Любители на кучета - 104

• 26 501
  • 771
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Честит Празник!
mtz, много е пуфкава гиричката.
Sivi, всеки път като ги видя двамата в тези зеленини и ми става една лятно, усмихнато. Nature Sun With Face При нас само тротоари и плочки.
Be_Special, много е  сладък. Изглежда голям послушковец.
марулета, поне двор имате. Пак е нещо.

Нашият като види празно и топло легло и хоп. Поспаланко си е той.

# 391
Почивен ден е и у дома...

# 392
Много е красив/ва! Да не би да е сърнист пинчер или се бъркам?

# 393
Много е красив/ва! Да не би да е сърнист пинчер или се бъркам?
Благодаря Heart Мисля, че е Пражки плъхар, поне на това ми прилича от описанията в нета. Иначе я взехме за мини пинчер, но всъщност точната порода за нас не е от значение.

# 394
Страхотен е какъвто и да е, то наистина не  е от значение! Аз просто се припознах понеже преди години имах кафяв подобен и беше сърнист пинчер 😍😊😊😊

# 395

Ох, това е много страшно. Защо го правят? В Пловдив почти няма бездомни кучета. Могат да отровят някое дете. Cry

Как възпитавате кученцето да стои мирно докато се храните? Моето ни се качва на главата, скача по диваните, обикаля, мрънка, лае.
Вариант ли е да го затворя в друга стая или на терасата?
[/quote]

Ние имаме Хари от 13 дни, но тя никога не ни досажда на масата. Може би защото никога не сме ѝ давали нещо различно от гранулите. Дори докато ядем се случва да си легне в леглото и да заспи. Но види ли че отварям шкафа с нейната храна ще ме изяде докато не ѝ я сипя в купичката.

# 396
  • о`майна лунна нощ е
Нелика, в Пловдив има много бездомни кучета. Не се срещат в централните части, но по крайните квартали и пълно.
Колкото до хвърлянето на отрова - искам на вярвам, че някой ден, някъде, този, който е оставил отровата, да си получи заслуженото. Злото не бива да остава ненаказано.

# 397
# 398
  • гр.Варна
Сериала Клюкарката се завръща Joy

# 399
  • о`майна лунна нощ е
Пу, за мен!

# 400
  • тук-там

Заниманията в дъждовното време продължават ...

# 401
  • Bарна, морето, сините вълни
Целувки за всички! Heart
Марулета, това за зайчетата е ужасно...Хората сме най-безотговорните същества. Иначе сме от Варна.
Be_Special, как избрахте името на Бейли, да не би да сте гледали филма кучешки живот?
В събота вечер с ММ се разходихме по плажа, но сами без Ерос и при нас дойдоха две кученца. Едното мислим, че беше голдънче и почнахме да му казваме Бейли. Първоначално смятахме, че са с някого, но не, бяха бездомни. През цялата разходка бяха плътно до нас, много си играхме. Посегнах да хвърля пръчка и Бейли се сви... Confused Предполагаме, че е бита и изгонена. А другото куче знаеше, че пръчката е за игра. Много ги харесахме, особено женската. Говорихме си, че веднага бихме я прибрали, ако имахме нужните пари за всички обезпаразитявания и т.н.

# 402
Добро утро, мами! Знаете ли къде най-близо до вет клиника Виталис (Смирненски) в Пловдив има друга вет клиника?

# 403
  • о`майна лунна нощ е
Карагьозов нямаха ли клиника там? Някъде до надлеза, от който се влиза в Смирненски като идваш от гарата.

# 404
Be_Special, как избрахте името на Бейли, да не би да сте гледали филма кучешки живот?

Гледахме го 🙃 и да, от там харесахме името.

Be_Special, много е  сладък. Изглежда голям послушковец.

Послушен е наистина. Знае доста команди. У дома не прави бели. Например мебели не е изяждал и рушил. Е да, много от играчките на дъщеря ни заминаха, но те бяха плюшени и се преживява. Знае команди седни/легни/стани. Когато го храним чака отстрани. Знае да взима храна много внимателно. И тук всичко свършва! Дойде ли времето да излезем и излезем ли навън става друг. Знам, че е малък и все още бебе и силно се надявам да израстне всичко. Например:къса всички поводи. Подскача, хваща ги и започва да дърпа. Вече сме на 4ти.Почти не върви, а дърпа повода. Яде абсолютно всичко навън. Ама всичко! Като прахосмукачка е.. Притеснявам се, защото знаете какви са някои хора и как слагат отрова върху нещо... Учим го на команда,, остави", но той като излезе просто пощурява. Излиза 4 пъти на ден. Тоест не го държим прекалено дълго у дома.. Още му нямаме доверие да го пуснем без повод, защото 2 пъти успя да избяга по време на игра с друго куче. Когато е пуснат в заграждения, ако го викаме го обръща на игра. И не идва. Сякаш мисли,, аха, те ще ме вържат, няма да ида". Винаги нося награди. Поущрявам го. Работим много двамата. Имам времето и спокойствието и желанието, но не наорадваме много.. Особено с" остави".. Confused
Общо взето навън е друг. Дали да му купим повод с верига, за да не ги къса, само се притеснявам, че докато свикне ще скача пак да яде каишката и ще си счупи някой зъб, а тъкмо ги смени?!

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 12:44 от Be_Special

Общи условия

Активация на акаунт