В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Ех, най-накрая положителен тест. Tickles едно голямо честито. Лека и успешна бременност.

# 391
Тикълс, прекрасна новина! Бъди много здрава и успех до финала! Heart

# 392
Ох само като видях 12 непрочетени съобщения и си знаех, че е за хубаво 😊 много се радвам, тикълс, стискам палци всичко да е наред до финала Purple Heart

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 21:38 от Knysna

# 393
Тикълс, честито Heart Хич не ти е ниско ЧХГ, особено ако днес ти е датата. Моето на 3 дни закъснение беше 300 и нещо, та... Wink

# 394
  • Dope Reach
Прима, към МЦАР съм се насочила, където Александров също работи, благодарение на няколко момичета тук, които са доволни. Но ще отида при Кисьов. Евентуално. Разбрах, че Александров е странна птица. Важното е да свършат работа, но пък за мен отношението е много, много важно. Да видим тези два месеца какво ще стане, после ще го мисля. Дано да не се стига до това, но знае ли се...
Тикълс, браво, момиче! Heart Heart Eyes

# 395
Тикълс, честито. Безпроблемна бременност и до финал!

Аз чукнах 1 година в тази тема и по този повод минавам да ви кажа колко сте ми била полезни и как съм се радвала с всяка една от вас. Бъдете здрави и много, много бременни.

Няма да подмина да ви наръся и с розов 8-месечен прашец!

# 396
Минавам под прашеца с нов цикъл от днес и дано да е последен Wink
Мама на принцеса, малко ти остава - леко раждане ти желая Simple Smile

# 397
Тикълс, честито и от мен мила! Овъргалвам се в прашеца ти и вярвам!
МамаНаПринцеса бъдете здрави! ✨✨✨

# 398
Благодаря ви, момичета!

# 399
Честито Тикълс! Стискам ти палци и ти пожелавам лека и безпроблемна бременност,с пухкаво бебче на финал! ❤

# 400
  • София
Tickles,честито и от мен! Успешно и спокойно да бъде до края!
Богатство сте,момичета! Вчера ми дадохте идеи и надежда,днес се оказа,че ще си видя половинката за няколко дни,пък каквото стане....поне с обич ще съм се заредила
❣❣❣❣

# 401
  • Dope Reach
Ехааа, Мама, кога минаха 8 месеца... Сякаш вчера беше! Доволно минавам под прашеца! Heart

# 402
Тикълс, честито момиче! Нека имаш лека и безпроблемна бременност. Думите ти ме заредиха с вяра, наистина трябва да вярваме...
Пълнолуние и Примавера, много полезни постове за хормоните, благодаря ви.
Марго, ислрено ти желая  да откриете вашето място за следващата процедура.
Hug

# 403
Тикълс, браво, честито! Не мисли сега за математика, а за химия Heartbeat
Мама на принцеса, да изскочи леко, като газирано шампанско!
Лира, мятайте се да наваксвате!

# 404
Честито, Тикълс! Дано е заразно! 😍🍀🌸

Общи условия

Активация на акаунт