Любители на кучета - 104

• 26 514
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Sign Exclamation Град Пловдив,Съдийски квартал Sign Exclamation Имало много разхвърляна отрова-ланат Sign Exclamation Доста кученца са си отишли в рамките на 10мин Cry Не знам какви са тези комплексирани изроди...дано им се връща Rage ВНИМАВАЙТЕ!!
Ох, това е много страшно. Защо го правят? В Пловдив почти няма бездомни кучета. Могат да отровят някое дете. Cry

Как възпитавате кученцето да стои мирно докато се храните? Моето ни се качва на главата, скача по диваните, обикаля, мрънка, лае.
Вариант ли е да го затворя в друга стая или на терасата?

# 376
  • Варна
Не разбирам съществата,които умишлено причиняват смърт на толкова невинни душички. Нагледах се тази седмица на натровени, с избити зъби и куп гадости.  Заклевам се, сваря ли такъв урод в действие, не отговарям за поведението си.

# 377
Иланг като поотрасне, ще се кротне. Ари беше такъв маймун, сега стои и кротко си чака вечерята. Ама ние си го глезиме-яде при нас, ако е риба му я чистиме, храним го, абе за нас си е бебе - човече. Като се напапа, ляга до нас. В друга стая ще плаче, ще се чуства неискан и изолиран.
За  такива които убиват невинни душици просто нямам думи-когато и да умрат, все ще им късно.

# 378
  • тук-там
Иланг, ние спазваме 2 правила при хранене:
1. Никога не даваме нещо от масата. Винаги в купичката или стимули при дресировка. Обикновено част от храната я даваме под формата на стимули, а останалата с в купата.
2. Слагаме и в купичката по време на нашите хранения. Тя си мляска, докато и ние го правим. Храни се много по-бързо От нас, тъй като е лакома, но през останалата част от нашето хранене стои близо до купичката си, за да не би да се визуализира някаква храна междувременно.

# 379
  • Варна
Добро утро 😘

Тони, да те помоля, да ми пратиш координати за тортата и свещичките, че моето говедце Бизу другата седмица на 12.05 ще стане на 2 годинки, а нямам време да приготвя аз нещо.
Благодаря ти предварително.

# 380
  • Стара Загора
Иланг, Барби беше така в началото. В момента, в който седнем да ядем започваш да лае по нас с цяло гърло. Буташе с лапи, скачаше. Единственото решение, което намерих е игнориране и в никакъв случай да не ѝ се дава нищо от масата. Когато имаше нещо, което беше подходящо за нея го отделях и ѝ давах в купата след като ние сме приключили с яденето. След много хранения при непрекъснат кучешки лай се научи.
Анабел пък се катереше по хората докато ядат. Там започнах по-отдалеч. Когато я храня, казвам седни и стой. Слагам купата на земята и докато не кажа яж, трябва да седи мирна. Изключително бързо схвана, че ако не слуша - няма храна. Съответно го пренесох и при нашето хранене, като кажа долу веднага сяда и стои мирна. След известно време и с поглед ме разбира.

# 381
Приветче!
   Деспи,и двете зайчета са супер!А животинският заек е много хубав!Ако сте около Монтана,можем да го купим от баща ти  и обещавам ,че ще живее.Моят син,който ще прави 16 г от 7 години  гледа зайци, не декоративни и имаме една женска Криска ,която е всеобщ любимец.От 18 зайчета,нападнати от изоставени  кучета, само тя оцеля.И да ви кажа честно,първоначално адски ме беше яд на кучетата-два големи песа,охранени,съседът ги е видял.Метален зайчарник,обграден с мрежа направиха на нищо.Две майки с бебетата отмъкнали.Беше супер гадно,имаше следи от борба,с глас ревах като видях .Иначе си имаме куче,немска овчарка,пазителка на фотьойла.И не само у дома са направили бели.Честно ,така ми беше паднало пердето,че с голи ръце исках да ги убия.Обаче после,като се наревах за зайчетата, осмислих,че хората сме виновни.Не са животните.Гледаме,гледаме,радваме им се,и като ни писне-бам,на улицата.
    Сега по темата-и Айра непрекъснато подскача и се бута при нас,докато се храним.Аз лично не давам от масата нищо,нито от моята чиния,но щерката и ММ си я хранят.та по този повод,ще има дисциплина,защото не може така.
  Снощи нещо й стана-забиваше глава в една възглавница на дивана,ръмжи,нервна,тича напред-назад.Да идва 10.05,да слагаме ваксината и после да може да излиза,че и нея вече не я свърта на едно място.Играем с нея, имат си тренировки с щерката,но не е достатъчно.Иска си навън животинката.
    Честит празник,ако имаме именници в темата!Да са здрави и обичани!

# 382
Като беше на 2,3 месеца Бейли адски досаждаше, когато се храним. Скачаше по нас, почукваше ни с лапа, за да го видим.. Не лаеше, но определено нахалстваше много. Постоянно му говорех и се карах. Да не скача, давах команда да седне. Лека полека всичко утихна и малчо разбра :=) Неусетно стана.
Сега седи и чака, ако получи нещо ок, ако не получи не драматизира. Аз си му давам от нашата храна от масата, не всичко, но му чопвам Sunglasses
В момента обядвам, ето го Бейли, кротко чака, на 6 месеца става тези дни

# 383
See спрях се на няколко имена и от утре почвам с най-близката клиника. Сетих се, че преди много години, когато имах котка я водих във Враца при д-р Дариткова. Котката беше паднала от 7ия етаж и я снимах на човешки рентген и мислеха, че е с извадена ямка на едната бедрена става, а се оказа много кофти счупване до самата ямка. Оперираха я и сложиха игла в костта. Ще ги прозвъня за да видя правят ли и операции като за Вивата. Иска ми се да мога да стигам сравнително бързо с кола, ако има нещо по възстановяването.
Макс пък малко преиграва с това куцане. Има моменти, в които забързва ход и пак си куца де, ама другото си е чиста пробва актьорска игра.
Иначе едни прасета от мен:

# 384
  • Варна
Може Макс да имитира Виви,като вижда твоята реакция към нея примерно.

Бизу почва да имитира обратно дишане,когато си мисли, че няма да го почерпя нещо, е, снощи пръдлата и тя. Имитира батко си, съгласна съм, актьори са големи.

# 385
  • Бургас
О, Бейли! Заформихме сериозна лабрадорска глутница.
Елза има ритуал на хранене. Не яде, докато не сложа в купата и не кажа "яж". Яде обикновено преди нас. От масата не даваме, но от детето все пада по нещо, затова тя ляга под масата и чака. Ако не падне, не нахалства.

# 386
  • тук-там

Честит празник, дами!

# 387
Една приятелка иска да си купи кокер шпаньол ,но много иска да е чисто черен след дълго търсене в България не намери и сега иска да си поръча от : https://grad.bg/o-1018255-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%B4%D … D0%9D%D0%9E%D0%A1 обаче имам съмнения ,че е измама какво мислите?

# 388
  • UK
Аз пък имам съмнения, че е puppy mill. Аз не бих насърчила подобно развъждане чрез закупуване на кученце.

# 389
Мокка расте като гъба, обаче

Общи условия

Активация на акаунт