Любители на кучета - 104

• 27 284
  • 771
  •   1
Отговори
# 270
Жива и здрава да си Кришка! Flowers Hibiscus

# 271
  • Пловдив
Честит Празник, Кришка!
Страхотна снимка!

# 272
  • Стара Загора
Крошка, честит рожден ден! Heart
 Донси, прочетох за котето, та да кажа при нас как беше. Когато намерихме Чумито беше точно една шепа коте и я сложих в отделна стая, в която не пуска Барби. Голямо скимтене беше и при всяко отваряне и двете се опитваха да излязат/влязат. И така си живееха няколко дни, докато събера смелост да ги събера (и аз не знам какво чаках). Един хубав слънчев ден родителите ми звъннаха, че ми идват изненадващо на гости. Аз бях на работа и само ги предупредих, че има малко коте в едната стая и да не пускат Барби там. Буквално 10 минути след като ми се обадиха, че са пристигнали ми звънна майка ми, за да ми каже колко хубаво си играят двете. Но трябва да се има предвид, че котката ми е темерут и изобщо не цепи басма на кучетата вкъщи. Шамари ги здраво и винаги става каквото тя иска.
Пожелавам ти успех с котето и дано скоро пускаш снимки на двамата заедно. Heart

# 273

Кришка! Жива и здрава от нас с Аренцето.  
Ари:Какво си ме заснимала, ела да ми повдигнеш дупето, че ме мързи...

Последна редакция: пт, 01 май 2020, 22:12 от bubeto_73

# 274
  • У Диспансера ...♥♥♥
Кришка, честит празник 🍷🎁

Тео и Майкъл ги събрах веднага, никога не сме имали проблеми и до ден днешен. Но моя котарак е супер спокоен и кротък, когато му досажда някой скача и се качва на високо да не го занимава никой.

И аз съм доволна от фурминатора, на Тео последно 5 шепи космарляк му свалих 🤦🏻♀
Котака го водя на фризьор и за него не ми е необходим, но като почна да го сресвам и него по една торбичка найлонова пълня, страшна работа са тия косми.

# 275
  • о`майна лунна нощ е
Честит празник и от мен за Кришка! Здрава да е!
При нас нищо ново. Напоследък се забавлявам да му гледам сеира, докато облизва кофичките от кисело мляко.

# 276
Кришка жива и здрава да си!

Идвам с малко пресни снимки от следобедната ни разходка:

Личи си, че държа лакомство да не изместят фокуса 😂😂
И малко игра:

И за финал една усмихната маймунка:

# 277
  • Варна
Сладкиши 😘❤

# 278
  • под тепетата
Ще ми се смеете , ама като виждам зелените снимки с Макс и Виви, все ми иде това на акъла:
 " Ако някой срещне някой
в цъфналата ръж
и целуне този някой
някого веднъж,

то нима ще знае всякой
де, кога веднъж
някого целувал някой
в цъфналата ръж?"

# 279
  • sofia
Ето ни и нас тази сутрин:

И с котарака Маккуин на пост:

# 280
Колебая се между американски стаф и американски булдог .
Искам да питам с каква захапка е американския стаф и някой ако има такъв моля да ми каже какво е поведението му .
Искам мнение и за двете кучета , ако може от собственици .

# 281
Ще седна под бюрото, че е сянка..

Може и да полегна

# 282
  • Перник
Nz123, аз имам американски стаф, женска на почти 10год. Захапката и е нормална, не обратна,ако това имаш в предвид под "нормална".
Като беше малка (взехме я на 40 дни) я гледахме в апартамент, който доста поразруши. Даже направи наводнение, беше преяла меката връзка на казанчето в банята и съседите ни звънях, че блика вода от таван им Grinning Добре, че бяха свестни хора и не ни създадоха проблем. Сляд това се преместихме на къщата  и постепенно стана дворна, което абсолютно я устройва.
Доста легенди се носят за тези породи, но нашата е много любяща, обожава децата (на 7 и 2 години), напада ги само с цел да ги повали долу и да ги оближе целите. В двора играе с котка и малък Джак ръсел на 2 месеца, които не гони и наранява по никакъв начин.
Общо взето според мен не е толкова до порода, колкото до възпитание.

И една Ара, която постоянно дава заявка, че тази възглавница си е за нея, а някой все се опитва да я измести от там:

# 283
  • о`майна лунна нощ е
Повей, повей, скитнико ветре, мигла Швепсова ...

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 16:50 от `ТуиГ

# 284
  • Bарна, морето, сините вълни

Да ви покажа какви ги върши наш беладжия. Чу колата на мама и излезе в антрето, пуснах го да излезе в дворчето и като я видя започна да скимти. Обожава я, все едно не я е виждал отдавна, умира за нея. Една луда радост. Хвана с уста един камък, изрови цветята и го пусна в дупката. Joy Голям шматок е.

Общи условия

Активация на акаунт