В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 491
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Fallingstars Стискам палци, късмет. Flowers Four Leaf Clover

Аз днес проверих дали съня ми е бил пророчески 11 - 12 ден след евентуалната О., много категорично  отрицателен.

Просто сънувам неща, които ми се случват или искам да ми се случат. Знам, че докато не ми дойде има частица надежда, но ще е истинско чудо с високи хормони и 1 опит да успеем.

# 616
Здравейте момичета при мен се потвърди извънматочна е . Влизам за операция .Надявам се скоро да се запиша пак при вас .

# 617
О, Теди, съжалявам много :/ Ще ти стискам палци всичко да мине добре и бързо да се възстановиш. Много кураж и не се предавай!

# 618
Теди Съжалявам. Дано всичко мине както трябва. Късмет. Пиши после как си.

# 619
Жалко, че така е станало Теди, но факт- случва се. Ако ти правят лапаро ще се възстановиш много бързо. После не е нужно да се чака кой знае колко за подновяване на опитите, защото самата матка не е пипана( на мен ми бяха казали, че трябва да изчакаме да минат два цикъла), но е хубаво, даже задължително да се знае състоянието на другата тръба какво е. Успех!

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 10:37 от ***Alessandra***

# 620
  • София
Съжалявам, Теди! Бързо възстановяване!

# 621
Съжалявам Теди! Да минава бързо и безпроблемно и още при първия възможен момент да ви се получат нещата! Flowers Four Leaf Clover

# 622
Съжалявам,Теди. Успешна операция!
"Докато май отлети, ще бъдем всички с две черти"

# 623
Теди,много съжалявам! Пиши като мине операцията,ако искаш и на лично. Така се надявах да не е извънматочна..... 😞

# 624
Теди, съжалявам! 🥺И аз се надявах да не е това въпреки всичко. Лека операция, бързо възстановяване и скорошен успех!

# 625
Теди, съжалявам, дано се възстановиш бързо.
Аз официално излизам от вълшебния списък, лелята е тук с пълна сила. Сутринта пих две но-шпата, отпусна ме за час-два и сега един спазмалгон, че то не се трае. Ох да минава по-бързичко, че да се заредя с нови сили, сега съм като парцал. Оплаках се Pensive

# 626
Виолетче, съжалявам! Нов месец с нов късмет и нови сили!

Ние почнахме да се трудим от снощи. Странно, че от два дни БТ ми е висока - около 37. Ужасно ми е топло и се чудя дали това не влияе на резултата. 😬

# 627
теди, съжалявам Cry стискам палци всичко да мине безпроблемно и скоро да започнете опити пак. Пиши, когато си готова да споделиш тук...

# 628
Такава БТ говори за преминала овулация.
Виолетче, съжалявам! Нов месец с нов късмет и нови сили!

Ние почнахме да се трудим от снощи. Странно, че от два дни БТ ми е висока - около 37. Ужасно ми е топло и се чудя дали това не влияе на резултата. 😬

# 629
По принцип да, но няма как да е минала на осми ден от цикъла, така че по-скоро го отдавам на други фактори. 🤔

Общи условия

Активация на акаунт