Образователен Говорилник - bug 4. We are working on it.

• 18 829
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Остави 100-те процента, това сме го виждали, ама гювечета кавърма си е екстра постижение, браво на детето и на майката, която го е научила👍

# 301
  • София
Нот, мерси, голям ми е готвач синчото, мъка ще ми е като е изнесе.

# 302
2010 - ще бъде 5 клас на есен ( тук тръгват една година по-рано на училище). Не мисля, че българският ни е опция.
Също ми е ясно, че училищата, с английски, не дават това, което аз търся и ще се наложи да го обучавам и в къщи. Мислех за варианта редовно училище плюс онлайн училище, но съм наясно, че няма как да прекараш 12+ часа учейки. Та в момента се опитвам да разработя друга система, да си ходи на училище, а след това аз + други учители да се грижим за академичната част

# 303
  • София
2010 тук е трети клас в момента. Съвсем във форма сте и може да пробвате. На мой познат детето от чужбина влезе направо в 4 клас - с нейтив английски и добра математика.

Само да добавя по вирусния въпрос - много ми е мъчно, че децата не могат да си играят с никой сега.

# 304
Скоро ще си играят. Вчера двама татковци си говорят в парка на разстояние, двете им момченца хвърлили колелетата и се заврели в едни храсти и си вършат там нещо. По едно време единият татко се провиква през смях: “На два метра, бе хаймани.”

# 305
По едно време единият татко се провиква през смях: “На два метра, бе хаймани.”
Че кой спазва два метра дистанция?
Днес на нашата площадка бяха дошли група тийнове от 105-то. 5 момчета и едно момиче. Пият си си сокчета, пушат цигари, чоплят семки и си лафят. В един момент единият младеж казва, "Ейй, забравих, че имам химия, чакай да си я пусна'..
И продължават да си лафят, като единият момък се обясняваше как не искал да спи с еди си коя..
И по едно време в средата на разговора се чува, "леле брат, представи си брат ако не си бях мютнал микрофона брат"
Да живее Онлайн обучението Simple Smile

# 306
.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 22:22 от Татко Мецан

# 307
Кое ?  Това което съм написал?
Това го чух със собствените си уши на площадката в Изгрев до 306 блок..
Но щом казваш, глупости са Simple Smile
Но е вярно, че от както сме в карантина на площадките около нашите блокове се слушат само подобни глуспости.
И то поради липсата на деца там, по цял ден на площадките висят само тийнове от съседните училища и строители от строежите на Артекс. Утре ако желаеш мога и видео материал да пусна, диалозите ще са подобни ..

# 308
  • в страната на чудесата
Искам видео!
Ще участвам с него във вечния ДУ/ЧУ дебат. Докато някой постне такова от чу.
Кой клас бяха децата?

# 309
  • София
Хаха, Outer space,  днес и аз бях свидетел на почти същото. То ми е неудобно да изведа децата на разходка вече, по пейките е пълно с натискащи се тийнейджъри Joy

# 310
Искам видео!
Ще участвам с него във вечния ДУ/ЧУ дебат. Докато някой постне такова от чу.
Кой клас бяха децата?
6 - 7 клас. Това е обичайна картинка в момента. Всеки божи ден.
Държим си децата у нас, с какви ли не усилия, а като мина през площадката и групички от тийнове.
Да не казвам, че и често се случва патрулка да им свирне и да се разпръснат. Тук около нас обикалят често
патрулки, може би защото наоколо са Руското и Немското посолства.

# 311
  • София
Изпускате купона в темата за короната. Последните няколко страници се смеем с глас... с букви.

# 312
Хаха, Outer space,  днес и аз бях свидетел на почти същото. То ми е неудобно да изведа децата на разходка вече, по пейките е пълно с натискащи се тийнейджъри Joy
Едно към едно с положението около нас Simple Smile

# 313
  • София
Изпускате купона в темата за короната. Последните няколко страници се смеем с глас... с букви.
Не смея да вляза там, че после почвам да получавам нотификейшъни. Страх ме е. Буквално.

# 314
OuterSpace, комшийка си ми Simple Smile
Потвърждавам за тийновете, на мен 105То ми е под носа.

Общи условия

Активация на акаунт