Любители на кучета - 104

• 26 421
  • 771
  •   1
Отговори
# 510
На Денис все му се каня да му направя ушаците на ключодържатели, хем да ги мачкам, хем не му служат за друго, освен за чуване на думата "наградка"

# 511
  • Пловдив
Кришка, много е жален миличкият Леон. Heart

`ТуиГ, ами то Швепса е сътворен с предназанчение - мачкане на уши.

Seerose., пак нещо чува. На моето са му съвсем излишни ушаците. Същият е като малкия ми син. Файда от ушите-нулева.

марулета, на нас ни казаха поне 10 дни - да не се къпе, 14 да не се извежда.
Ей го Цигането Саско с развалените уши.
Дърпа се, влачи ме, щях да се убия днес по треволяците. Голямо гонене на разни птички пада. Котките ги знае, че бият и не се бори да си играе с тях.

В клетката днес малко прочу, защото носих риба за награда. Ама пак едно изпълни - две не, мине кола - забрави, че има команда. И така.

# 512
  • sofia

Героят е уморен.
Значи, не съм имала куче, което да дава такъв зор да влезе при ветеринар. Много е наивен. После се борихме 5 минути, за да може да види лекарката окото му...И накрая предложи да му постави противовъзпалителна инжекция, защото се усъмни, че ще можем да му капем капки.Голям вой нададе при набождането, но той си е артистичен..А очето му е възпалено. В сряда пак.
Много стиснати палци и лапки на Жожо! Мислим го!

# 513
  • София
vaychka, радвам се, че още един цверг е в групата. Бека беше по абсолютно същия начин. Май започна да пишка навън, когато се беше заиграла с едно куче, дойде да пие вода и бързайки да се върне към играта клекна. Няма да казвам, че всички в парка разбраха, че се е изпишкала. При нас обаче този период свърши, на около 5-6 месечна възраст. Аз си мисля, че твоето куче е виждало одобрението ри, когато пишка на пелената. Според мен го е страх да не те разочарова и с непишкане го показва. Не мога да си го обясня по друг начин. Изпълнява всяка твоя команда безусловно. Скарала си се да не пишка на пелената и тя изпълнява. Събирай пелените и я изведи на дълга и бавна разходка.

Харли го пропуснах Confused Здрав и щастлив да е!

Чета ви редовно, но нямам много време да пиша! Благодаря, че пускате снимки и ми разведрявате дните! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 514
  • гр.Варна
Има ли новини за Жожо? Стискаме палци и лапички Animal Dog

# 515
  • София/Севлиево
Ще ви пиша след около час,когато ще сме при него.Щом не са се обадили от клиниката,значи се държи геройчо.
Синът ми тази сутрин ми се обади по телефона да пита как е мъника и каза,че много го обича и иска пак да си играят.Това още повече ме нахъса да се борим-който е запознат с диагнозата аутизъм знае колко необикновени са тези деца и колко трудно изразяват чувства и изпитват емпатия.А ето че моето прекрасно момче е загрижено за това мъниче,няма как да ги разделя.

# 516
  • под тепетата
Стискам палци, Ели и да се съберат скоро двамата герои! Това е най-добрата терапия за момчето ти !
 Ох, забравих! Днес не сме на училище, че имат патронен празник. По този случай решихме да отидем на разходка на плажче , близо до нас. Та, сбит преразказ от името на баба:
  На плажа
Отидохме с  дядото, внучето и кучето на плажа, който до сега беше пуст. Обаче работници бяха започнали някакви строителни дейности. Със слизането кучето се завря в лопатите на хората и се изпика ( умрях от срам) . Внучето хукна с топката, изпусна я в морето и хвърляйки се да си я вземе се цамбурна по гръб във водата. Това беше най-скоростната ни разходка и някои се прибраха по гол задник!

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 16:02 от bilqna_69

# 517
Днес Луцифер направи две огромни дупки в двора.За първи път прави такова нещо ,а и като цяло никое куче до сега не е правило толкова огромни дупки в двора ни.Първата започната е 64см дълбока ,а втората 38см /на размери по ширина и дебелина са колкото него/ цялото копане накрая легна между дупките-направи ги една до друга и си ближеше калните лапи.Номрмално ли е такова копане за нищо?

# 518
  • под тепетата
Така правят , когато им е горещо и се охлаждат. Освен , ако не е решил да аранжира двора Simple Smile

# 519
Съвсем нормално е да си правят окопи и да си лежат в тях. Тези, които си имат дворче поне. Много кучешки полянки в София целите са в дупки.

# 520
  • о`майна лунна нощ е
Копаенето е точно толкова присъщо на кучетата, колкото е и изтърбушването на играчки. В природата им е. А в топлото време го правят за охлаждане. И Оливър копае на село. Още малко и ще канализирам тази енергия и ще я използвам за ваденето на картофите и прибирането им мазето. Малко ми остава. Научихме се къде е двора, къде са насажденията. Трудности срещаме с мъкненето на касетките и подреждането вътре. Копането го владее.

# 521
  • тук-там
Някои породи копаят, може би ловните най-вече. НашТо чудо не копае, но ни ръфа по краката, за да ни насочва. Овчарска му работа. Някаква идея как да изкореним това ръфане по глезените? Интересно ми в също до кога се променят очичките им. Като съвсем малко бебе беше със сини, сега е със зелени. Нищо чудни накрая да станат кафяви ...

# 522
  • под тепетата
ТуиГ, кви картофи! Не подценявай Оливър и го прати за трюфели Simple Smile
И нашият не копае. Да дразни обаче другите с пръчка му е лю-би-мо!

# 523
  • Пловдив
Като много нова и недоразбрала да попитам:
`ТуиГ, Швепсът се казва Оливър? Защо му казваме Швепс? Като го прочетох за първи път се усмихнах какво име сте му избрали. Joy

# 524
  • о`майна лунна нощ е
Като много нова и недоразбрала да попитам:
`ТуиГ, Швепсът се казва Оливър? Защо му казваме Швепс? Като го прочетох за първи път се усмихнах какво име сте му избрали. Joy

Официално по паспорт и регистрация в общината името му е

Като ми удиса на акъла да имаме куче, оставих на мъжа ми да избере името. Лежа на дивана, мълча .. на петата минута каза "Измислих! Кучето ще се казва Швепс!" И почна да ми обяснява подробно как щяло да изглежда в 22 часа вечерта да разхожда кучето между блоковете и да повиква "Швееепс! Ела тук Швееепси!". Дори се записа на телефона как подвиква по въображаемото към онзи момент куче /не го бяхме взели още/ и прати аудиосъобщение на сестра му в София. И тъй като те ни бяха сериозен съпорт в доставката на кокера, дадоха своя принос и заради тях добавихме Оливър.

Общи условия

Активация на акаунт