Любители на кучета - 104

• 27 280
  • 771
  •   1
Отговори
# 255
Леле, Биляна, какво ви е минало през главата. Чак сега прочетох и се надявам скоро Ози, а и вие да забравити за гадната случка.

Сиви, дано намерите правилното място и лечение за кучинка. Сума си е, но какво ли не бихме дали и от какво ли не бихме се лишили за нашите любимци.

А нас ни раздруса яко земетресението, но на някой не му пука и хърка, та пушек се вдига

# 256
  • Варна
Ха,не го ли усети? Нали уж са по-сензитивни.😀

# 257
Нито един земетръс не е усетил.

# 258
  • Пловдив
Друсна ни здраво нас.
Както се бяхме настанили - ядем дюнери, пием кола и гледаме Малкълм и изведнъж тряс. Кучето се събуди и бързо дотича. Разпищях се аз - телефоните, каишката на кучето и долу. В движение забрах и дюнерите, да не ги разпарчатоса Томас докато висим пред блока. Големият син ми вика - ами котката? А аз - той да бяга през терасата. Навън по домашни чехли, халат повисяхме 10-15 мин.

И така - оказа се най важното вкъщи - телефони, куче и дюнери. Joy

# 259
А котката, поне дюнера да й бяхте оставили? Ние няма къде да бягаме, от 11 етаж няма смисъл. Поогледах през терасата, че и от съседните блокове никой не беше излязъл.

# 260
  • sofia
Хаха, ние нищо не усетихме. Аз точно въртях кремове за тортата, щото съм рожденничка, Леон съблюдаваше да не капне нещо на пода.
Ето го от сутринта с две съседски джакчета:

Не знам дали си личи, но играят доста грубо и обикновено някрая си тръгват вързани и наказани. Леон като най-дребен е и най-вреден. Simple Smile))

# 261
  • Бургас
Кришка, да си жива и здрава!
Посъветвайте ме кой фурминатор от всички е подходящ за нас. Мисля, че е този, но не съм сигурна. Води се за къса козина.
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/podstrigvane_poddrujka/furmi … usa_kozina/743227

# 262
Кришка, жива и здрава! Обичана, щастлива и успешна бъди!

Нищо не усетихме ние. И по-добре.

# 263
Кришка, честит рожден ден!

# 264
  • Bарна, морето, сините вълни
Кришка, честит рожден ден и от мен. Желая много здраве, любов и сбъднати мечти! ❤️
Аз помня едно единствено земетресение през 2004 май. И то мама ни събуди, с тати спяхме като пънове.

# 265
  • Варна
Че Ре Де и много здраве, Кришка.🥂
Целувки за Леон.😘

# 266
  • под тепетата
Честит празник, Кришка! Да си здрава, щастлива и обичана! Ще има парченце торта и за Леон, нали Yum

# 267
  • гр.Варна
Честит рожден ден Кришка. От здраве и късмет да не се отървеш.

# 268
Честит Рожден Ден! Много здраве и любооов Hug

# 269
  • sofia
Благодаря ви за милите думи!
За Леон торта няма да има, защото е гараш...
Но пък му сготвих и ще му туря жълтък за разкош!

Тук детето пробва да ни снима, но...не е лесно...Wink

Общи условия

Активация на акаунт