В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 521
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Анимор честито! ❤
Честит празник на имениците! Бъдете здрави и благословени! ❤

# 421
Анимор, честито!!!! 🌸🌸🌸🌸🌸
Всичко ще е наред 😎

# 422
animor, честитоооо! Ей каква новина! Heart св. Георги си знае рсботата! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност!
lara, всичко ще е наред!
Благодаря на всички за пожеланията, дано се сбъднат в най-скоро време Hug

# 423
Честито Анимор и Тикълс! Нека следващите месеци да минат безгрижно и скоро да гушкате тия розови бебоци! Мислех си че плюсчетата нещо се разредиха и че е крайно време някой да избухне!
Честит празник на всички и най-вече на ggirl, понеже е именичка! Да си жива и здрава и скорошно бременеене!
Дриймър, дано скоро и ти се похвалиш с едни хубави черти!
Лара, успех и до край!
МаманаПринцеса - още малко и ще идваш да ръсиш с памперси! Да мине бързо, леко и забравимо!
Рейв, много хубави малки ръчички. Сега му е паднало да се върти както си иска че после ще стане тясно.

# 424
Анимор и Тикълче, честити ви положителни тестове. Нека всичко да е прекрасно чаааак до срещата с бебеоците и после още минимум 100 години!

Rochellka, на мен Кисьов ми подготвя ембриона за трансфер. И него много го харесвам. Междудругото и синът на Александров вече работи с него. Само не знам дали се е върнал от специализацията във Франция. За него също има много добри мнения - работи като баща си, но не е толкова странен.

Margolotta, аз заради митницата поръчвам от България. Мисля, че идва една идея по-скъпо, но поне не се разправям да плащам мита и да освобождавам от митница.

Честит Имен Ден на всички празнуващи днес! Бъдете здрави!

# 425
Хайде бебеевалежж нооов!
Анимор честито мило момиче!! Чертата ти е супер. И моя мъж като му показах същата лентичка вика тука има чертичка, ама е бледа. Ама му ковнах канчето, че съм Б и да не разсъждава!! Grinning
Много се зарадвах! Желая ти прекрасни мигове с още по прекрасен финал. Щракали сте по наща схема, ние бяхме с 3 дена само въздържание обаче. Hug

# 426
  • София
Анимор !!! Heart
Теб чаках, както се казва. Kissing Face

Тъкмо вчера като правих списъка, мислих да ти пиша, имах някакво усещане !

Бравоооо и голямо ЧЕСТИТО !
Всичко ще е наред ! Hug

ггърл, честит празник ! Да си жива и здрава ! Flowers Bouquet
Честит празник и на Геррика ! Flowers Hibiscus

Да почерпя и аз, именичка съм днес.

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 11:59 от rave

# 427
Анимор, Heart Без паника Grinning Една лека бременност и да идваш тук да ни ръсиш! ММ беше същия при моя положителен, уби ми радостта Grinning А сега се мисли вече за голям специалист и като намери тест за О в банята идва да ме пита дали съм бременна...
МамаНаПринцеса, ех, кога минаха тези 8 месеца Heart Желая леко и безпроблемно раждане и очаквам после замерване с памперси, а дотогава минавам под прашеца.
Аз говорих днес един час по телефона с АГто ми, в петък съм на преглед да видим да не е тръгнал някой малък фоликул след цялата история и да го задържа. FH Pro е със забранени за добавки съставки в Германия ( мелатонин и R ALA), и ако ме хванат не ми мърда една голяма трицифрена глоба, иначе митото не ме плаши. Бях поръчала мелатонин от България и една седмица не спах от страх, докато не го донесе вкъщи куриера Grinning
Редактирам се и аз: тръгнах да честитя на имениците, но след теста на Анимор изключих Grinning Честит празник на Ggirl и всички други празнуващи в темата ни! Бъдете здрави и много скоро бременни!

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 10:33 от margolotta

# 428
Oп, честито на именничките гърл и рейв ! И други ако има!
Малко тази сутрин се ошашках от добри новини и ви забравих. Ама тортите са ви уникални и на двете и ММ ще ви се сърди, щото сега ще трябва да ходи за торта! Grinning

# 429
Чери, да, борех бактерии в урината. Много мило ми става, че от "по- старите кучета" помнят предисторията ми. Много преживях и преди това със загубата, но бебчето ме е чакало. Вярвам, че на всяка една от нас си й седи късметът и бебенцата очакват удобния момент.
Animor, честито. Безпроблемна бременнност ти желая.

# 430
Тикълс и Анимор, честито момичета! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
Ггърл и Рейв, честит празник ! Много здраве и поводи за щастие и усмивки!

# 431
Анимор , честито миличка , всичко ще бъде наред и ще гушкаш здраво и красиво бебче ! Много се радвам като видя такива хубави черти ,  и изобщо не е бледа , лека бременност! ❤
рейвче , ггърл , честит имен ден момичета ! Носете имената си със здраве ! 💐💋

# 432
  • Варна
Значи, човек казва, че се оттегля и " старите кучета" започвате да вадите "+" тестове Wink
Анимор, нямаш и идея колко ме зарадва! Лека бременност ти пожелавам, да минат много щастливо следващите месеци и здрав бебок на финала! Имам усещането, че ще е момче, но не ме питай защо Grinning
Рейви, здрава да си! Подаръчето си го имаш в теб Purple Heart
Ггърл, честит имен ден! Бъди здрава и скоро със сбъдната мечта!

# 433
Анимор, честито! Желая ти леки бременност и раждане и едно или две прекрасни, здрави бебчета на финал!
Лара, всичко ще бъде наред, не се притеснявай.
Ггърл, честит имен ден, бъди здрава и нека се сбъдне мечтата ти!
Свети Георги да ни закриля момичета! Честит празник!

# 434
Добро утро момичета и честит празник! Аз не мога да повярвам, че ще го кажа, но май съм "малко" бременна Grinning Очаквах М вчера, и аз като Анимор имах типичните болки и знаех, че всеки момент ще дойде. Тази сутрин нямаше нищо, корема не ме болеше и реших да направя един тест, с ясното съзнание, че ще видя 1 черта. Бях писала, че имахме само 1 опит и то на 10 ден някъде. Е появиха се 2 ясни черти, направо не мога да повярвам. Треперя от сутринта и не знам къде съм направо. Но това, което се сещам е, че точно седмица след опита се събудих през нощта от силни болки ниско вляво, реших, че е овулацията. Отшумя за около час и това беше. Не знам дали е свързано с успеха ни, но реших да споделя.
За протокола това беше 9 ни месец откакто започнахме опити. Не мисля, че нещо специално ни е помогнало. От март пия магнезий, че нали бях споменавала за едни мои ПА, но това е. Не знам как се случи, честно Hushed
Ето ги и чертите:

Анимор, честито и на теб! Дано си бременеем леко и до финал! Heart

Общи условия

Активация на акаунт