В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 528
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Dahlia, тук нямаме но шпа и масово на бременните изписват магнезий, още от ранни седмици. Ако не се чувстваш добре без него се консултирай.

# 526
Благодаря, Марголота, засега съм ок, аз от 2-3 дни не го пия. Ще изчакам до прегледа и ще питам, ако въобще има промяна в състоянието ми. На теб успех с фоликулчетата, дано не стане ЗФ. Кой ден ти е днес и колко са големи?

# 527
21 ден ми е днес, пункцията беше на 13я ден. Успокои ме, че няма по-големи от 2 см, от едната страна са два, от другата 4, даже и аз ги видях. Сега остава да се надявам да се махат сами, че не ми се разбутва пак всичко с хормони.
Желая ти въобще да не ти се налага да го пиеш, а да караш лека и безпроблемна бременност!

# 528
Antonelly, разбирам те. И аз минах през нещо подобно последните дни. Вчера даже говорихме за разни важни въпроси покрай имането на бебе с ММ и не сме се карали или нещо подобно, но след разговора не можех да дишам и ми отне доста време да се успокоя.
Марго, дано се махнат самички и другия месец да ни зарадваш с едни дебели черти!
Fre - Two Hearts
Cherry - искаме тест бе момиче!! Flowers Four Leaf Clover
Аз чакам О и се тествам, меря и всичко друго, но някак си ми е нервно този път.

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 13:33 от JessitoBG

# 529
Margo След моята малка стимулация покрай инсето, следващият ми цикъл беше по-кратък. Така че май е  нормално. Късмет с фоликулите.

Чери Чакам те да извадиш положителният тест 😊

Кали 🤗 Надявам се да сте добре и по-бързо да мине гаденето и тн.

Аз от няколко дни съм с 37- 37.5 телесна температура и подути лимфни възли. От 3 дни и яйчниците или бъбреците ме болят.

# 530
  • София
Диди благодаря за споделенето интервю - много интересно и полезно!
dreamer много хубав О. тест! Малко късно се включвам за честотата на контактите, но тъйкато и мен мн ме интересуваше - води се че ако нямате МФ и някакъв проблем - няма нжда да изчаквате 24 часа за "презареждане" тоест вечерта и послед сутринта е ок. за мъже с нормоспермия трябва да правят по над 3 'сеанса' за да се изтощят и пресъхнат Grinning Но сутрин се води че е дори по-добре и войничетата са по-активни, та каквото и да сте избрали -не го мисли върши работа Simple Smile
Kikiriki23 аз пиех вечерна иглика - препоръката  2600 мг на ден  тоест моята бе от 1300мг на ден два отделни приема  г от М. до М. аз обикновено пиех само 1 път вечер по 1 таблетка от М. до М. подходяща е при опити за б. както и при менопауза. при бременност се спира тъй като вече не допринася с нищо.
за вит.А не мога нищо да ти кажа - потърси още едно мнение - той си пие по схема мисля 10 дена до О.
Аntonelly да с леки мутации съм по 2 фактора, намерих едно момиче из темите и тя каза че нейната лекарка била казала че няма опасност  - надявам се е така.
margo стискам много палци  да се  махнат сами фоликулчетата и да  'балансираш' нещата !

Иначе при мен:
Скрит текст:
Добре съм Simple Smile ...Днес ми излезе ТСХ 4.66, Ft4 16.68.ЧХГ 242 и прогесторон 34.38 - Акушерките от Адела - казаха нищо да не променям и всичко било наред... според мен не са показали ТСХ на Калчев защото го пратих по-късно. За тромбофилиите също никакъв адекватен отговор не получих - нищо да не съм променяла засега и толкоз... ендото онзи ден каза че било извън неговите компетенции. Общо взето засега нямам адекватен отговор от специалист за това,което ме тормози... За ТСХ тъй като не ми се чака до др седмица говорих с една позната от Вита и тя каза да увелича еутирокса за да смъкна нивото (досега приемам 5 дни по 25 и 2 по 50 ..може би през ден ще взимам 25 и 50)... час при ендо има чак за вторник, също и за репродуктивен във Вита тъй като за там успях да намеря, ще ви държа в течение - моля ви стискайте ми палци всичко да е наред

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 20:36 от Animor

# 531
Анимор, вижда ми се високо твоето TSH. До третия месец от Б се вдига още, така че е добре да го следиш.
Марго, дано нямаш проблеми с фоликулите и се спукат сами.
Антонели, не съм се сблъсквала лично с ПА, но имам доста приятелки с този проблем. Взимай мерки и дано минават!
Ето го моя тест:

Явно този месец съвсем се е побъркал моя цикъл. Днес цял ден ме мъчи корема. Просто искам да ми дойде!

# 532
Ех, Чери, жалко. Надявам се да е просто някаква аномалия, да си тръгва нормално и да почва после следващия етап Heart

# 533
Чери Disappointed Ми айде да идва тогава. Какви са тия номера дето ги върти тая лелка (кучка). Какво може да я задържа? Зф? Късна О? Витамин С?

# 534
Здравейте прекрасни дами ! Не знам дали е правилно точно тук да ви попитам, но все пак ако можете да ми съдействате, ще ви бъда много благодарна ! Тъй като с приятеля ми от два месеца си правим опити за бебе, но последният бяхме по-активни и от нетърпение днес си купих тест и го направих по обяд, а до цикъла ми има още 2-3 дни . Тази бледо розова линия, която се появи около третата минута, дали значи нещо, как мислите ?
Благодаря ви .

# 535
Ами вижда се, вторият трябва да е още по-наситен. Стискам палци. Изглежда обнадеждаващо.

# 536
Antonelly, много е неприятно това с паник атаките, имах период, в който не можех да спя (постоянно се събуждах уплашена) и магнезия много ми помогна.
Animor, добре изглеждат изследванията. TSH е нормално да се завиши в първите седмици. Стискам ти много силни палчета и чакам снимчица на бобчето Simple Smile
Чери, ех много е гадно така като почне да става с цикъла, но наистина страшно много неща могат да му повлияят. Хайде да идва скоро и да си отива!
Mariq051013, вижда се чертичката, честито! Но за по-сигурно повтори пак като имаш закъснение Simple Smile

# 537
Мария, Престо дават изпарителни черти доста често. Ако чертата розовее е добре, ако сивее значи е изпарителна. На снимката не мога да преценя. Можеш да вземеш друга марка тест и да пробваш със сутрешна урина. Успех! 🍀

Знам ли какво е това чудо вече 8 ден. Чакам си. Дано е нещо моментно. Ако и другия месец е така ще ходя да ме види АГ. Чела съм,че някои от момичетата се оплакват, че откакто са почнали опити за Б цикълът им закъснявал. Може за това да е.

# 538
Здравейте, момичета🌸
Записвам се и аз в тази тема, видя ми се много положителна, а аз имам нужда именно от това🙏
Моята история: Още от малка съм с нередовен Мц, Пкс-лекувала съм с най-различни хапчета, резултат няма.
На 23 съм, имам една биох-юли и един мисед-септември
Пазихме се 3 месеца, сега започнахме с бебеправенето.
Този месец засичах О.-но нещо не е наред, защото 3 пъти имам +тест за О-06.04,22-23,04 и вчера.Може би това е от нередовния ми Мц и Пкс!?
Закъснява ми с 10дни, тест за Б е отрицателен.
От мисед А имам само два Мц-януари и март, февруари липсваше..
Ходя редовно на Аг, последния месец март ходих и ми изписа хапчета за да ми дойде Мц, направила съм си доста изследвания всичко е наред..
Вече ми омръзна момичета..да тичам по лекари , да пия най-разни хапчета..и резултата да е нищо-нито цикъш, нито бременност, нито нищо..а липсата на Мц ми влияе много зле..
Правим опити за бебе от горе долу 1 година

Момичета, ходих на преглед при Аг в нашия гряд, просто за да видя какво се случва..та нищо ново не ми каза..Пкс..интересно й стана защо имам пик на Лх, защото днес пак ми беше + тест за О..иска да ми пусне отново изследвания за хормони,не знам защо..а като хапчета ми предложи Диане 35 за предизвикване на цикъла-3 месеца  да ги пия

# 539
  • София
Чери  странна работа - дано е моментен единичен случай.тази лелка ако няма две чертички да се появява по-бързо че да си работите. на мен последната година М. ми варираше от 25 до 32 дни. Все пак може да запишеш час за преглед другата седмица за всеки случай - фоликулометрия беше ли правила  - може да използваш случая  или просто за успокоение да погледнете антрални и лигавица.
Мария пробвай с друг тест с първа урина сутринта, но изглежда обнадеждаващо, макар аз престо никога да не съм ползвала.
Аntonelly на мен за паник атаките ми помогнаха две неща - есенция капки от портокал (трябва да е чиста качествена есенция) в няколко капки в шепите пред лицето  и вдишваш няколко пъти..Другото което пробвах и ми помогна  макар да бях скептично настроена са Австралийските есенции -( има и есенции на Бах) може да се разровиш из нета. Аз Calm си бях взела - слагат се под езика по 7 капки - бях скептична,но добре ми се отразиха, по-интересното е че на майка ми ѝ подействах също - и накрая тя ми ги поиска и ѝ ги дадох,че преживяваше нещо и беше мн разстроена.
viole4е благодаря - и харесвами новто пролетно аватарче Wink
пълнолуниедано това неразположение отмине бързо

Общи условия

Активация на акаунт