В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 463
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Джеси, честит рожден ден ! BalloonChampagneBalloon
Знаеш какво ти пожелавам. От сърце.

Локче, Hug.
Поне вече имаш яснота, че това чакане е убийствено.

# 61
Здравейте!Аз ще Ви благодаря за милите думи и се радвам,че Ви е харесало стихчето.Чак ми стана неудобно от толкова внимание.Мерси,Рейв,че писа,за да мога да видя и благодаря.В миналата тема влизах преид няколко дни и видях,че Блеки е родила та успях да честитя.Няма да се заканвам,че ще следя,понеже не ми остава много време.Замервам Ви със стабилно количество памперси,моля да не залягате по пода.
Много се ядосах каот казаха,че са забранили ин витро процедурите,та снощи ли кога казаха,че отменят забраната много се зарадвах.Малкия все повече се социализира имакар затворени вкъщи,когато се усмиихне-всичко ми минава и съм готова каквото поиска това да му дам.Не знам как см живяла без него и в този ред на мисли наистина искам всяка една да има поне едно такова съкровище в живота си.
Бранди,така се радвам да те видя,как си?Какво става с теб?
Сунфлауър92,ами ти?Странно е,но липсвате.
Борн мернах в предната тема.Арвен,ти да с епохвалиш с нещо?
Локо,Диди,М-ейнджъл,какво става?

# 62
Джесито, ЧРД!!! Страхотни кактуси!
Локо,  машина си как успяваш в този толкова емоционален момент да обобщиш фактите, така че да са много полезни на другите, благодаря ти и стискам палци за напред!
Крис-ти,  нашият опит: първа стъпка беше двамата да посетим репро АГ. От там се почна (обобщено:) При мен:
-фоликулометрия с кръвен тест на хормони 3 поредни цикъла
-ЦС при която се установи хидросаплингс
-Лапароскопия за диагностика и изрязване на вредните неща (в случая ми изрязаха лявата тръба и снадиха дясната.)
-после чакахме няколко цикъла и след неуспех пристъпихме към АРТ понеже бях на 37 и с АМХ 0,5
При ММ:
-Спремограма - разширена в репро център, кяото показахме на уролог. Той пусна изследвания на ММ за всякакви гадости (Хламидия, Гонорея, Микоплазми, уреаплазми...) При ММ изкочиха уреаплазми. И двамата се лекувахме 2 цикъла, докато ги уморим. Урологът установи и варикоцеле, което оперира.

Момичета, не мога да повярвам какъв Ову тест получих днес, такова нещо никога не ми се е случвало, та си го празнувам като грандиозен успех. Сега сексът ще ми носи повече удоволствие тези дни. Ето и снимка:
Скрит текст:

# 63
Здравейте. Ако мога да ви задам един въпрос.
Та цикъла ми е 26,27,28.. С приятеля ми го направихме на 10 горе-долу преди овулация.
Направихме го 2пъти,вторият път ,той не се изми нито пишка...Възможно ли е да съм бременна. Имах главоболие 2 дни,чувствам си гърдите твърди... Днес е 1ви ден  закъснение. Колко дни закъснение трябва да имам за да си направя тест ... Много ще се радвам да ми отговорите ...Heart
В тази карантина найстина ще има много бебчета..

# 64
Джеси, честит рожден ден! Жива и здрава и две черти!
Knysna, добре дошла! Радвам се че те виждам и в тази група (знаем се от миналогодишната група за сватбите, но съм със сменено име) Grinning дано много да не се задържаш! Успех Heart

# 65
Да се включа и аз относно темата за ЦС. Вечерна иглика приемам като съставна част на витамините, които пия (Now Eve) и откакто ги приемам има положителен ефект при мен (вътре има и екстракт от зелен чай, който би трябвало също да помага).
Част от месеците съм пробвала преди О да пия сутрин по 300 мл прясно изцеден грейпфрут и за мен това имаше най-добър ефект по отношение на количество. На теория, вещество, което се намира в плода, влияе на ензимите в черния дроб да усвояват естроген, което води до временно увеличаване на хоромона в тялото (оттам повече ЦС).

Подробна станах...ако някой не иска да ползва "гелчето", може да пробва да пие грейпфрут преди О, стига да не преима лекарствени продукти.

# 66
Здравейте цветенца!
На мен Ц ми приключи и се запасих с лентички за О (прочетох, че е имало дискусия назад, та ще се връщам да чета)
Пожелавам ни много усмивки!

# 67
Джеси, честит рожден ден наа тееб! Бъди здрава, оптимист и все така борбена, а скоро време и с коремче!

Ех, Локо, надявах се да се развие при теб , но както казва и Рейви, поне се размина с най-малкото зло и чакането е най-кофти, добре че имаш яснота вече и може да почвате пак Wink

Гърлс, освен всичко друго, наслаждавайте се на бебеправеното, щото после ако ви спрат игрите лекарите , става много напечено. Толко ми беше писнало от с. във фертилните дни и следене на О., че ми се беше отщяло:D Е, питайте сега как е:D Само че не може..Sad

# 68
Първо - Благодаря Рейв за вниманието и старанието ! Както и на Кантариончето за стихчето ! Flowers Hibiscus

Джеси - Здрава, благословена и скоро успешно забременяла да си ! Щастлива бъди !
Локо - Гуш ! Следващият път е твоя ! Аз лично съм забременявала след БХ, още на следващият цикъл !
Kris_ti - Привет отново ! Помня те, даже си спомням, че апартамент щяхте да купувате, какво се случи? Иначе в Щерев сме правили спермограма на ММ. Записва се час задължително предварително, като искай да е разширена по Крюгер- важно е да се уточни още като се записва час. Въздържание от полови контакти, алкохол и т.н , мисля, че беше 3-5 дни. Отделно имах бележка към изследването му за хладимия, уреаплазма, микоплазма - микробиология.  Ако мога да съм полезна с друго - насреща съм ! Цветна снимка също съм правила там - записах си час отново предварително на определен ден от цикъла, мисля, че се правеше до 10-тия, но не съм сигурна.
Арвен - четох още като каза за Калчев, още ме държи и съм ядосана. Не разбирам защо така, може би за него няма проблем и очаква наистина всичко да е наред, надявам да е така. Сега стискам палци това течение да го няма и скоро вече в отчетните !
Марго - Flowers Four Leaf Clover

Аз също имам МВ, но не пия - забравям, или по-скоро не ми се занимава, заради другите добавки.
Момичета има ваучери за вимитани в една лаболатория за хормони и витамини, купих за В12, фолиева, хомициестеин, Вит Д, и TSH, аз в нея си пускам и съм вземала и друг път, мисля,че я има в София, Варна и Гоце Делчев. Не знам как да споделя сайта за ваучери без да е реклама.

# 69
Джеси, честит рожден ден! Жива и здрава и две черти!
Knysna, добре дошла! Радвам се че те виждам и в тази група (знаем се от миналогодишната група за сватбите, но съм със сменено име) Grinning дано много да не се задържаш! Успех Heart

Ggirl вярно, хубава среща и дано да е за кратко Simple Smile дано сме на принципа таз година булка , по-догодина люлка  Wink

# 70
  • София/Севлиево
Здравейте мили момичета!Рейв,благодаря за поредната прекрасна тема.Благодаря и на всички ви, които подписахте петицията за инвитрото.Сега съм много по-спокойна,че нещо ме бяха хванали нервите.Остава да дойде по-бързо 9-10.05 и да се върна обратно към опитите(точно както се разбрах с докторът си).
Добре дошли на всички нови попълнения,нека престоят ви тук е приятен и възможно най-кратък.
Марго,четох през какво си минала,нека бързо всичко да минава и скоро да имаш повод за радост.
Много момченца май се чакат тук,чудесно е да си майка на момче,ама и много трудно-честно ,имам чувството,че момичетата се гледат по-лесно,дано някой ден в близко бъдеще да разбера дали съм права.
Локо,възхищавам ти се,че приемаш нещата с БХ така и нека още следващия месец ти се случи онази истинската,която чакаш.
Честито бебче и на Блек.
ЧРД,Джеси!Бъди жива,здрава и благословена с това,което искаш най-много.
Ако Джули чете-поздрави и прегръдки ти пращам.Да знаеш,че не съм те забравила и се надявам скоро да се върнеш и да избухнеш с пълна сила с много положителни новини!

# 71
Кантарионче, Heart
Аз съм добре. Вече съм в 10 г.с. Чакам да отшумят неразположенията, за да мога да се насладя на бременността.

# 72
Мили момичета... толкова се натъжих.. съжалявам, че се включвам със сгомнясал пост.. но току що ми дойде.. 3 дни по - рано.. а така се надявах.. Ще си поплача, ще събера сили и след седмица започваме отново с опитите.. Този път ще пробваме и с тестове за О..

На всички останали.. Успех! Heart

# 73
Момичета, мотивирана от темата за вечерната иглика и моя ужасен косопад, реших да се поразровя относно витамин А и защо не е полезен. Ами, оказва се, че е полезен, но само в малки дози и както някоя от вас беше казала, не трябва да се приемат хапчета, в които се съдържа както преди бременност, така и по време. Иначе може да доведе до много неприятни последици. Ще оставя линк от бг мама статия, но информацията може да се намери и от други източници https://m.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4934

# 74
Джеси, честит рожден ден и от мен! Желая ти много здраве и бързо забременяване до щастлив финал! Все сме хубави хора по това време раждани, няма как да не ни се изпълнят мечтите Blush
Локо, желая демо бебето да проправи пътя следващия месец на топ бебето и да пускаш други статистически данни в темата Hug
Добре дошли на новите момичета в нашата уютна тема, и дано не се задържате дълго при нас!
Knysna  и аз съм в De, ако имаш въпроси съм насреща. Агнус Кастос е така обсъждания тук в темата Витекс.
Kris_ti, и аз те помня, ти за мен си в залата на вечната слава с избора на можещи мъже Grinning
Витамин А е доста обхватна тема, от значение е в коя форма се пие (ретинол или бетакаротин) и дали има проблеми с ЩЗ. След А го пих 3 месеца по 10 дена от първи ден на М за възстановяване на лигавицата, и след това знам, че трябва да се направи голяма пауза, понеже се натрупва.
МВИ пих 7 месеца, за времето, в което го пиех нямах никакви болки в гърдите, друга разлика не съм забелязала.
При мен положението не е розово, физически съм добре, но психически не особено, не върви процедурата така, както исках. Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палчета, ще ми трябват Hug

Общи условия

Активация на акаунт