Любители на кучета - 104

• 26 409
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
  • Bарна, морето, сините вълни

Едни от последните снимки на Ерко-перко. Сега не съм при него и ми липсва, но баба му и дядо му се грижат дибре за него. Сега си го чух по телефона момченцето, лаеше по маца. Grinning Сигурно тъжи, че нито един от трима ни не е с него, но после много ще ни се радва.

# 526
  • Бургас
Била съм овца и щяла от мен да плете чорапи. Вчера срещнах голяма глутница овце. Почерпиха ме с гранули. Не приличаха на мен. Наистина ли съм овца?

# 527
  • Пловдив
Tintina, много ти е възпитана овчицата. Пък и нещо добивът на вълна е крайно недостатъчен, за половин чорап няма да стигне.. Може да се предположи друг произход, различен от овца. Как я фризира?

`ТуиГ, ама големи сте сладури. Разсмя ме с този твой мъж.

Аз съм в драма - Саско отказва голи гранули. Все трябва да са омешани /термин по Мангъров/ с нещо вкусно и то да преобладава. Днес ги полях със сос от консерва риба тон и малко риба тон - е не, лапна малко и изчезна. Отиде да гризе силиконовите гранули на тоалетната на котката. SobДа го оставя ли на глад и да се надявам, че ще прояде?
Купила съм и други, които уж ги хареса. Да сменя ли гранулата и после да се пробвам пак да пробутам първата?
Умориха ме моите домашни с това ядене - големи претенции ми бяха и децата, и котката, и сега и кучето.
Как все такива ми се падат?

# 528
  • Бургас
Викам да ги сменим за седмица. Ще прояде всичко твоя Саске. Не търпя злояди у нас, който не иска да яде каквото има, да става и да заминава!

Пробвай да го храниш по часове, да няма постоянен достъп до храна. Малко глад няма да навреди.

Елза е фризирана с фурминатора. Пристигна днес и смъкнах бая козина. Доволна съм. Веднага си личи, че скубането намаля - не ми остават косми по ръцете, като я галя, по повода... Пуснах прахосмукачката в хола, ще видя утре какво е нападало за нощ.

# 529
Здравейте, търся съвети за по - безболезно преместване на куче от двор в апартамент, до сега го държах при бабата да и прави компания ама гледат зор и двамата, нищо че е на двор, не е голямо куче , вече е и дърто ама си го обичам и вероятно ще трябва да го взема че баба навъртя вече годините да се грижи за друг, не ми е толкова че може да изрови пода или да яде обувки ами че искам да се чувства добре - сигурно трябва да иде на ветеринар поне да го видят преди да го прибирам, нямам идея последно кога нещо е правено,надявам се да свикне , то има още време де докато го взеема ама да знам кво да подготвя

# 530
  • о`майна лунна нощ е
Ветеринар и обезпаразитяване задължително. Свикнало ли е на повод, позволява ли да го пипаш, да му отваряш устата ... Как се храни. Обувки няма да гризе, ако му осигуриш негови играчки - гумени, дървени, въжета за дърпане.. В общи линии - доброто куче е умореното куче. Ако имаш време и желание да го ангажираш с умствени занимания като игри и физически - разходки, за да изгори енергията, ще си имаш едно спящо и спокойно през деня куче.

# 531
Гледам че баба го държи на синджир през повечето време , пуска го  из двора като и напомня , аз като ида го пускам и разхождам , преди го разхождахме в гората всяка събота , беше добре ама се промениха нещата,рядко съм го виждала да гризе нещо освен чергите в колибката , яде главно каквото тя му  остави - т.е попара през деня , аз нося гранули и консерви като мога, дава му яки неща като цяло - сирене и някви салами , голям отбор са ама гледам че и тежи на бабата вече и мисля да го прибирам ама ми е жал че е навън и е свикнал милия , има много какво да се подобри  ама още много случаи на вируса имат нататъка и  ще ида като мога

# 532
  • София/Севлиево
Влизам с лоши новини-Жожо не успя да се пребори,въпреки всички наши усилия
Sad И с въпрос-кога най-рано мога да взема ново кученце.Ще търся същата порода заради детето и искам възможно най-скоро да стане...

# 533
  • sf
Съжалявам за Жожо! Такива продавачи са за бой! Съжалявам и за детенцето ви!
Мисля, че първо трябва хубаво да се дезинфекцира жилището и тогава да се взима ново кученце. Питайте ветеринарите.

# 534
  • sofia
Много съжалявам за загубата ви, Елислава...

# 535
  • под тепетата
Точно това не ми се искаше хич да го прочета - и заради кучо, и заради детето! Съжалявам, че си отиде малката душичка...и ме е яд на такива "развъдчици", че причиняват много болка и страдание на нищо неподозиращи хора.
 Питай ветеринаря си, но доколкото знам, поне 6 месеца трябва карантина преди друго животинче.

# 536
  • Перник
Милия Жожо, Ели съжалявам. Прегръдки.

# 537
Много съжалявам за Жожо!Много!

# 538
  • о`майна лунна нощ е
Много ми е мъчно ... съжалявам Sad
Не знам колко време е добре да се изчака. Започнете с периодична дезинфекция, колкото можете и с каквито средства разполагате. Говорете с ветеринари за адекватен съвет в това отношение. Още веднъж .... съжалявам. И пожелавам, когато му дойде времето, домът ви пак да е пълен. Имам познати с деца аутисти и дълбоко се прекланям пред тях като родители, защото виждам усилията, които полагат те да са добре.

# 539
  • тук-там
Много съжалявам, Елислава! Ужасно преживяване! Горкото кученце! Кога ще сте готови за друго куче, ще каже вет.

Общи условия

Активация на акаунт