В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 522
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Tickles, честито! Дано всичко е наред и да имаш безпроблемна бременност!

Рейв, ще ме включиш ли в списъка....
Твойто зрънце е щастливо!

Аз почнах работа вчера, а не бяхх работила от 13.03.

Вие сте много  готини момичета. При вас лъха удобство и юит.

Тамън ми почва овулациата и ще я следя взех си тестове, та ще видим....

# 406
Тикълс , честито момиче ! Желая ти лека и красива бременност ! ❤
Минавам да се навъргалям в розовия прашец на Маманапринцеса , неусетно минаха тези 8 месеца .
На мен тези дни трябва да ми е О , имам си пробождания,  леко по леко започва и ЦС , само че още няма положителен тест за О . Започнах ги от 7-мия ден за по-сигурно , днес ми е 19-сти ден и  втората чертичка си стои все една и съща .
Дали ще се насити не знам .

# 407
Дриймчи, дано скоро имаш положитен тест...

Последна редакция: ср, 06 май 2020, 00:30 от Tedy_83

# 408
Ееее!! Тикълче, страхотно Simple Smile много се радвам Simple Smile!!

# 409
Тикълче честито 🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻❤
Дано всичко бъде наред. 🤱

Мама и аз се чудв кога мина толкова бързо 😱
Желая ти леко раждане и здраво бебе.
Минавам и аз под прашеца няколко пъти!!!

Вчера се оплаках, че лелката я няма и след час дойде 🥳🥳🥳
Днес съм на преглед. Добре, че работят и почивните дни.

Имали именички? Да сте живи, здрави и бременни ви желая. Св. Георги да ви закриля! Хубав празник на всички. ❤

# 410
Добро утро, момичета! Черпя ви виртуално, днес съм именничка Blush

Да ме прощават бременните момичета, ама някой да каже как се прави тоя скрит текст Bowtie

Аз тоя месец се отказвам...няма да го бъде... най -важния ден е днес.. няма да се моля!

# 411
  • София
Ggirl,честит имен ден! Да си здрава ти и твоето семейство, и мечтите да се сбъдват една по една! На всички именници сред нас го желая! 🙂

# 412
Добро утро и от мен!

ggirl, честит имен ден! Бъди здрава и удоволетворена! Желая ти от сърце другата година по това време вече да си гушкаш сладко бебче Simple Smile

Dreamer Heart Доста е наситена, явно ти е по - късна О. Спред мен до ден-два ще е +.

Tickles, Честито, момичее! Тъкмо си мислех, че последните теми нещо сме в застой! Желая ти лека бременност и бъди спокойна Heart

Вчера за първи път си правих тест за О - беше ми много интересно. Преди това прочетох няколко теми във форума за тези тестове и се надявам да се справя. След голямото разочарование последните два месеца, да си призная.. този месец ми е доста минорно.. и някак дори не ми се мисли за това какъв ще е резултатът или пък нямам някакви надежди Simple Smile Сега се съсредоточих върху храненето и движението ми - изготвям си план за хранене с по - малко въглехидрати и някак мисля да включа тичане сутрин, че съм съм качила 3 кг по време на тази карантината :X

Хубав ден, мили момичета Heart

# 413
Рочелка , Йоана, наистина неусетно минаха. Благодаря на всички ви за милите пожелания.
Дриймърче аз бях с О на 19-ти и 20-ти ден. Така че спокойно, продължавай да ги правиш.

Желая късмет на всички момичета!

# 414
Мама на принцеса, ти беше една от първите с + тест, като започнах да чета темата. Помня как трябваше да пиеш някакви хапчета, но реши първо да направиш тест и излезе една много бледа чертичка преди закъснение. 😘 Съвсем скоро беше! Simple Smile Скривам си по джобовете от розовия прашец! 💝

При мен още няма М. Шести ден закъснение. И преди ми е закъснявало от време на време, но 6 дни вече е доста. Трябва май посещение при АГ скоро!
Girl, чесит празник на теб и всички именици! Бъдете здрави! 🍀

# 415
  • София
Heart ExlНад 2 години след като спряхме да се пазим и година и седем месеца след упорито отрицателни тестове днес най-накрая видях митичната втора чертичка и все още не мога да го осъзная и повярвам напълно - щастлива, объркана и малко уплашена - за пръв път ми се случва и не знам дори накъде да тръгна къде да търся лекар и т.н BowtieFlushedGrinHeart Exl
Скрит текст:
допълнително инфо ако на някого би било полезно - Симптоми не съм имала освен ПМС- имах чувството че ще ми дойде всеки момент. Единственото по-необичайно че гърдите спряха да ме болят може би още 3-4 дни преди датата, което бе леко разочароващо а и досега не ме болят,другото е че не се появиха пъпки на лицето ми, обикновено излизат по една две 5-6дни преди ц. Овулацията бе някъде около Великден...първи положителен О. тест бе в събота, преди това имахме 4 дни въздържание  и след това събота, неделя, понеделник и сряда по схемата щракахме.
Накратко за по- новите Аз съм на 31, имам хашимото и завишен пролактин (неустановена хиперпролактомия), две леки тромбофилии, ММ бе с лоша СГ, но с добавки я подобрихме.
Сега чакам утре да се свържа с нкг, който да ме насочи дали трябва да взимам нещо друго освен АП за тромбофилията..
Благодаря много на моите орисници Jasmin и Rave, както и на всички, които минават да ръсят с прашец и замерят с памперси и да носят надежда и късмет - надявам се и аз скоро да го правя ако всичко е наред-стискайте ми палци!!!
Изненада не можах да подготвя за ММ толкова бях шашната- само като ме видя и каза "видяла си положителен тест, нали" после развали всичко с "ама тя е мн бледа- не е ли отрицателен "- щях да го убия Imp...
а на майка ми още не съм казала дори ...
Тази групичка е вълшебна и много ценно женско общество -много благодаря за подкрепата и съветите, споделените истории, най-вече за топлото отношение, които съм намерила тук-емоциолната подкрепа е безценна!:purple_heart:
Смели момичета, честит празник - знам че всяка ще сбъдне съкровената си мечта, вярвайте, дори когато е трудно горе главата и смело напред! Късмет - късмет - късмет на всички!:blue_heart:

# 416
Animor, честито.
Прекрасна новина. Бъдете живи и здрави и успешна бременност ти пожелавам Hug
Честит празник, момичета. Честит имен да на всички именници.

# 417
Боже, Аниморче, честитооооо! Heart Eyes Казах ли ти аз, че 31 е прекрасна възраст и скоро ще успеете. Леле как се ококорих на теста и сърцето ми затуптя лудо! Страхотен е! Е, явно няма да правиш ЦС, хихи Simple Smile Леко бременеене, мила Heart

Ггърл, да ти е живо и здраво името, както и ти. Всичко най-хубаво в живота ти желая, ама най-вече едно бебешко вързопче скоро Heart

# 418
Още една прекрасна новина ❤️Animor Едно голямо честито. 🤗 Желая ти много лека бременност и успех до финал. Сега ти ще минаваш да ръсиш с вълшебен прашец. ❤️❤️❤️ Връщам се да  чета какви добавки е пил ТМ.

ggirl Честит Имен Ден 🌹

Скрит текст се прави ["spoiler"] текст ["/spoiler" ] махаш кавичките.

# 419
Честито, момичета! Изненади са нашите бебчета! Стискам палци и на останалите момичета, които се борят с бебеправенето! Дано в 2021 година влезем с много бебета в ръце!
Аз вече съм в 6 г.с. и в петък за първи път ще ходя на лекар! Стискайте палци, дано всичко е наред! Много ми е притеснено!

Общи условия

Активация на акаунт