Любители на кучета - 104

• 27 275
  • 771
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Какво става с Ози?Надявам се всичко да е наред .

# 227
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз влизам да проверя за Ози. Дано скоро имаме добри новини!

# 228
  • София
Билянка, и аз се нареждам на опашката за новини от Ози. Вярвам, че взетите мерки ще доведат до щастлива развръзка.
На Виви също пожелавам успех. Сиви, аз също смятам, че в Стара Загора могат да се справят и цената за операция да е по-ниска.

# 229
  • под тепетата
Тук сме! Благодаря, момичета за лапите и палците!
 По-добре е моето момче, още с подута лапа и куцука. Цяла нощ го гледам дали диша. След инжекции и системи, сега му даваме калций по предписание от вета. Не иска да яде, вчера няколко пъти повърна по малко след системите  и пикаше като спукан водопровод. Днес опашката започва да си възвръща старата функция на метроном, така че се надявам след два-три дена да си имам предишната откачалка! Това е второто ухапано за седмица куче, така че се надявам ( а и ни беше препоръчана от познати) втеринарите да са си свършили работата . Тук е естествено местообитание на пепелянки, така че и съседското куче е било хапано също. По невнимание става това, когато се чувстват заплашени и не ги видиш. На мен ми е навик да си гледам в краката, но Ози търчи с двеста и няма време за такива подробности.
 Сега ще дрънна един беналгин с кафе, че ме цепи яко мигрената.
 Обичам ви!
Sivi, дано намерите читав ветеринар, че парите не са малко. А Вивата е младо куче и трудно се удържа да не беснее.

# 230
Билянка, добри новини! Много се радвам! Ще се оправи момчето, всички сме с вас!

# 231
  • София
Ох, слава богу, ужасно се притесних. Повече никакви такива изпълнения на никой да не се случват. Миличкият Ози Hug

# 232
Привет!Радвам се,че Ози е по-добре!Толкова ме е страх от змии,а в съседство на нашия двор има един запустял такъв.Пръскаме треволяка с препарат,докъдето стигаме.Отделно слагаме дени гранули против влечуги,не сме виждали у дома засега.
       Sivi,ще намериш правилният начин,дано да е скоро.
   Зет ми се прибра от София снощи,Айра не го е виждала 10 дни,и той нея.Тя направо откачи от кеф,такава превъзбудена не съм я виждала.

# 233
  • Пловдив
Много страшно ми прозвуча това със змията. Радвам се, че Ози е добре. Heart bilqna_69, къде я намерихте тази змия. По градинките ли?
Sivi, успех. Преди 13 години трябваше да сложим 1 инжекция на колито ни Джеки за дирофилариоза и удоволствието струваше 500 лв. Понякога ми се струва, че прекалено скъпо - но дали е завишено прекалено - не знам.

*Всички платени данъци* в темата се използват ефективно и по предназначение - усмихвате всеки мой ден.

Ние - конгът дойде.Саске губи интерес при наличие на трудна храна - просто го оставя. Ако стърчи - гризе, ако е вътре - се отказва. Cry С какво го пълните тоз Конг? Барко стикчетата не са му атрактивни.  друго е да разпарчатоса някоя кутия, кашон.
Саско се оказа литературен маниак.Книгите го влекат, интересува се живо от своето сексуално развитие:
Днес разходката ни беше в 7 ч. Поспах цял час повече.

# 234
  • Бургас
иланг, май ще си имаш капризен към храната принц.
Наши познати осиновиха едно ръселоподобно, същият принц и той. Ама има постоянен достъп до храна. Как го храниш - по часове, има ли постоянно храна в купата?
Елза откача за конга, независимо с какво е пълен. Слагам кашкавал, банан, ябълка, от стикчетата също. Най-често кашкавал.
Може и да му е трудно още.
Като беше малка, правех игра с кашон - пълнех го с увити във вестник гранули. Голяма забава беше, ама трябва да чистиш после. Но не пипаше мебелите.

# 235
  • sofia
И аз го мислих Ози нощеска...Радвам се, че нещата са под контрол!
Sivi, дано и при вас нещата се наредят! Патили сме от скъпи процедури и ние...Дакелът Марто беше изял гъба да миене на чинии( телената част) и се стигна до стомашна операция...Не ми се ще да си спомням ужасът да се притеснявам за него и за това как ще платим...

# 236
  • Пловдив
Tintina, храна има по цял ден в купата, защото не я яде. Бойкот на Еуканубата. Върви активно само с  добавка на бульон и пилешко. Доколкото четох не е добре да се мокри сухата храна. При наличие на суха храна - колкото да не умре.
Купих 1 кг Purizon - отново не е очарован. Май е малко по-добре от Еукануба. Ще се връщаме на Проплан май.

Не смея да храня с човешка храна основно, защото се притеснявам да не му докарам някаква хронична липса на вещества.

# 237
  • под тепетата
В момента сме в района на Каварна, а тук си има змии.
Вчерашното посещение при вета ни е 80 лв. Преди две лета, когато беше погълнал конци от играчка въже, лечението беше 800лв. Ако се беше стигнало до операция , а беше на косъм от нея, не знам колко още...но бих ги дала.

# 238
И Арчи обича книги. Веднъж беше докопал една, на парченца я беше направил. Това докато е бил сам. Книгите вече са на високо. Той по принцип каквото успее да открадне, го ръфа - чехли, чорапи, лайсни...не е придирчив. И към храната е такъв. Голям образ е, не е скучно с него. Освен всичко е гальовен, дружелюбен, любопитен. Но и ревнив. Ако ММ тръгне да ме гушка, Арчи се намесва.Smile Лае, скача. Пази ме.

# 239
Много се радвам за Ози. Бързо да му минава лапичката. :*
Синковеца навърши две години и стана много ревнив.Преди две вечери Милото половин час обикаля леглото, не може да си легне. Аз съм заспала, а Лъчко сложил глава на корема ми и дремуца. ММ решил да си легне и го побутнал да му направи място,  а той ръмжи и не му дава да ме доближи. Събудих се, Милото ми изнесе цяла лекция как кучан, ако продължава така ще се озове на улицата, скарахме се и му казах, че с Лъки се изнасям и аз, и сега гледам да не лягам първа, че да не се повтаря случката.  Не зная защо реши, че трябва да ме пази и като види, че някой тръгва да ме прегръща и той застава помежду ни. Друго куче като се навре в ръцете ми е същото и му изръмжава да му покаже, че не може така.  Сърди се като галя някое негово другарче.  Инак е много хрисим, общителен,  играе с другите кучета, радва се на всички, които видим до момента,  в който не се доближат до мен. С ММ също играе,  ходи да си проси чешене между ушаците,  лигавят се двамата, но вечер ни е драма голяма. Случвало ли ви се е и как решихте проблема?

Общи условия

Активация на акаунт