В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 503
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Аз пия вечерната иглика -2 пъти по 2 , всеки ден

# 511
И аз гледах видеото, благодаря на Диди, за споделянето. Беше ми интересно: и за близнаците (Тук нали все ме плашат, че няма да мога да ги износя), и за тромбофилиите, и за имунната, и за аутизма, а най-ми хареса изказването за резерва и забременелите 50годишни. Радвам се, че има такива лекари в България, тук за момента на такъв не съм попадала.
Вечерната иглика е много хубава за жените във всички етапи, независимо дали е бебеправене или менопауза, аз я пих около 6 месеца, без да съм имала проблеми с цикъла, не забелязах видима промяна, но не ми и навреди ( за разлика от витекса, който ки скъси много цикъла).Пие се по 2600 мг на ден - ако таблетките са по 1300 две на ден, ако са по 1000: 3-2-3-2 и тн.
Преполагам в абогерита витамин А е под формата на ретинол - пие се обикновено първите 10 дена на цикъла, и след два месеца прием се прави пауза, защото под тази форма се натрупва. От друга страна ако има заболяване на щитовидната жлеза е по-добрия вариант от витамин А под формата на бетакаротен, който е без натрупване, но при хипофункция ме може да се трансформира в нужния за тялото ретинол. Предполагам “дядото” го е изписал заради кървенето, да подпомогне лигавицата, аз го приемах след кюретаж.

# 512
  • Blondeville
Аз се включвам по две теми - едната е отрицателен тест и бременност. Кумата ми е такова медицинско чудо - стимулация, тоест следена О, след това мъжът ѝ замина в командировка. Два теста при закъснение, и двата отвицателни. Разбра, че е Б след като получи силни болки и отиде на преглед, защото мислеше, че има кисти или нещо по-лошо. Е, сега гушка един прекрасен синеок младеж 😍

Другото е за д-р Сигридов - страхотен лекар! Доколкото имам инфо скоро ще преглежда в нова клиника, някъде около The Mall.

Честито на всички бременни и успех на очакващите чудото!

# 513
И аз гледах видеото, благодаря на Диди, за споделянето. Беше ми интересно: и за близнаците (Тук нали все ме плашат, че няма да мога да ги износя), и за тромбофилиите, и за имунната, и за аутизма, а най-ми хареса изказването за резерва и забременелите 50годишни. Радвам се, че има такива лекари в България, тук за момента на такъв не съм попадала.
Вечерната иглика е много хубава за жените във всички етапи, независимо дали е бебеправене или менопауза, аз я пих около 6 месеца, без да съм имала проблеми с цикъла, не забелязах видима промяна, но не ми и навреди ( за разлика от витекса, който ки скъси много цикъла).Пие се по 2600 мг на ден - ако таблетките са по 1300 две на ден, ако са по 1000: 3-2-3-2 и тн.
Преполагам в абогерита витамин А е под формата на ретинол - пие се обикновено първите 10 дена на цикъла, и след два месеца прием се прави пауза, защото под тази форма се натрупва. От друга страна ако има заболяване на щитовидната жлеза е по-добрия вариант от витамин А под формата на бетакаротен, който е без натрупване, но при хипофункция ме може да се трансформира в нужния за тялото ретинол. Предполагам “дядото” го е изписал заради кървенето, да подпомогне лигавицата, аз го приемах след кюретаж.

Най - вероятно затова го писал.. Обясняваш ми как било се говорело, че било едва ли не вредно за образуването на мозъка и нервната система, но той бил на мнение, че влияело точно обратното - подсилвало и подпомагал.. Не знам.. Много се обърках вече.. Абе майната му, спрях го вече, дори преди малко махнах блистера.. Относно вечерната иглика е на прим ойл (2капсули 1000мг - 4 - 2000мг)

# 514
Относно вечерната иглика 2*1 аз я пия  от М до О заедно с вит.Е , подпомага овулацията и ЦС. Аз лично съм доволна може да пробваш Simple Smile
П.с и моята е на прим ойл

# 515
Анна, благодаря за надеждата Simple Smile

При първата ми Б ходех при д-р Сигридов,   мненията за него са доста противоречиви. Някои го боготворят, други го заклеймяват. Истината е, че е доста странен и явно не всички разбират чувството му за хумор. С ММ го кръстихме д-р Хаус 😂 За мен той е изключителен специалист, има индивидуален подход и никога не се отказва. Честен е, не ти спестява нищо, говори с окойно и разбираемо. Има си свои теории и обяснения на нещата, които повечето му колеги отричат и за това може би не се задържа много на едно място и сменя клиниките. Вече няколко месеца не преглежда, но съвсем скоро ще има информация кога и къде ще започва пак. Има група във ФБ "За д-р Сигридов с любов". Приема по една небременна, защото не се занимава с репродуктивна медицина, а основно с рискова бременност, след абоорти и т.н. Основно с вътреутробното развитие на бебето. Харесва ми, че не спира да се развива и сериозно се е заел с вътреутробното лечение на аутизма и съм склонна да вярвам, че ще успее!
И това, че си хапва маслини докато ме преглежда изобщо не ме притеснява 😁
Първият път като отидохме при него аз влизам и казвам:"Мъжът ми чака отвън, дали може и той да присъства на прегледа"
Отговор: "Ами, ако той е бащата, нека да влезе!" 😂
Когато ми каза, че бебето е момче, явно такава физиономия съм направила, че каза: "Е, спокойно де, и ние сме хора!" 😁
Това за да добиете представа за "странностите му" 🙂

# 516
Анна, благодаря за надеждата Simple Smile

При първата ми Б ходех при д-р Сигридов,   мненията за него са доста противоречиви. Някои го боготворят, други го заклеймяват. Истината е, че е доста странен и явно не всички разбират чувството му за хумор. С ММ го кръстихме д-р Хаус 😂 За мен той е изключителен специалист, има индивидуален подход и никога не се отказва. Честен е, не ти спестява нищо, говори с окойно и разбираемо. Има си свои теории и обяснения на нещата, които повечето му колеги отричат и за това може би не се задържа много на едно място и сменя клиниките. Вече няколко месеца не преглежда, но съвсем скоро ще има информация кога и къде ще започва пак. Има група във ФБ "За д-р Сигридов с любов". Приема по една небременна, защото не се занимава с репродуктивна медицина, а основно с рискова бременност, след абоорти и т.н. Основно с вътреутробното развитие на бебето. Харесва ми, че не спира да се развива и сериозно се е заел с вътреутробното лечение на аутизма и съм склонна да вярвам, че ще успее!
И това, че си хапва маслини докато ме преглежда изобщо не ме притеснява 😁
Първият път като отидохме при него аз влизам и казвам:"Мъжът ми чака отвън, дали може и той да присъства на прегледа"
Отговор: "Ами, ако той е бащата, нека да влезе!" 😂
Когато ми каза, че бебето е момче, явно такава физиономия съм направила, че каза: "Е, спокойно де, и ние сме хора!" 😁
Това за да добиете представа за "странностите му" 🙂

Чери, много съм слушала от приятелки за чувството му за хумор и за невероятното му желание да разбере, да намери причината и да успее. Моя позната с първа бременност на 40+, заченала естествено близнаци, много рискова бременност, се следеше при него и беше много впечатлена. Отделно няколко мои приятелки с тромбофилии също са му страшно благодарни. И това, което разказваш ти потвърждава представата ми за него. ☺ Аз съм в групата във фб, засега по скоро, за да се информирам за добавки, витамини и всичко свързано със забременяване про проблеми с щитовидната жлеза, понеже това доста се коментира в тази група. Интересно ми стана това, което си написала, че приема по една небременна. В смисъл на ден ли или..? 🙂
Благодаря за споделеното инфо ☺

# 517
Аз бях при д-р Сигридов с бременността, която изгубих в 18 седмица. Той ми изписа лечение и ме изпрати за серклаж при определен специалист. Нямаше как да предвиди, че ще ме изпуснат по този нелеп начин в съответната болница, където работи въпросния специалист, ама така ще ме изпуснат, че да не стигна до серклаж изобщо. Няма да влизам в подробности, защото не е тук мястото, а и се разстройвам много.
При следваща бременност пак бих отишла при него на 100% за да видим какво ще правим. Днес в лекцията имаше някой неща и по моя казус и искам пак той да следи нещата следващия път, а аз няма да се предоверявам на прехвалени Софийски частни болници.

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 22:15 от ***Alessandra***

# 518
***Alessandra*** , съжалявам за това, което ти се е случило Pensive
Хубаво е, че има все още доктори, на които успяваме да се доверим все пак.. Пожелавам ти следващата ти бременност да е много скоро и да премине безпроблемно! Flowers Four Leaf Clover

# 519
  • Blondeville
Никога няма да забравя как докато чаках за фетална при Сигридов, срещу нас чакаха двойка очевидно на 50+. Сияеха, тя беше някъде 7-и, 8-и месец! Не искам да си представям колко дълга и тежка борба е било тяхното, но това излъчване, което имаха тогава беше пълно щастие! После се оказа, че моят АГ, д-р Ташков също я следи тази дама. Нещо се шегувахме за възрастта ми, и той ми каза “Аааа, хич не се оплаквай, имам една бременна на 50+”

Докторът е голям чешит, но за мен е незаменим специалист, защото той буквално ги “отглежда” бебетата, не гледа просто да “избута” бременността.

# 520
Рокси, мисля, че една небременна на ден. Не съм много сигурна. Чака се доста, ако не си Б.
При моя А , пак бях при него на първата фетална -12 седмица. Тогава уж всичко беше наред. Може би после нещо се е объркало - уж вирусна инфекция. Тогава си отстъпих часа за втора фатална на друго момиче- исках малко време. После прекрати прегледите, дано като забременея вече да е на линия!

# 521
Здравейте,
Не съм се включвала от няколко дни, не помня. Получих някаква паник атака, криза ли или и аз не знам. Беше страшно, не ми се коментира и няма смисъл. Даже следобяд имах и менструални болки и си мислех, че ако и цъфна ще е "прекрасен" денят, ама уви няма никого, но аз имам още няколко дена до Ц. Днес малко съм по-добре, даже съм на работа да се разсейвам.
Тикълс - Честито !! Много хубаво повлече крак, успешна бременност ти пожелавам и да ни ръсиш скоро Simple Smile
Animor -  Честито Момиче !! Много се радвам за теб, леко бременеене и успешен финал. От коментарите разбирам, че си с лека мутация ? Аз също и при мен има фракси сутрин и вечер АП. Надявам се да имаш адекватна терапия !! Heart
Dahlia - ех , много хубаво , браво! Поздравления! На теб също нека ти е лека бременноста и всичко да е наред ! ПА - паник атака ли е? Затова ли си пила магнезий, аз наскоро си го мислех, да пия вечер, ама и други добавки имам и не знам да не се претоваря!

Съжалявам, че изпуснах именичките ! Здрави и благословени да сте ! Flowers Four Leaf Clover
Благодаря на Диди за видеото, ще имам довечера какво да гледам Simple Smile
Ако пропускам някого , моля да ме извини, но не ми е още много "прясно" в главата.
Хубав ден момичета и вълшебен месец МАЙ 2020 Sparkling Heart

# 522
Добро слънчево петъчно утро, момичета! Чери, чакаме те с хубави новини!
На мен ми е шести ден от цикъла и от вчера вече меря БТ. От неделя мисля да започвам тестовете за О, мисля, че осми ден е добре. Усмихнат ден на всички; 🍀

# 523
Честит петък! Ходих при моята АГ сутринта, имам си 6 фоликула, които са тръгнали след фиаското със стимулацията, както и доста уголемени яйчници. Почнах да меря пак температура от няколко дена, за да знам кога да чакам М, днес падна под 37 и от опит досега винаги ми е идвало до 3 дена, което ще е доста по-къс от при нормални обстоятелства цикъл. Според АГто обаче от това което вижда на УЗ поне след 8-10 дена ще е. Надява се фоликулите сами да дегенерират и да не растат и остават като кисти, ако до 10 дена няма М да ходя пак на УЗ и да предизвикваме, а ако дойде нормално пак иска да ме види като мине М, за да е сигурна, че няма да остане нищо като ЗФ. Препоръча ми повече разходки, въпреки болките в яйчниците, и магнезий,  независимо че вземам други добавки. И за паник атаки ми го беше препоръчала преди време, аз си купих на Др. Бест високодозиран, но така и не почнах да го пия, та сега ще го вадя от аптечния шкаф. Антонели, мисля, че няма да ти попречи да пробваш, мисля, че имаше определена форма на магнезий, която се препоръчва за успокояване.
Гинеколожката е убедена, че може да ни се получи и естествено, и да не губя надежда, а първо да се успокоя и “балансирам”.  За лошото оплождане и тя мисли, че може да не са били зрели яйцеклетките, и да не сме им дали достатъчно време. Каза да не забравям, че природата дава едни 12 часа, в които Я е оптимално зряла и готова за оплождане, и както при естествените опити, така и при инвитро може да не проработи тайминга.
Желая ви хубав и успешен ден, и чакам хубави новини Stuck Out Tongue Winking Eye

# 524
Благодаря, Антонели! Да, паник атаки уж имах, но заради ИП ме консултираха по телефона и ми "лепнаха диагнозата". Та затова не съм 100%,че бяха наистина ПА, но така или иначе купих предписаните неща - магнезий взех на абофарма, и някакви други витамини имаше включени, седатиф пих и симпатил. Още на 2 или 3 ден започнаха да изчезват симптомите (голяма тежест в гърдите) и мисля, че симпатила помогна. Но пък като започнах да пия магнезий станах доста по-"свежа" и енергична. Не знам дали е от него, но определено се чувствах много добре. Сега обаче го спрях, че ме е страх да пия каквото и да е освен фолиева, без да е потвърдено от лекар Grinning

Общи условия

Активация на акаунт