Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 867
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Стефански, аз не казвам, че не е правилно, not at all Hug. Ама ако си решила вече за гимназията, ще споделиш ли, защото аз все още се колебая Joy, или Мецан поне да каже коя да е гимназията Hands Thumbsup.

# 226
Аш,нека да "изкласим" до 7ми клас, че с този мързел през последните два месеца не знам как ще е! Всичко, свързано с учене е "тъпо" и "скучно", направо се отчайвам! Отидоха на вятъра навиците и усилията през последната година!

# 227
  • София
Аз по-скоро се отчайвам, че от септември, ако Пукчетата са на дистанционно обучение, ще трябва да им наемем частни учители или ние да спрем да работим, за да ги обучаваме. Те сами няма да седнат пред екраните. А и тези дни оборудвахме големите с лаптопи. Сега и на малкото, ако трябва да му купувам PC, не виждам къде ще му излезе краят.

# 228
  • София
Чакай малко, има време до есента. Може всичко да се размине, да не се налага наново да се разпускат децата.

# 229
  • София
Ами чакам, но само си мисля “What if” - всичко е възможно.

# 230
  • София
Мда, като ви чета как се вълнувате за след 7 години,  е време да се радвам, че на мен само още една година ми остана. До свободата.

# 231
Ако през септември ще е ДО от сега ти казвам,че по-далеч от Професионална гимназия по фризьорство и козметика или ПГ по транспорт няма да стигнем! Никаква концентрация и интерес не проявява, ако обучението е онлайн!

# 232
Мда, като ви чета как се вълнувате за след 7 години,  е време да се радвам, че на мен само още една година ми остана. До свободата.

Все едно слушам някой у нас, само че в случая си за завиждане, че ще местиш катуна догодина.
Ползата от ИП - конспекти за 94 произведения за матурата, егати.

# 233
  • София
Добре, че ще го "одобряват" преди матурите Simple Smile, че моя по БЕЛ повече от 5 не може да постигне. Не че се напъва Simple Smile. Не вярвам и на матурата по БЕЛ да "блесне" (макар че на НВО по БЕЛ в 7 клас изненада и мен, и училището си, а предполагам, най-вече самия себе си).

# 234
  • София
Спокойно, като цяло ще падне нивото не с една, а с две единици, така че сегашните петици лесно ще станат шестици.  Тази година няма да е като други години, проверяващите също несъзнателно са повлияни от обстановката.

# 235
  • София
Не и в АК, при нас е наобратно...

# 236
Спокойно, като цяло ще падне нивото не с една, а с две единици, така че сегашните петици лесно ще станат шестици.  Тази година няма да е като други години, проверяващите също несъзнателно са повлияни от обстановката.
Ще падна! Това пък от къде ти хрумна?! 🤔 С две единици викаш 😂

# 237
Ако през септември ще е ДО от сега ти казвам,че по-далеч от Професионална гимназия по фризьорство и козметика или ПГ по транспорт няма да стигнем! Никаква концентрация и интерес не проявява, ако обучението е онлайн!
Знам, че е написано с ирония, но чисто информативно - добра маникюристка в малък град си докарва между 5 и 6к месечно, даже не е учила специално средно образование, а само курсове е карала. Като се замисля за ученето, знанията, уменията, отговорността в други професии, си е доста добър доход. Е, все пак трябва да има усет за съчетаване на цветове, рисуване на декорации, да следи новостите в козметичните продукти и т.н, но не може да се сравнява с интелектуалния труд в някои професии.
Позната сподели, че дъщеря ѝ, която е студентка, иска да прекъсне, защото точно в свободното си време работи в салон като маникюристка, изкарвала достатъчно пари и иска да си прави неин салон.

А за автомонтьори какъв глад има, но за младите хора не е привлекателна професия.

# 238
Тц, не позна. Тук за Оксфорд и МИТ се борим, не за висше образование😀

# 239
Тц, не позна. Тук за Оксфорд и МИТ се борим, не за висше образование😀
Да, знам и много се радвам за всички преборили се, за труда и упоритостта им Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт