Любители на кучета - 104

• 27 264
  • 771
  •   1
Отговори
# 195
Sivi, Seerose, +1. Аз също винаги уточнявам, че съм с куче, та и котка, ако се стигне до избор между мъж и 2те животинки, които съм отгледала от бебета..ами, мисля е ясно кое ще избера. Предупреждавам от началото, натъртвам, че тези животни са семейство и или ме приема мъжът заедно с тях и цялата отговорност за тях, която нося, или чао Simple Smile

На дамата няма да коментирам поста и въпросите, мъчно ми е. Не искам.

# 196
  • под тепетата
Момичета, имам нужда от много стиснати палци и лапи!
Змия ухапа Ози. Мина през вет, надупчен е с инжекции, системи. Дадоха му калций за вкъщи, лапата се поду. Толкова тих и жален не съм го виждала...

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 17:18 от bilqna_69

# 197
  Сила и добър изход на ситуацията!

# 198
  • Варна
Стискам палци за Ози, ще се оправи.

# 199
Прегръщам ви, Биляна, всичко ще е наред!

# 200
Биляна, силни прегръдки от мен и Роузи! Hug Бързо да се оправя смелото момче!

# 201
Милият Ози! Биляна, стискам силно палци! Ще се оправи!

# 202
Змия ухапа Ози. Мина през вет, надупчен е с инжекции, системи. Дадоха му калций за вкъщи, лапата се поду. Толкова тих и жален не съм го виждала...

Олее милинките,дано всичко бъде нареед!! Успех и много сили ви изпращаме!!

# 203
С Райли стискаме палци за Ози.Дано се оправи душицата.

# 204
Стискаме палци с Рейн и Джой Hug
Бързо да оздравява, пращаме любов ❤️

# 205
  • UK
Успех Биляна, стискаме палци на Ози. Отровна ли беше? В България няма ли само 2 вида отровни?

# 206
  • София
Биляна, стиснали сме лапи и чакаме добри новини! Бързо да се възстанови Ози и да пускаш много снимки с развяти ушаци!

# 207
  • Бургас
И ние стискаме. Всичко ще е наред!

# 208
Биляна стискам и аз палци и лапи за Ози и дано бързо му минава и да забравите за случката. 🤗

Днес водих Виви на преглед и снимка. Оказа се, че е със скъсана колянна връзка. В клиниката, в която бяхме не правят операция, но казаха, че биха могли да ни препоръпат специалист в София. Като решим кога, да се свържем с ветеринаря и той ще се чуе с този от София, ще му препрати снимките и така. Казаха ни, че операцията ще е от порядъка на 1500 лв. В кофти момент идва тази новина, ама ще умувам къде какво да свия като разходи за да мога да отделя сумата. Ще се допитам и до няколко места да видя какво ще предложат. А и лошото е, че ако остане така може да скъса и на другата лапа от претоварване и тогава още по зле ше станат нещата.

# 209
Ухааа, 1500лв? Бая паричка..
Питай в Добро Хрумване, БестВет също. ЦВК са добри, но са много скъпчии

Общи условия

Активация на акаунт