Любители на кучета - 104

• 27 270
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
  • Bарна, морето, сините вълни
Билянка, стискаме палци, също и лапи от Ерос, Джули и Бенджи! ❤️ Дръж ни в течение. Миличкия Ози. Sad Преди два дни коментирах с тати, че трябва да съм внимателна като ходим по поляните заради змии...
Сиви, надявам се и с Виви всичко да бъде наред!

# 211
Ние одеве излязохме точно за 20 мин и нашия кучо е изял половин черен хляб..много се притесних да не му стане нещо защото беше поръсен с малко семена .. Frowning1

# 212
  • София
Биляна, стискаме палци, лапи, всичко! Ще се оправи! Знам го!!! HugHeartHeartHeart

Не мога да смогна да се разпиша, значи. И по-лошото е, че ме мъчи една кашлица такава... странна. Но е само кашлицата, та се надявам да не е ковид. Дано.
И да ви поразвеселя - ей го маймунката - да следи изкъсо кой, какво и защо.

# 213
И ние с Ари стискаме палци на Ози. На Виви бързо да се оправи и както казват "ще му мине като на кученце".

# 214
  • У Диспансера ...♥♥♥
Стискаме палци и лапи и ние с Тео за Ози🍀

Не ми се пише изобщо за кучето на верига, вие сте казали всичко. От топло и сухо, до студено, сам, вързан и на мокро 😢
И на мен ми е мъчно за горката животинка .

Много кофти Сиви, това си е бая пара и то в този момент точно, нещо на вноски не може ли да я внесеш сумата 🤔

# 215
  • о`майна лунна нощ е
Ох, Ози, как я загази така, бе градски! 😟
Стискаме наличните лапи да се възстановиш бързо!
И Вивата ... Сиви, консултация със Стара Загора? Все добри неща съм чувала за там, докато последното оплакване беше от София и отношението на ветеринаря след операцията. От нулево, до нагло, а е ставало въпрос за куче с коремна операция, което са дали непосредствено след нея на стопаните и е прокървило почти веднага в колата, докато са се прибирали към Пловдив. Без да го оставят за проследяване в стационара, без да искат да ги приемат обратно, за да погледнат мястото ...
Дано намериш и по-бюджетен вариант  и най-вече човечно отношение към проблема.

# 216
  • Бургас
И аз се присъединявам към мнението за консултация със Стара Загора.

# 217
Благодаря, момичета! Ще чуя няколко мнения и съответно цени и писле ще умувам къде ще стягам ибше коментирам и варианти за плащането. На първо време да открия на кой да я поверя другото ще се нареди някак си. 🤗
Чакам новини и за Ози, че тук сте ми като семейство и всеки човек и животинка си ги мисля.

# 218
С Лъчко стискаме палци и лапи за Ози !
За Вива също!

А моето момче вече си мечтае да ни няма у дома си мисля  аз. Горкия на маймуна го направи девойката.

# 219
  • sf
И с Ней стискаме за Ози, да се оправя бързо!

# 220
Ааа уфф, как се стреснах и аз и кучето. Понеже сега го извеждам късно (след 10) и няма жива душа в квартала - от вчера го пускам без повод да си тича около мен, ей така, да видя какво ще прави и тн. Чуден си е, все около мен се върти, на 5м макс да изтича и се връща. Та, вървим си ние, говоря си с мама по тел и изведнъж го гледам как се е забил до 1 безистен в ъгълчето и душка нещо черно, върти опашка, радва се. Викам си сигурно пак на ежковец се кефи, щото то много има в квартала, а той не ги закача, само им се радва. В следващия момент чувам някъв супер силен ТУУУП звук и гледам как една мама коте скача от безистена, застава заплашително пред кучето и между това, което душка, кучето се стряска супер много и дава назад и какво да видя - ми то бебе коте. Рейн, дебилът, се наврял да се радва на бебе коте?!?! Уплаших се, уплаши се и той, и майката котка се уплаши, вероятно и бебето се уплаши..Ужас.  Няма да го пускам повече...

# 221
Много е опасно това с майките котки,добре че е добре! Моя кучо така подуши в една трева и аз не видях,че има заровено коте и изпод една кола като се втурнаха две големи котки...едвам съм ги махнала,веднага го нападнаха и то по лицето...бяхме и на вет ама се оказаха само повърхностни рани слава богу,но все пак си беше адски шок за мен,защото бяха точно под очичките! И сега като види котка и бяга с 200горкия Hushed

# 222
И ние стискаме палци!
Данък:

# 223
Anyyyone,  женско ли булдоче имаш? Да се сватосаме докато оправяме виното? Joy

# 224
Пожелаваме на Ози и Виви да бъдат здрави! Яна и Чарли стискат палци:

Общи условия

Активация на акаунт