В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 520
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Абе аз като казвам, че е ВЪЛШЕБЕН списъка !!! Heart Eyes

Честито, Дахлиа !
Отивам и теб да трия, с огромно удоволствие. Sunglasses

Браво, момичетаааа, давайте още !

# 436
Ехааа бебевалеж Simple Smile
Честито на Animor и Dahlia Hug
Да си бременеете леко и да не ни забравяте, да ни потърсите с прашец, че и с памперси да ни замеряте Wink
Честит имен ден на rave и ggirl Simple Smile Бъдете здрави и много щастливи Simple Smile

# 437
Dahlia Честито и на теб ❤️ Леко бременеене и успех на финала.

Рейви Честит Имен Ден и на теб. Ако имаш места и време добави ме във вълшебния списък. М 19.04 О може би 29.04 Ц на 16.05 Blush

lara Всичко ще бъде наред. 🤗

# 438
Dahlia, честито Heart !И на теб желая успешна и лека бременност! Добре повлече вчера крак Tickles, хайде който е около датата да тества Grinning
Rave, честит имен ден и на теб, подаръкът вече е в подготовка, така че леко бременеене Heart ! Чак ме засърбяха пръстите да се включвам и аз пак в списъка, но за момента нямам никаква представа кога ще е следващата М след стимулацията, АГто каза да си дам два месеца за нормализиране на хормоните, а междувременно да си опитваме натурално.

# 439
Еха Dahlia честито и на теб! ❤

# 440
Е ама като тръгне - вървииии! Heart Eyes
Колко хубаво! Нова вълна!
Далия честито и на теб! До финал! И много щастливи моменти!

# 441
Тикълс, Анимор, Дахлиа, честито, момичета! Много, ама много се радвам. Пожелавам ви лека бременност и пухкави бебчета! Flowers Hibiscus На Анимор изпратих всички неща, които ми бяха останали от бебеправенето и страшно съм радостна, че магията е подействала

Рейв, Гърл, честит имен ден! Живи и здрави да сте и Св.Георги да ви пази Flowers Hibiscus

# 442
Охооо отново БЕЙБИБУМ  ! 🧨🎉
Честито ина теб Дахлиа !

# 443
Animor и Dahlia - честитоооо! Много хубаво ми започна сутринта - 35 нови съобщения и такива прекрасни новини! 🤗🥰🌸

rave и ggirl - честит имен ден! Бъдете здрави и нека имате безброй поводи за усмивки и радостни сълзи! 🤗💐

Много хубав ден на всички, аз лично ще съм усмихната цял ден заради групата! 🤗

# 444
Здравейте, момичета🌸
Записвам се и аз в тази тема, видя ми се много положителна, а аз имам нужда именно от това🙏
Моята история: Още от малка съм с нередовен Мц, Пкс-лекувала съм с най-различни хапчета, резултат няма.
На 23 съм, имам една биох-юли и един мисед-септември
Пазихме се 3 месеца, сега започнахме с бебеправенето.
Този месец засичах О.-но нещо не е наред, защото 3 пъти имам +тест за О-06.04,22-23,04 и вчера.Може би това е от нередовния ми Мц и Пкс!?
Закъснява ми с 10дни, тест за Б е отрицателен.
От мисед А имам само два Мц-януари и март, февруари липсваше..
Ходя редовно на Аг, последния месец март ходих и ми изписа хапчета за да ми дойде Мц, направила съм си доста изследвания всичко е наред..
Вече ми омръзна момичета..да тичам по лекари , да пия най-разни хапчета..и резултата да е нищо-нито цикъш, нито бременност, нито нищо..а липсата на Мц ми влияе много зле..
Правим опити за бебе от горе долу 1 година

Здравейте, момичета🌸На забременелите честито от сърце🙏❤В най-скоро времме на всички пожелавам две черти🙏
Утре съм на преглед да видим какво се случва с мен..
Най-интересното което ме тормози е че с нередовния ми цикъл , аз всъщност не знам кога трябва да ми дойде!? И кога е овулацията, защото както писах имах 3-4 положтелни теста за О.
От няколко дни получавам режещи болки в яйчниците, който отминават, усещам някакво напрежение в гърдите, и като ги Опипам 😀 някак си ме болят.., в лице се виждам доста разкрасена..от 2 дни не съм правила тест за Б, ако се загледам в минали месеци как е вървял Мц горе долу 35-40 дни минават ..днес стават 41 ..дали е въЗможно да има Б...притеснено ми е..
ПС: по препоръка на една от момичетата тукц започанх да чета Спомени от Рая-супер е 🌸

# 445
  • София
Animor, Dahlia,честито момичета,само да ви усмихват вашите празнични изненадки 😍😁
Честит имен ден,rave ! Много здраве и щастие желая!❣

# 446
Честито на Тикълс, Анимор и Дахлия, ето това се казва бебевалеж. Много мило ми стана, чудни чудни новини.

Честит имен ден на именниците:*

# 447
Ех браво, честито момичета! 💗
Честит празник и на именичките! 🌺

# 448
Dahlia, честито и на теб. Успех и живо и здраво бебче на финал ти пожелавам.

# 449
Честити чертички, момичета, Тикълс, Анимор, Далия! Лека и безпроблемна бременност !
Честит празник на всички празнуващи! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт