В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 492
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Пълнолуние, нека сънят ти бъде съвсем скоро реалност! Аз имах шесто чувство. Отделно сънувах един сън, но реших, че е самовнушение... Не бяхме даже правили опити, но знаех, че има нещо, просто го усещах. Не може да се опише, пожелавам ти скоро да разбереш чувството!
Ggirl- Мен последно ме заболяват буквално за часове до максимум 3 дни. Няма еднакви Ц.аз имам въпрос.
И аз с въпрос : Има ли от Вас момичета, някоя която приема Еутирокс и Витекс? Какъв им е интервала? 4 часа? Някой с инфо, ще се радвам да сподели, може и на ЛС.

# 601
Ох, аз сънувах тази нощ, че някоя от вас е бременна, ама не помня коя Close Дано са пророчески наистина тия сънища!

За предчувствията преди тест - не съм имала такова, чувствах се както всеки друг път преди М и физически и психически. Или не съм толкова чувствителна или другите си въобразяват Grinning Но прекалено често чувам или чета за жени, разбрали че са бременни примерно седмица след овулацията, а това е абсурдно, затова по-скоро смятам, че няма такова нещо като "усетила преди теста".

# 602
Winter11 вървим заедно този месец, вчера и моя тест за ову беше положителен. 😎

# 603
И аз от днес започнах тестовете за О и за моя изненада чертата не беше толкова незабележима, колкото очаквах на осми ден от цикъла. Струва ми се, че този месец може би ще подрани О, но да видим дали ще съм права. Надявам се да е така честно казано 😅 От днес започваме през ден и дано успеем.
По въпроса с нетактичните, ние с ММ бяхме заедно почти десет години преди да се решим. Освен майка ми обаче никой не е питал. Дори и сега никой не пита няма ли да имаме второ. Аз след моите злополуки с БХ даже се усещам, че имам нужда да говоря за това, но обикновено като споделя с някого, хората не знаят какво да кажат и е доста неловко. Не че няма и странни коментари от сорта на "еее голяма работа, то на толкова ранен етап можеше и да не разбереш" и "какво си се шашнала, при теб първата бременност стана толкова бързо, очевидно нямаш проблеми в това направление". И също така, че ето какво като съм имала две биохимични, важното е, че "хващам"... Ами аз не го усещам така, за мен беше съкрушително това преживяване, особено втория път, хич не ме грееше, че забременявам след като не можах да си спася бебетата 😔 Както и да е, да не се отплесвам, ползотворна неделна вечер ви пожелавам и много плюсове през новата седмица 🍀🤗

# 604
Здравейте, момичета!
И аз много често се сблъсквам с тези въпроси и чуденки, какво толкова чакаме и няма ли да имаме вече дете. Даже съм забелязвала, как когато не сме се виждали с някой от доста време и той ме оглежда, дали вече не съм бременна. Най-много ме тормози баба ми, която не спира да ми повтаря да не се мотая, че времето си минава. Но не искам да и казвам, че има проблем, за да не я товаря. Не споделям и с родителите ми. Когато бях в болницата след извънматочната мъжа ми е споделил на мама, че правим опити от доста време. Тя е имала загуба в късна седмица и знам, че нейната майка я е родила 7 години след сватбата, което за онова време си е много. След изписването ми, видях, че на нея и е много трудно и не знае какво да ми каже.... сигурно за една майка е много трудно да вижда как детето и страда и просто не можеше да намери думи. Но аз гледах да се държа “мъжки” и не съм плакала и не съм се тръжкала пред нея. Споделях на кумата ми, но тя забременя сравнително бързо, за 7-8 месеца. Но я чух как каза пред друго момиче, че е забременяла от първия път и тогава много ме заболя и спрях да си говоря с нея на тази тема.
И те така.
Иначе на мен днес ми дойде, утре ще ходя до клиниката и започваме стимулация за първия ни опит инвитро. Моля да ни пожелаете успех, много съм притеснена и се побъркваме от хиляди мисли.

# 605
Наистина не разбирам какво им става на хората, да лъжат кога са забременели?! Наистина явно има някакво съревнование?? Бях чувала как за децата си много майки са супер състезателни, но и за това ли. Хората са мега зле.
Аз на близките ни на скоро споделих и дори с гордост им казах, че практически една година почти сме пробвали, за мен е важно едно да знаят истината и второ, че сме се борили за това бебе. Защото всяко детенце заслужава борбата на родителите си да го има.
Момичета сигурно често ви се иска да не познавахте тази борба, но аз съм била от едната страна, когато бебето става веднага, и от другата когато отнема време, и сега съм в пъти по осъзната, не че е лошо да искаш бебе и да стане, но има нещо силно и красиво и в борбата. Дано не съм засегнала никого, аз със сигурност нямам трудния път на някои от вас и се надявам да не прозвуча кофти.

# 606
Пълнолуние, аз разбрах още в самото начало че съм бременна. Усещах разни неща които никога не бях преди- разни придърпвания и трепети. Тялото ми веднага се промени и когато стана време за тест бях почти убедена какъв ще е резултатът. Усещането е много специфично и те държи през цялото време докато бебето е там.

# 607
Ивиед, страхотна си Hug Не мисля, че може да засегнеш някой, на мен ми прозвуча много красиво, че "всяко детенце заслужава борбата на родителите си да го има". И съм съгласна с теб, че е по-добре детето да е истински желано и чакано, въпреки че много пъти ми се е искало да ми се беше случило неусетно, но за самото дете, според мен е по-добре Simple Smile И дано да има смисъл от тази борба, от тази мъка, за да бъдем по-добри за децата си Simple Smile Hands Pray
Fallingstars, стискам ти палци, изпращам ти положителна енергия, дано да е бебеносен този опит People Baby Смело напред Flowers Four Leaf Clover
Alessandra,хайде дано после заедно да извадим положителните тестове Stuck Out Tongue Winking Eye Вие по каква схема сте? Аз мисля да послушам Иви - днес и утре Simple Smile
Nicole, хайде включвай се в отбора с овулация и опити тези дни Wink И моята О подрани и като цяло цикъла нещо ми се обърка, но се радвам че я хванах и щракаме Simple Smile

# 608
Здравейте, чета си ви постоянно, честито на положителните тестове, бъдете здрави!
Почнах тестовете за ову и днес, като че ли е положителен приложението премам казва high, някое момиче, което ползва може ли да ме ориентира!?
По темата с хората, говоря за проблемите само с хората които ми влизат в положение имаме приятели с проблеми и обсъждаме, братовчедка ми прави инвитро не го крият споделиха и говорим за проблемите открито, за съжаление има все повече семейства на мнение съм, че трябва да се подкрепяме, а тези злобните състезателки......не ги избягвам а директно ги подминавам не ме вълнуват...😘😘😘
Качвам и теста, ако е време да почвам мъжо.😂😂😂😂

# 609
Happiness,мисля че е положителен Simple Smile Действайте Wink Приложението, което аз ползвам е Femometer, независимо кое е приложението, ако използваш опцията Intelligent recognition трябва да е вярно Simple Smile
Успех и мисля, че се събрахме доста момичета с овулация тези дни Stuck Out Tongue Winking Eye Хайде чакаме още Simple Smile Hug

# 610
  • София
Fallingstars,много,много успех и късмет ти желая💞 Аз много си мечтаех да зарадвам баба си /само тя ми беше останала/,уви,не успях и ми е много мъчно. Дано този опит донесе много усмивки и сбъднати надежди!

# 611
#happiness# според мен също е положителен.
Много успокоително ми подействаха думите на някои от вас в тези страници (за борбата, за пътя). Благодаря!
А по темата...Говорих с една позната, която сподели, че е забременяла от първия месец. Две седмици по-късно темата изскочи отново пред друг човек и каза, че и при двете й бременности й е отнело година, за да зачене.
Не е единственият случай покрай мен, за който съм разбрала, че се лъже по този въпрос...Не разбирам защо...
И не на последно място, на виделите двете чертички, нека бебенцата ви растат здрави! Леко бременеене!

# 612
Аз лично не мисля, че е работа на който и да било от кой път е станало. Все едно да кажеш в каква поза сте го направили...🤔
Не мисля да казвам на никой, че е отнело толкова време, защото все някой роднина след години ще каже на детето, а забелязвам, че всички се асоциираме с родителите си. Нито пък ще лъжа, че е станало лесно. Просто, ако някой ме пита ще му кажа, че е невъзпитан и не е негова работа. Тоест след години детето ще мисли, че и при него ще има проблем. Майка ми е направила аборт в 6ти месец и аз преди се притеснявах, че и при мен ще е така. А няма никакъв смисъл в това.
В друга тема прочетох за двойка, която още преди да започнат опити са пуснали спермограма, защото бащата на мъжа имал проблем, когато зачевали него. Такива неща.

# 613
Мацки, докато се обърнем и темата свършила. Много сме продуктивни, дано ни се получи и РеПродукцията Grinning
Скрит текст:
Нали ви бях казала, че ме подготвят за ЗЕТ. Което при мен се състои в редовен прием на естрофем. И така, на снимката са тестовете ми от този месец (по същата схема с естрофем стигах и до пункциите си).
Понеже споменахте болката в гърдите, в момента не мога да ги пипна, буквално. И съм сигурна, че няма нищо общо нито с естрофем, нито с добавения дуфастон. Според мен е имало О този месец, макар, че док не каза нищо нито за филикул на трети ден, нито за жълто тяло на тринадесети. Но прогестеронът се беше покачил много и се наложи да пропуснем.
Редовно пия Естр+Прог, и нито температурата се покачва, нито ме болят гърдите в ановулаторните цикли. Имам много таблици във ФФ с ановулаторни цикли и същите таблетки. За жалост, нямаше как да оползотворим този месец с домашни опити. И заради тази неочаквана овулация - ЗЕТ се провали. Следващата седмица пускам контрол на ТСХ и пролактин. В края на седмицата очаквам цикъл и нов старт. Съжалявам, ако съм неразбираема - днес шофирах над възможностите си-почти 400 км, недоспала съм и имам нужда от още една неделя... Затова по другите теми ще пиша...друг път Heartbeat

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 17:26 от mandaria

# 614
  • София
Момичета-кокичета, ако някоя има муза за заглавие - да сподели. Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт