В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 496
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря ви за прекрасните пожелания момичета. Да ви се връщат под формата на памперси съвсем скоро! Green Heart Green Heart Green Heart

Локо, браво че си такъв оптимист! Както каза Маргото, този месец демо, другия - the real deal!
Марго, стискам палците много силно да издържиш до край и да станат после толкова хубави ембриончета че да имате за цял отбор по футбол!
Fre, нека този тест да предвестник на другия - след няколко дни! Орисана си вече!
Avanambo, лошото е че трябва винаги да четем, защото дори и лекарите не винаги внимават. На мен като бях бременна ми бяха дали едни витамини в които има фолиева и отделно да пия фолиева. Чак като обърнах внимание на АГ каза че ми трябва само едното. Отделно пък за несинтетичните форми на витамините...само аз си внимавам за тях.
Eeyoreeeee, дано ову тестовете да са решаващото при теб и да се похвалиш с един хубав, майски положителен тест!
Кийпи, разбирам те. И на нас ни беше забранено. Стигнахме до там че се будех посред нощ след разни разгорещени сънища, но после ще си наваксате! Като нищо да се получи и някое братче/сестриче Wink

# 76
Привет на всички и добре дошли на новите момичета, дано не се задържате дълго тук!

Локо, съжалявам за БХ, но както се казва всяко зло за добро, раздвай се, че не е ИМБ.

Марго, как си? Стискам палци, неразположението с високото кръвно да е отшумяло.

Eeyoreeeee, надявам се скоро да се похвалиш с положителен тест за овулация и след това и с положителен тест за Б.

Аз съм много щастлива, че отмениха заповедта или поне я промениха. Все пак няма да има свежи трансфери, ние ще започнем процедура на следващия Ц, ако няма нова промяна и стигнем до ембриони ще ги замразим, но се надявам на ново изменение и живот и здраве да имаме свеж трансфер.

Ние този месец доста ще се постараем "като за последно". Това са снимки на тестовете ми за О
Скрит текст:
, левият е от снощи, а десния от онзи ден.

Поздрави на всички Simple Smile

# 77
Кантарионче, Heart
Аз съм добре. Вече съм в 10 г.с. Чакам да отшумят неразположенията, за да мога да се насладя на бременността.
Аз не съм разбрала или не помня да съм ти честитила...
Честито!Пожелавам ти лека бременност и накрая един пухкав финал!Колко хубаво,настина.Трябва да влизам по-често.Много се радвам за теб!
Очаквам скоро да не позная никой в темата хехе.Simple Smile
Ние също не излизаме и чакам да се успокоят нещата,че и ваксини нямаме.Дано скоро всичко се нареди за нормален живот.

# 78
  • София
Кийпи, както казваше Кайлин - 'като го видя гол, ми се повръща'. Joy
Та и при мен е нещо такова в момента. За сметка на това, ММ е яко разгонен. Grin

Кантарионче, Hug.
Радвам се, че се включи.

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 18:22 от rave

# 79
Здравейте!Аз ще Ви благодаря за милите думи и се радвам,че Ви е харесало стихчето.Чак ми стана неудобно от толкова внимание.Мерси,Рейв,че писа,за да мога да видя и благодаря.В миналата тема влизах преид няколко дни и видях,че Блеки е родила та успях да честитя.Няма да се заканвам,че ще следя,понеже не ми остава много време.Замервам Ви със стабилно количество памперси,моля да не залягате по пода.
Много се ядосах каот казаха,че са забранили ин витро процедурите,та снощи ли кога казаха,че отменят забраната много се зарадвах.Малкия все повече се социализира имакар затворени вкъщи,когато се усмиихне-всичко ми минава и съм готова каквото поиска това да му дам.Не знам как см живяла без него и в този ред на мисли наистина искам всяка една да има поне едно такова съкровище в живота си.
Бранди,така се радвам да те видя,как си?Какво става с теб?
Сунфлауър92,ами ти?Странно е,но липсвате.
Борн мернах в предната тема.Арвен,ти да с епохвалиш с нещо?
Локо,Диди,М-ейнджъл,какво става?

Хей, кантарионче, радвам се, че ни навести! Heart И на мен ми липсват старите муцунки, но се радвам, че лека полека се изнизват от тук. Simple Smile
Аз съм добре, минах си едно лечение след операцията за ендометриозата и сега си действаме пак и чакаме резултати. Казаха ни уж, ако до 6м не съм забременяла - инсеминация. Явно искат максимално да се даде шанс преди инвитро, но да видим докъде ще я докараме. Засега имаме 1 неуспех, остават още 5 опита. Междувременно си вземам прилично количество памперси и хич няма да залягам да се крия. Grinning

Джеси, бъди много здрава и щастлива и скоро да си гушкаш мечтата! Heart

# 80
Момичета, относно вит.А - в моите витамини (пия Елевит от два месеца, остава ми половин блистер) пише, че се съдържат, но в малка доза (77% от дневният прием, на фона на УДВОЕНИ някои други витямини). Дали е проблем да ги пия и като цяло някоя от вас пила ли е хубави “подготвящи” витамини?
П.С. Май ще тичам за вечерна иглика Nerd

# 81
Джес, честит рожден ден! Бъди много здрава и скоро да получиш най-хубавият подарък! Heart
Локо, съжалявам за развитието на нещата. Но пък си с правилната нагласа, че след БХ нещата се случват по-бързо и поне знаеш, че забременяваш. Стискам палци за следващия път Heart
Kantarion, благодаря, че се сети за мен. Аз съм добре, чакам резултата от прена теста тези дни. Няма нищо ново, освен вече заформящ се голям тумбак Grinning
Марго, няма да се отчайваш! Все по-близко си до целта! Flowers Four Leaf Clover
Джулс, едно голямп гуш от мен! Не сме те забравили! Heart

# 82
И аз пия Елевит. Не смятам, че има проблем със състава му щом се изписва масово и на бременни.

# 83
  • София
МамаНаПринцеса завъртам се под прашеца, награбвам и от памперсите на kantarion
violet4e свалих си МIA ще го пробвам.. иначе  и при мен пада голямо опипване и побутване на гърдите,  но не мисля че при много девойки се получава огромна разлика още преди закъснение, макар итакива случаи да има.
Аз за Вечерната иглика малко се обърках - аз също знам че се пие от М до М по 2600мг на ден (2 *1300 - важно е да е на два приема)  даже тъй като от този месец опитвам и  сийдсайклинга,макар да позабравям- на едно местата в нета четох че като добавка при желание може да се взема  oт 1-14 ден Омега и после 15-28  Вечерна Иглика към семената.
Друго около мен -   тези дни сънувам разни кошмари не знам защо.. в клиниките вече малко разхлабват мерките, та като видим какво ще ми донесе Май месец Simple Smile ако е Лелка се надявам да се вредя най-накрая за цветна снимка и да видим тази проходимост на тръбите как е.
usmvka вит А може да се пие по схема мисля 10 дни от Ц. до О. и то не повече от 3 поредни месеца... най-добре разрови в темата за добавки.
Аrven - за преферт гела - не мисля че има разлика, но някой бе споменал че е една идея по-рядко.
Kris_ti aз те помня Simple Smile и цинк може да включите за да изравните с профекунда за ТМ.
Мака аз не приемам заради хашимотото
Jessito честит рожден ден! да си жива,здрава, усмихната и да получиш в скоро време най-прекрасния и очакван подарък - пожелавам от сърце пухкаво усмиханто пакетче!
Кnysna добре дошла - дано не се задържаш много -за витамини разрови темата за добавки и си води записки Simple Smile
loko - съжалявам мила, но наистина нагласата ти е повече от правилна и това е всъщност една малка победа за теб и аз съм сигурна че скоро ще станат нещата и до финал!
frekoko честит положителен ОВУ тест -и аз много им се радвам и ме настройват положително!
Bubblezz това с грейпфрута ми е ново 20се,ама ще пробвам - обичаме да си правим пресни сокове вкъщи и без това.
Маrgo  продължавам да пращам позитивни мисли
Eeyoreeee и princessanemonis успех с ову тестчетата - скоро да ни се похвалите Simple Smile за добавки погледнете в темата - много са опциите - има и много кобинирани варианти особено ако нямате доказани дефиците и проблеми.
Fallingstars - пускайте бойците - страхотни тестчета си заформила -скоро да покажеш такъв наситен и от другите Wink

# 84
JessitoBG Честит Рожден Ден Heart Желая ти скоро да имаш + тест и до следващият рожден ден, мечтаното бебе да е реалност.

Loko Изумяваш ме с твоето бодро настроение.  Надявам се следващият месец да е твоят и този път точицата да се закрепи здраво. 

Марго Надявам се да издържиш до края. Още много ли остава?

При мен нищи интересно. Правя тестове за овулация, ма май няма смисъл от тях този месец. Чела съм, че при ПКЯ няма смисъл от тези тестове, а с моите хормони не знам каква овулация ще имам. Някак хем съм го отписала месеца хем някак си не спирам да се надявам.

# 85
Не мога да смогна да ви изчета тези дни Simple Smile
Джеси, честит рожден ден! Пожелавам ти на следващия ти рожден ден вече да гушкаш своето бебче Blush

Чувствам се кофти, защото още не мога да запомня на 100% историите на всяка една от вас, затова няма да се обръщам поименно. Просто ви желая много кураж и сили да продължите напред.

Аз също отписвам месеца, макар да имам 8 дни до МЦ. И този месец се изложихме с ММ и около овулация имаме 1 опит и то 4-5 дни преди предполагаемата дата. Не знам защо сме толкова несериозни и мързеливи и двамата, а как ще гледаме и дете един ден, не знам.

# 86
Влизам смело да поръся с прашец от здрав бебок. Полът остана неизвестен, ама на кого му пука - важното е болднатото.

Кантарион 💜, благодаря, че отново изля душата си със стих.

Рейви, благодаря за темата.

Сънфлауър, 💕

# 87
Aз също четох, че вечерната иглика се пие от менструация до овулация, но на мен АГ ми я изписа 2 пъти на ден по 2 , така че който ще я пробва, да се консултира все пак с доктор Hug

# 88
Мегииии! Heart Грабя с пълни шепи, не ми пука за пола, нека все такива новини да носиш!

# 89
  • София
Меги, загребвам и аз от първия ти прашец! Heart

Общи условия

Активация на акаунт