В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 523
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета🌸
Записвам се и аз в тази тема, видя ми се много положителна, а аз имам нужда именно от това🙏
Моята история: Още от малка съм с нередовен Мц, Пкс-лекувала съм с най-различни хапчета, резултат няма.
На 23 съм, имам една биох-юли и един мисед-септември
Пазихме се 3 месеца, сега започнахме с бебеправенето.
Този месец засичах О.-но нещо не е наред, защото 3 пъти имам +тест за О-06.04,22-23,04 и вчера.Може би това е от нередовния ми Мц и Пкс!?
Закъснява ми с 10дни, тест за Б е отрицателен.
От мисед А имам само два Мц-януари и март, февруари липсваше..
Ходя редовно на Аг, последния месец март ходих и ми изписа хапчета за да ми дойде Мц, направила съм си доста изследвания всичко е наред..
Вече ми омръзна момичета..да тичам по лекари , да пия най-разни хапчета..и резултата да е нищо-нито цикъш, нито бременност, нито нищо..а липсата на Мц ми влияе много зле..
Правим опити за бебе от горе долу 1 година

# 256
  • София
Margo много съжалявам... Прегръщам те... Не се предавай ще се наредят нещата

# 257
Марго, толкова много съжалявам. Толкова се надявах да стане при теб и толкова се радвах че вървиш напред към мечтата си. Прегръщам те силно. Поплачи си и си почини от всичките емоции и ръчкане последните дни. Blue Heart Ти си такова борбено момиче и затова знам че слънцето ще изгрее и за вас!  Когато си готова..тук сме! Flowers Four Leaf Clover

Добре дошла ddnn96! Мисля че е време да направите малко по-задълбочени изследвания. Обърнете се към репродуктивен специалист за да ви посъветва какво да правите. Добре е да пуснете СГ за мъжа ти, защото много често там е проблема. Нека да е разширена по Крюгер. Започнете с основните неща като МБ при двамата и вървете към по-специфичните докато намерите проблема. Може да е дори от малко повече кг. Ще станат нещата, просто трябва да намерите къде е разковничето при вас. Успех!

# 258
Ех,Марго! Поплачи си,изстрадай го! Като си готова ще се изтупаш и ще продължиш! Прегръщам те!

# 259
Благодаря ви Heart Искам и да се извиня, че така окупирах темата последните дни с моите проблеми и терзания, благодаря за отделеното внимание и подкрепата.
Наплакването явно няма да е днес, от всичките емоции тази седмица съм като изцедена, ще ми трябва време да ближа раните.
Желая на всички от сърце бързо и безпроблемно забременяване!
И добре дошла на ddnn, радвам се като се местят момичетата от “тъжната” тема в тази толкова позитивна, дано ти донесем късмет!

# 260
Марго, толкова много съжалявам. Толкова се надявах да стане при теб и толкова се радвах че вървиш напред към мечтата си. Прегръщам те силно. Поплачи си и си почини от всичките емоции и ръчкане последните дни. Blue Heart Ти си такова борбено момиче и затова знам че слънцето ще изгрее и за вас!  Когато си готова..тук сме! Flowers Four Leaf Clover

Добре дошла ddnn96! Мисля че е време да направите малко по-задълбочени изследвания. Обърнете се към репродуктивен специалист за да ви посъветва какво да правите. Добре е да пуснете СГ за мъжа ти, защото много често там е проблема. Нека да е разширена по Крюгер. Започнете с основните неща като МБ при двамата и вървете към по-специфичните докато намерите проблема. Може да е дори от малко повече кг. Ще станат нещата, просто трябва да намерите къде е разковничето при вас. Успех!

Благодаря за отговора, може ли да препоръчате някой наситима добър специалист

# 261
Благодаря ви Heart Искам и да се извиня, че така окупирах темата последните дни с моите проблеми и терзания, благодаря за отделеното внимание и подкрепата.
Наплакването явно няма да е днес, от всичките емоции тази седмица съм като изцедена, ще ми трябва време да ближа раните.
Желая на всички от сърце бързо и безпроблемно забременяване!
И добре дошла на ddnn, радвам се като се местят момичетата от “тъжната” тема в тази толкова позитивна, дано ти донесем късмет!

Кураж! Не сдържай емоциите, отдай им се когато те връхлетят. Вярвам, че всички тук ще постигнем така мечтания резултат, какъвто и да е пътят до него! 🍀
Като чета историите на много от вас се възхищавам на силата ви. Като прохождаща в това начинание, само мога да си представя през какво сте минали, но наистина вярвам, че няма невъзнаградено търпение и силно желание в този живот 🌸

# 262
Марго, много съжалявам Sad Не дават ли някакво обяснение? Не може ли да се повлияе по някакъв начин на яйцеклетките, а не само нови и нови опити? Извинявай за въпросите ако не ти се мисли сега, но трябва да търсиш решение...Защо не смениш лекаря или клиниката?
Прегръщам те HeartHugFlowers Four Leaf Clover

# 263
Много съжалявам, марго! Heart

# 264
  • София
марги, съжалявам ! Sad

Не се отказвай !

И изобщо няма за какво да се извиняваш, нали затова сме тук ! Heart

# 265
Марго 🙁 съжалявам , но ти не губи надежда , бъди силна Hug
Меги , стискам палци всичко да е наред , имай вяра Hug

# 266
Марго, много съжалявам, че така се развиханещата. Надявам се скоро да имате възможност пак да опитате и всичко да приключи успешно. Прегръщам те силно. Heart

Меги, чакаме. Heart

# 267
ddnn96, не знам в кой град си, но мисля че е добра идея да започнете от там където ви е най-удобно. Направи списък с изследванията които трябва да направите. Тук има много теми за тях и може да ги обсъдите с АГ към който се насочите. Когато вече имате по-добра идея къде е проблемът, тогава потърсете кой е най-добрият специалист в тази област, защото няма универсален лекар.
Ние например сме с мъжки фактор и тромбофилия и търся лекари които се занимават с тези проблеми, но и чета много за тези въпроси, за да знам и аз дали това което говорим с тях е смислено.

# 268
  • София
Марго,съжалявам! Не съм писала,но всеки ден следях за добра новинка с надежда за теб. Смелост и сила,изплачи го,с теб сме...

# 269
Много съжалявам, марго! Heart пращам ти много сили!

На мен днес ми дойде, малко по-рано, но за сметка на това ми разказа играта. Не мога без болкоуспокояващи и това си е :/

Общи условия

Активация на акаунт