В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Аз само да добавя, без да претендирам, че много разбирам, но АГ-то ми каза, че утрогестан е по хубавия чист препарат, а дуфастон е цитирам “бе не е така хубав като утрогестана”. Не го разпитвах повече, но в случай, че е полезно съм срещала същото инфото и из форума.

# 241
Марго, стискам палци, това ще е твоя момент, вярвай!
Чакаме новини!

# 242
Здравейте и то мен,

Колко много сте изписали, със затаен дъх изчетох историите на всяка една от вас!

margolotta, моля се това да е вашето бебче! Бог прави чудеса и аз вярвам, че това ще е вашето чудо! Heart

Jo Di Много съжалявам, че се е получило така .. толкова много хора останаха без работа заради ИП.. надявам се скоро да си намериш друга и това да е било за добро Heart

Mrs. Cherry Надявам се да НЕ идва тази лекла и скоро да се похвалиш с две чертички Heart

LittleCattely Много съжалявам, че ти е дошъл М и чаках с нетърпние да пишеш, но наистина е прекрасна твоята реакция. И аз си мисля, че тук в тази група е пълно със смели, силни и невероятни жени, които заразяват с оптимизъм и вяра, че чудото ще се случи! А ти имаш ли някакви притеснения заради които да си направиш тестове? И аз също мисля, че е окей да си пуснеш, просто за твое успокоение Heart Но все пак силно се надявам всичко да е наред и другия месец да се получи без никакви медикаменти Simple Smile

Тъй като имах няколко тъжни дни, в които просто нямах сили да пиша искам да поздравя JessitoBG и rave по случай презничните им дни Heart

И аз искам да благодаря за препоръките за тестовете за О и приложенията, утре ще мина през аптеката да си набавя. Simple Smile

Хубава вечер и успех на всички! Heart

# 243
  • Dope Reach
Ами, то се е видяло, че ще търсим репродуктивен отново. Благодаря за информацията! Изключително подробна, както винаги, но пък аз се обърквам, всичко много сложно ми се вижда. Ами, геройство си е това нашето! И психически, и физически тормоз, само и само да сбъднем мечтата си!
Мисля да се насоча към Кисьов, който Рейв и Марианка препоръчват така горещо, но този месец ще изчакам да проследим има ли О, ако има - ще действаме и ще видим, ако не - отивам. Само ме притеснява дали пускат да се пътува свободно между градовете.
Меги, мислим те! Heart

# 244
Ро, пишеш в декларацията по медицински причини и няма проблем. Вече 3 пъти съм ходила до Варна през ИП.
Само последния път, сега във Вторник, поискаха да напиша името на лекаря и телефонен номер.

# 245
  • Dope Reach
Нещо не ми е ясно с тези декларации. Аз собственоръчно ли трябва да си я напиша, т.е. не ми трябва официален документ от клиниката примерно? Просто не искам да поема ангажимент за час и накрая да се разсъхнат нещата. Чух от няколко човека, че само подпитвали и пускали, но знам ли...
А на излизане от Варна? Същата процедура ли е?

# 246
От клиниката не ти трябва никакъв документ.
Трябва ти декларация за напускане на Добрич и декларация за влизане във Варна. Изтегляш си я от интернет о я попълваш. За връщане само с лична карта, разбира се ако адреса ти отговаря.

# 247
Джоди писах ти на лично, с което мога да помогна. Не се притеснявай, всяко предизвестие е повод да си намерим по-добра работа Simple Smile
Марги, нещо ми се срутва, че не търсят причините за липсата на оплождане и се ядосвам. И миналия път бяха малко нали? Не може така да кажеш лошо качество и това е. Всичките ли бяха зрели, какво са написали?
Както и да е стискам палци да се е развило и да се закрепи, повече от 1 не ви трябва на този етап Simple Smile
Четох тук из форума, че над 40 често връщат на 2 или 3 ден, за да дадат шанс на повече ембриони в естествена среда. Може да е за добро, че ще го върнат днес.  
Никол надявам този този път да се почувстваш по-добре в темата и следващата б да е до края.
Борнче Purple Heart
Скрит текст:
Каквато и да е статистиката не бързай с изводите, стискам палци и чакам добри новини
LittleCattley много трогателно си го написала, гуш!
Локо и аз много се изкефих на Калчев в този случай, радвам се че е казал, че сигурно ще стане естествено, което ние знаехме Simple Smile де, само той си дигна акциите!!

За мъжкият фактор и Турция, там (чудех се дали по културални особености) са се специализирали силно в тежък мъжки фактор, ама под тежък, да се има предвид - изобщо няма сперматозоиди в еякулата примерно. Защото дори при 0.5% добра морфология, за инвитро си се намират хубави без проблем. Пък и за естествено както видяхме Simple Smile

При нас нищо ново, добре съм, пазим се още. Но не пречи да ми пожелавате хубави неща Simple Smile Yellow Heart

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 07:48 от Одри

# 248
Момичета, аз бях дотук. Няма да има трансфер, обадиха ми се от лабораторията, спряла е да се развива. Сега отивам да се наплача, и после ще го мисля накъде от тук нататък.

# 249
О, Марго! Съжалявам! Искай повече информация защо се получава така. Трябва да има причина! Прегръдки!

# 250
Марго, съжалявам, поплаче си хубаво, за всяко нещо си има причина.... сигурно съм, че по един или друг начин слънцето ще изгрее и на вашата улица!

# 251
Много съжалявам, Марго! 🥺

# 252
Изпращам ти виртуална прегръдка Марго. Поплачи си, после ще намериш път, сигурна съм в теб.

Меги, теб чакам с новини, вярвам добри. Стискам палци.

# 253
Съжалявам margolotta. Надявах се днес да пишеш с хубави новини. Прегръщам те. Поплачи си, покрещи си, излей си мъката и ти пожелавам по-бързо събиране, за да тръгнете отново напред.  Много се надявам да открият причината и да имате успех следващият път. Пожелавам Ви пък напук на всичко да се получат нещата по нормален начин.

# 254
Margo, имаш и моята виртуална подкрепа Heart
Съжалявам много.

Общи условия

Активация на акаунт