Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои обсъждани методи и подходи за подпомагане на зачеването?
Какви са мненията относно влиянието на хранителните добавки като вечерна иглица върху зачеването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои обсъждани методи и подходи за подпомагане на зачеването?
-
Какви са мненията относно влиянието на хранителните добавки като вечерна иглица върху зачеването?
Мненията относно влиянието на вечерния здравец върху зачеването варират. Някои хора съобщават положителни резултати и усещания, свързани с приема на вечерна иглика като подпомагащ фактор за зачеване и регулиране на цикъла. Други изразяват съмнения и въпроси относно оптималния начин на приложение и ефективността на добавката.
-
Какви са мненията относно приема на витамин А по време на бременност и зачеване?
-
Какви са мненията за вечерното цвете и помага ли то за забременяване?
Дано са пророчески наистина тия сънища!
Но прекалено често чувам или чета за жени, разбрали че са бременни примерно седмица след овулацията, а това е абсурдно, затова по-скоро смятам, че няма такова нещо като "усетила преди теста".
Не мисля, че може да засегнеш някой, на мен ми прозвуча много красиво, че "всяко детенце заслужава борбата на родителите си да го има". И съм съгласна с теб, че е по-добре детето да е истински желано и чакано, въпреки че много пъти ми се е искало да ми се беше случило неусетно, но за самото дете, според мен е по-добре
И дано да има смисъл от тази борба, от тази мъка, за да бъдем по-добри за децата си 
Смело напред 
Вие по каква схема сте? Аз мисля да послушам Иви - днес и утре
И моята О подрани и като цяло цикъла нещо ми се обърка, но се радвам че я хванах и щракаме
днес, като че ли е положителен приложението премам казва high, някое момиче, което ползва може ли да ме ориентира!?