Любители на кучета - 104

• 27 286
  • 771
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Моето като няма достъп до двор си крие бисквитките и кокалите из къщи:
най редовно намирам намушени бисквитки в ъглите на дивана, а днес го хванах как "преподреди" книгите на рафта и остави зад тях един млечен кокал

Нещо съм сдухана покрай починалата лекарка и днес съм малко като в транс. Почетох бая за храни и противопаразитни продукти.

Имате ли впечатления от Храната Purizon? Мисля, че се произвежда само за zooplus.
Днес си изяде всички гранули на закуска и се замислих сериозна дали да не поръчам по - голяма опаковка. Но не намерих инфо за производител. Което е притеснително.

Другото, което ни е голяма драма - повръщането в колата. За 2 км повръща. Не можем да отидем никъде - някой имал ли е подобен проблем?

# 286
Ние имахме един питбил, който повръщаше в кола. Така и не свикна, рядко го возихме... Не сме пробвали с медикаменти (не знам дали изобщо има за кучета такова неща).

# 287
  • София
Иланг, нашият Харли повръща в кола. На къси разстояния се държи, но на повече от 10 км повръща. Съответно гледам да не е ял непосредствено преди пътуване. До морето и обратно му давах деган, по лекарско предписание, и нямахме проблеми, освен че беше като надрусан.

Ето го днес, планинар. Grin След тая поляна му махнах 4 кърлежа, които се разхождаха по него.

# 288
И Арчи повръща в колата. Не сме го возили кой знае колко, но ни посъветваха да не яде, ако ще пътуваме. Надявам се да има резултат, че лятото ще го водим насам-натам.

# 289
Момичета, преди пътуване с кола кучето не трябва да е яло. Водата също се ограничава. Ако се касае за дълъг път, последната му храна трябва да е предния ден. По време на пътуването също не се дава абсолютно никаква храна/лакимства, освен водичка като спрете за почивка.

# 290
Иланг,храната се произвежда в Мюнхен.Ето сайт   https://www.purizon-petfood.de/en/#produktslider-2   ,за информация.Въпреки,че живеем тук,не съм купувала на Лори,но това,което чета за нея,е много добро!В списъка ми е да я пробвам.

# 291
  • под тепетата
Днес му се чу гласът на ухапания. Попляска си на морето. Хапна . Ще го бъде калпазанинът.
 Искам мигли кат на Швепса!

# 292
  • Пловдив
Благодаря, Roo Roo Heart
Поръчвам, че голяма мъка това ядене. Саске вече е 13 кг. Тръгна да качва пак с бульони. Поради естествения произход на неговата дизайнерска порода не знам как следва да вдига кг. На като се има предвид, че за първия месец при нас качи 4,5 -5 кг, а сега за 6 седмици максимум 2,5 кг. (и то след добавка към сухата храна) трябва да взема мерки. Принц бе. Тинтина е права.
Бойкотира всичко кучешко - кокалите за гризане, конга, млечни кокали, дентални стикчета.
bilqna_69, радвам се, че сте добре. Страхотно е да живееш до морето. Heart
Тонка*, много уморен планинар. Аман от кърлежи, направо ме побиват тръпки от тях. С какво обезпаразитяваш?

# 293
  • о`майна лунна нощ е
Днес му се чу гласът на ухапания. Попляска си на морето. Хапна . Ще го бъде калпазанинът.
 Искам мигли кат на Швепса!

Новините ще направят съня ми спокоен.
А снимката е запечатала мечтите ми. Нямам думи. Това искам да виждам всеки ден. Пълен дзен. Камъни в скулптура, море и куче. Възхищавам се на мъжа ти и снимките, които праща. Абсолютен, тотален релакс.

# 294
  • под тепетата
Благодаря, Туиг! Наистина се чувствам спокойна тук. Не усетих как мина почти месец.
Поиграха си момчетата днес. Някои хвърляха камъни, други строиха, третият пляскаше като хипопотам...А аз обикалях и се кефих на самотата и тишината! Кеф- цял плаж(макар и малък) само за нас!
 Днескашните снимки бяха само около 1060...
На предните бъхтих в жегата около километър да снимам лебедите. Броих ги - към 40.

# 295
  • о`майна лунна нощ е
Хмх, я да уточним - тия красоти ти или мъж ти ги снимате? За мен е без значение авторът, важно е посланието им, но все пак .. на кой са?

# 296
  • София
Иланг-иланг, за външно обезпаразитяване залагам само на таблетки - Симпарика или Нексгард спектра. На каишките им нямам доверие.

# 297
Ние се обезпаразитяваме на всички фронтове - каишка, ампули и вътрешно. Кърлежи дори не ни лазят. Казвам "ни", че преди и мен ме лазеха гадовете отвратителни, че и ММ и него.
Днес купих на Денис едно ултразвуково, което отблъсква кърлежи и бълхи и оставаме само на Милпразон и разкарваме каишка и капки. Много ни го похвали колежка на свекървата, та барабар Петко с мъжете... ми то, отвсякъде си избивам инвестицията за точно 2 месеца.
Купих и Фурминатор. И ей ги, 150 лв оборот на Стефанов за няма и 10 минути. Броейки в ролки за почистване и Нексгард спектра, хич не ми се вижда такава драма, обаче.

# 298
Момичета, преди пътуване с кола кучето не трябва да е яло. Водата също се ограничава. Ако се касае за дълъг път, последната му храна трябва да е предния ден. По време на пътуването също не се дава абсолютно никаква храна/лакимства, освен водичка като спрете за почивка.

Явно съм една от малкото щастливки,които нямат проблеми с повръщане на куче.Нашата е много щастлива,когато се вози в кола.Най-дългото й пътуване е било 17 часа,като един час преди да тръгнем и на итиване и на връщане яде и пи вода.

# 299
  • под тепетата
Ние също нямаме проблеми с повръщането, но! Имаме проблем с мрънкането. То е мрънкане, мърморене...Спираме по-често заради него, отколкото заради внука. И не, нито му се пика, ака, пие вода. Просто си мрънка, ама едно такова изнервящо, постоянно. И пътува прав като кон, 5-6-7 часа.
ТуиГ, мъжът ми е баш майстора на снимките, аз се включвам по малко .

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 08:30 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт