Любители на кучета - 104

• 27 279
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
Биляна радвам се на добрите новини за Ози. 🤗 Мен от змии не ме е страх, но ме е страх за кучаците и ако примерно не видиш на момента, че го е ухапала змия после как да разбереш, че баш на такава гад се е натъкнало кучето.
Пффф, а сутринта пак една жена ме гони. Ей, изперка народа от това да си стои у дома. Разхождам ги аз двете магарета и съм нагазила в една трева до коляно на полянка на полицията в града. От отсрещната кооперация излиза някаква жена и ме гони да съм ходела в кучешкия парк. Питам я къде е това, че аз бе знам да има такъв. 😂 А тя ми сочи към близкия парк с ръка. И викам ок и се обръщам, че не ми се разправя, ама тя продължава да настоява да се махамноъ градинката й. Припомних и че поляната не е към нейната кооперация и ако не вижда съм нагазила до кръста в трева, т.е. е неподдържана и като дойде да я окоси да има претенции към това кой да минава от там. Заплашва ме, че щяла да се обади на 112, казах й аз да побърза, че кучетата може да нямат това търпение да ги изчакат полицаите. Абе пак простотии рано сутрин. Значи на ляво от блока ми забраняват да минавам с кучетата по улицата, надясно същата работа с оная бабка. Е да хвана да им закача по едни крила и да прелитаме, а 😁
И за капак ми звъни една жена, с която храним онези в полето. Тя всъщност писледните месеци е без кола и не ходи де, ама днес успяла да отиде и ми звъни притеснена, че Бък имал разкъсана кожа над окото, тече кръв, много е страшно и да го закараме да го шият. Като ъова последното закараме е, да отида аз, да го натоваря в колата, да го заведа на ветеринар, да платя всичко и да го върна обратно. Малко я насолих по телефона, ама аз от вчера мисля Вивата как да и организирам пари и операция и къде, а сега и да търча за драскотина от някоя трънка на Бък. Ми не смогвам, мамка му. Е, след малко ше запаля колата и ще отида с физиологичен разтвор и някое мазило да видя какво точно му е, ама започвам да се ядосвам, че всичко прехвърлят на мен.
Помрънках си, сега да си изпия кафето и да бягам да го видя оня юнак какво е направил та се е разранил.

# 241
  • Bарна, морето, сините вълни
Много се радвам, че Ози е добре! Само мога да предполагам как сте се чувствали цяла вечер. Милите. Дано повече няма такива лоши премеждия!

# 242
Радвам се, че е добре Ози, а за Вивата... мога да питам нашия ветеринар, но е чак в София.

Аз от вчера реша диването, не спира и не спира да пада тая козина. Взех назаем един фурминатор и се чудя сега какъв да му купя, май за късокосмести е най-добре. Не знам как не е плешив просто.

Дай, мамо, наградка

# 243
aleksa-art колкото и да не ми се иска да го кажа, ама ще трябва са свалите кучето от леглото и да започнете да го превъзпитавате. Той се е взел за по-високо в йерархията и от там пазенето и ръмженето. Трябва отново да установите кое място на кой е у дома.
Флейм пак че Рейн се е радвал на котенцата, защото Макс ги заобикаля със страх ама от време на време иска и да ги подгони.
А сутринта котката, която живее пред съседния вход влезнала в моя вход и се излежава на площадката между 7ия и 8ия етаж. Гушнах я, строих двете прасета в асансьора и зседно в котката на ръце слезнахме. 😂 Ама и аз какеа вяра само гласувах на кучаците. В Макс съм сигурна де, че щом ми е в ръцете не се пипа, сма Вивата си е щурачка и ги гони. Ама вде пак знае какво е не и слезнахме без поражения, че и котката малко съскаше в ръцете ми като погледнеше на долу към очите които се бяха вперили в нея. 😁

# 244
Така се спи Smiley

# 245
  • sf
Ох, постъпих необмислено и с детето прибрахме едно малко котенце от улицата. Сега Нейо е в хола и дивее, докато държах котето и той скимтеше и иска да го докопа. Сега какво да правя? Дали ще свикнат заедно?

# 246
Билянка, много се радвам, че Ози се подобрява.
Сиви, дано намериш по-евтина оферта и всичко да мине благополучно.
За моя изненада Дара яде суровия жълтък с голям апетит. Обърквам ѝ го със саздърма и даже търси още. Хапчетата са мънички и ги слагам в биренка. Сега ще уговарям ММ да идем някъде извън града с колата, където да я пуснем да потича.

# 247
  • Пловдив
donsita, щом моите двама взеха да посвикват вече съм голям оптимист за отношенията куче/котка. Търпение, любов, търпение, търпение...
Успех!
Снимай ни малкуто коте. Animal Cat2

# 248
  • Бургас
aleksa, подкрепям Sivi. Кучето е на последно място в йерархията на дома. Мъжът ти е прав. Като му заръмжи - сваляш от леглото. А най-добре е известно време да не го допускаш. Да се качва само с позволение. И като му кажеш да слезе, да слиза.
Разбирам, че ти е любимо глезено дете, ама няма да го заобичаш по-малко, ако го повъзпитаваш.

See, сподели дали си доволна от фурминатора. У дома положението е ужасно. Купих и турбочетка за килима, ама те падат на кичури тез косми!

# 249
  • sf
Ето го, май е женско. Отредих му хола и отделих Нейо в другите три стаи и терасата. Той е неспокоен, души насам-натам. Кога да ги събирам?

# 250
  • Пловдив
donsita, бебенце си имате Heart
Ами по всички правила дават 3 дни мирисане през вратите. Но все пак когато и да решиш трябвало да държи кучето под контрол, на каишка, а котето свободно да бяга.
Дано бързо свикнат, по-лесно е, когато котешкият вид е бебе. Обратното е война на видовете. Trollface

# 251
aleksa, подкрепям Sivi. Кучето е на последно място в йерархията на дома. Мъжът ти е прав. Като му заръмжи - сваляш от леглото. А най-добре е известно време да не го допускаш. Да се качва само с позволение. И като му кажеш да слезе, да слиза.
Разбирам, че ти е любимо глезено дете, ама няма да го заобичаш по-малко, ако го повъзпитаваш.

See, сподели дали си доволна от фурминатора. У дома положението е ужасно. Купих и турбочетка за килима, ама те падат на кичури тез косми!
Ами, тестът оправда очакванията и ще купя собствен на Денис. Ще се разделя с хубава сума, но...
След фурминатора го минах с четката, по нея нямаше нищичко, а той още сваляше. Една лопата козина, хора... Ще се купува. То не се трае иначе.

# 252
  • гр.Варна
Леле два дена не съм ви следила и вие каква я свършихте:heart:
Пожелавам на Ози да се оправя бързо, душичката.
За Вива също се надявам на добри новини. Две кучета от нашата поляна ги оперираха в Стара Загора ( нещо на ставите) и  мога да поискам имена на лекарите ако искаш? Доволни са много собствениците.
На всички споменати и не споменати поздрави и честит празник на труда. Grinning

# 253
  • София
Не се и съмнавах, че Ози ще е пушка! Heart

Ние днес излязохме уж до пазара само с Харли и дъщеря ми, но си направихме доста дълга разходка в търсене на различни видове лакомства. Харли скоро ще е рожденик и щерката реши, че ще приготви торбички с лакомства на четирикраките ни приятелчета, един вид почерпка за здраве. Grinning Купихме му и подарък от типа на Конг - топка във формата на царевица, в която може да се слагат лакомства.

Ето го пресен-пресен.

А тук държи под око мъжа ми, който прекопава градинката зад блока.

# 254
  • под тепетата
Все пак 1 май е, трябва да се отбележи подобаващо!  Харли е на плажа вече Simple Smile И е уморен само от гледане другите как копаят...
Ози изяде обелките на една краставица, шава насам -натам за кратко. Не му харесва, че му пъхам тези огромни хапчета, но няма къде да ходи. Отвреме-навреме забравя, че куца.
Дара, дълго ще е лечението щом е коктейл от гадини .Важното е, че сте започнали!
Donsi, честито бебе! Ма доста нахален поглед извади Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт