В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 539
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Напоследък не съм се включвала много често, но знам, че има момичета, които следят моята история и ме мислят. Не мога да повярвам, че след толкова чакане и опити до втръсване, точно когато почти се бях отказала, видях две черти на теста. Последното изследване, което правих през март беше с 0.5 АМХ, което може и да е нормално за моите 38 години, но на мен ми изглеждаше отчайващо. Преди лапароскопията не знаех какво е положителен тест за овулация, температурата ми всеки месец показваше, че няма О. Сигурна съм, че операцията даде отражение. Нямам медицинското обяснение за това, но след нея видях първия положителен тест за овулация, температурната графика най-после изглеждаше добре. Следях температурата от любопитство само през март (първия месец след лапарото), а след това спрях да меря. Правех тестове за О, но и в опитите не бяхме много редовни. Имах категорично положителен тест за О на 20-ия ден. Днес ми е 34-ти ден и реших да направя тест, като дори не се вълнувах да отчета резултата, бях сигурна, че е отрицателен. Видях това

Пуснах веднага кръвен, току що излезе резултат - 142. Звъннах на док, който каза, че е нисичко, да видим след два дни как нараства. Не съм на себе си от вълнение, притеснение, радост, страх и още куп други емоции. Моля ви, стискайте ми палци всичко да е наред и да се похваля с първото бебе 2021. И вярвайте!

# 376
  • София
Tickles тихичко въодушевено "честито" от меен! стискам много палци!!!!! чудесни 2 чертички! браво за твоята победа - всичко ще бъде наред  вярвай!

# 377
Tickles, поздравления! Страхотна новина е това! Пожелавам ти смело да нараства това ЧХГ и скоро да се похвалиш със сърчице и с пораснало, здраво бебенце! Да имаш лека и спокойна бременност и успешен и пухкав финал! Heart

# 378
Tickles, много се радвам!  ЖЕлая ти една безпроблемна бременност, вярвай! Такива хубави новини ме окуражават и оправят настроението Heart

# 379
  • Варна
Ееее, няма как да не се включа просто...
Тикълс, напълни ми душата и сърцето! Нека всичко е наред, до финал!
Благодаря на всички момичета за подкрепата, благодаря и за личните съобщения! Бъдете здрави и успех!

# 380
Tickles, Тихичко честито и до финал Simple Smile Желая ти успех и се радвам на такива вдъхновяващи истории Simple Smile Flowers Four Leaf Clover Hug

# 381
Tickles Heart успех! Страхотна новина! ЧЕСТИТООО

# 382
Значиии Тикълс, първо честито разбира се! Второоо аз рядко, да не кажа никога съм говорила, че имам предчувствия за някого и тн, обаче честно още миналия месец си мислех, че си Б, и сега никак не съм изненадана! Всичко ще бъде наред, но ти желая много кураж, защото помня историята ти. Пази се и бъдете много щастливи от това така желано бебе!

# 383
Честито, tickles! Стискам ти палци всичко да д наред! Успех Heart

# 384
Честито, Тикълс! Много се радвам, че най-накрая видя двете чертички. Пожелавам ти лека и спокойна бременност и поне едно здраво бебче на финал!
Рейви, темата е вълшебна, надявам се всички, които сме повече от година (или две) тук скоро да се похвалим с такива тестчета! Hug

# 385
  • София
Тикълс, честитоооо ! Two Hearts
Как се радвам !!!

Не мисля, че ЧХГ е ниско - при мен на 13ти ден след О беше 154.

Наистина последния път като те четох, се беше отказала.
Браво !

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 23:42 от rave

# 386
Тииикъъълссс , честитоооо Heart Ама че хубава новина точно преди Гергьовден Hug Стискам палци , но знам , че всичко ще е наред Kissing Heart

# 387
Tickles, честито! ❤ Страхотна новина в навечерието на празника 🍀 Бъди здрава, пази се, а на финала на гушкаш най-пухкавото бебче 😊 Ти също никога не губи вярата! Всичко ще бъде наред 🌸

# 388
Тикълс, честито! Тази смесица от чувства остава незабравим спомен. Още повече, щом историята е дълга. Успех! 🍀

Пълнолуние, благодаря за изчерпателния отговор за LH. Полезно ми беше  и наистина може да пусна едни хормони!

# 389
Тикълс, честито.
Такива моменти и истории са ме крепяли в тази тема. Радвам се, че най-накрая и ти се разписа с положителен тест.
Честито и бъди спокойна. И според мен ЧХГто не е ниско.
Стискам палци за една успешна и безпроблемна бременност.

И момичета, които сега четете и се чудите кога и на вас ще ви се случи, бъдете спокойни. След два, три месеца, когато Tickles смело ръси с прашец от растящо бебе, някои от вас ще са вече бременни и ще си спомнят за този момент, в който са се чудили кога и на тях най-накрая ще им се случи.
Tickles е много права. Вярвайте! Колкото и трудно да е на моменти, вярвайте.

Общи условия

Активация на акаунт