В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 546
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • София
eх Черешке - тука с момичетата явно се пренавихме повече и от теб,ама всички са зажаднели за положително тестче да оцвети темата - нищо Май месец е чудесен месец за зачеване така го виждам аз.. тааа давайте! харесвам предложението ти за заглавие Simple Smile
Аntonelly Stanislava - мечтите се сбъдват! и ние сме пробвали със схема, без схема... през ден, всеки ден..последният път реших да насъберем материал 5 дни и да изстреляме голям ударен залп на 1вия положителен ден от Ову тест да чакат в засадата Я.. Laughing (поне  в моята глава е такава научна фантастика) Grin знам че не работят точно така нещата...
като цяло препоръките от експерти са седмицата преди О. през ден и на положителен тест 3 поредни дни всеки ден, почивка и после пак ( не знам каква е логиката)
princess_anomis честит юбилей - прекрасна връзраст - дано за следващия РД си мама. какъв е този SPEM план? Астрологията е много интересна, аз винаги съм се увличала да чета ... благодаря за инфото Simple Smile ще насочим извънредна доза положителни мисли и желания тогава.
rave - Yellow Heart ах каква весела снимчица, палаво човече Wink
ivied  много ми хареса, много поетично звучи и аз така го чувствам - всяка душа е специална и уникална и има своята мисия на Земята, с кои души да се свърже, какви дела да сътвори, какви ще са уникалните му същност и характер, визия, мечти.... А зачеването си е обща мечта на две души, чудо,магия, "събиране на двама в едно"...
Цитат
Има нещо освобождаващо в това, че все пак не зависи само от нас, че сякаш всяка душа си има своя космически предопределен миг когато да я има. Не ми се ще да си мисля, че е просто едно банално съвпадение. Нима тогава щеше да се роди толкова прекрасно дете? И всяко ваше дете ще дойде в точния миг, за да е най вълшебното!

# 331
рейви , чудесно мъничее си имаш ! Да се роди живо и здраво! 😇
Ех , чери , нищо не се отчайвай следващия месец ще  вашият,  а и до като няма Ц има надежда!😉
Марго , кисела баница е нещо като тутманик , много вкусно стана , исках да го снимам , но докато се наканя се изяде 😀.

# 332
По темата за душите. Вярвам в прераждането, което християнството отрича. В задгробния живот на душите, в избора коя душа къде да се прероди. В това, че ако си добър в този живот, следващия ти живот ще бъде хубав. И обратното. Ако имаш тежък живот изкупваш някаква вина от предишни животи ... Интересни са ми такива теми. А и в крайна сметка не може всичко да свършва със смъртта, има нещо отвъд, не рай или ад, а нещо на енергийно ниво.

# 333
  • Варна
Мили момичета, взех решението да се оттегля от темата. Не, че не ми е приятно в компанията ви, просто моят път явно ще е доста дълъг дори до започването на опитите и се изморих. Няма да има нито с какво да ви помогна, нито как да бъда позитивна, защото в момента съм много ядосана и на Калчев, и на себе си, че му се предоверих. Въпреки предписаното лечение от лекарката ми във Варна и подобрението, което усещах, явно че не е било достатъчно. Те - първа ще продължавам да търся лекар, който да се наеме да ме лекува, след като Калчев е усложнил дори положението ми, тъй като е предприел корекция на матката, въпреки че е видял, че има два възпалени участъка в нея. Огорчена съм, много ми е болно и се моля поне да успея да се излекувам, за да мога да водя нормален живот. Пожелавам успех на всички нови момичета. Борете се, не се отказвайте, дори и да е трудно! Тук ще намерите подкрепа, приятелско рамо, критики, кавги и много, много добри съвети, възползвайте се от тях и давайте същото! Ще продължавам да чета темата, просто няма да пиша, не искам да има негативизъм лъхащ от мен, защото не се харесвам такава.
На бременните ни девойки пожелавам най-прекрасния завършек, ще си ви следя по един или друг начин!
На другите още не забременели, но близки на сърцето ми ще им пиша по-нататък, да ми мине само гневното настроение ...

И не на последно място, Рейви, прекрасно е човечето ти!
Борнче, с теб съм и вярвам!

# 334
Ех, Арвен, много съжалявам, че така са се стекли нещата. Напълно разбирам гнева ти, и аз съм попадала на калпави лекари, които са ми правили "мечешки услуги". Пожелавам ти да намериш правилния за теб лекар възможно най-скоро и да се върнеш тук с най-хубавата новина. Вярвам, че ще се случи!

Ив, насълзи ме с думите ти за душата, макар да не вярвам много в тези неща. 

Пълнолуние, и ние този месец сме с един опит и утре си чакам М. Аз съм отписала месеца, но наистина докато не текне, не трябва да се отказваме!

Рейв, прекрасен бонбон си имате! Да сте все така здрави ти пожелавам!

За схемата - репро док ми каза секс през ден целия месец. Това без да се следи О и без установен проблем със СГ. Но аз не виждам как бихме го осъществили ние с ММ, малко ни мързи No Mouth

# 335
Арвен щом си била при Калчев на хистеро, значи имаш флашка със запис на процедурата( аз имам от моето твл при Семерджиева). Нали сега от Турските клиники провеждат онлайн консултации, може да има изпратиш записа и да чуеш и тяхното мнение. Въпреки, че моето инвитро там не се получи, смятам че са на доста по- добро ново там нещата, въпреки че пак си зависи и от конкретния лекар разбира се. Поне ще е още едно мнение в крайна сметка...

# 336
Arven, много съжалявам затова през което преминаваш. Дано по-скоро се възстановиш и намериш правилният за теб лекар.

Момичета, обръщам се най-вече към новите в темата. Ще споделя нещо, което мисля, че бях писала в края на 2019 г.
Моята история е дългогодишна, но няма да ви занимавам с това.
През цялото време с ММ сме си говорили как ще имаме едно прекрасно момиченце, как ще се казва и т.н.
Но бебето не идваше и не идваше.
Някой в групата беше споделил мнение за книгата на Уейн Дайър и Дий Гарнс, "Спомени от Рая".
Започнах да я чета и различни мисли нахлуваха в главата ми.
Един ден се събудих с мисълта, че години наред сме допускали голяма грешка. Очаквахме да ни се случи конкретно нещо. Визуализирахме си го и ограничавахме мечтата си.
Ами ако ни е отредено да имаме момченце, а то не идва защото не го очаквахме...
Разговарях със съпруга си и двамата бяхме на мнение, че трябва да променим начина си на мислене.
Два, три месеца по-късно забременях. Все още не се знае какъв ще е полът на бебето, но съм сигурна, че дори и една малка част от написаното в книгата да е вярно, то нашето бебе знае, че е много желано и обичано и сме готови да го посрещнем.
Споделям го отново с вас, защото реших, че на някой може да му е полезно или най-малкото да реши да прочете книгата, която я има свободно в интернет, а това да му донесе вътрешно спокойствие.
Следя ви и стискам палци на всички.

# 337
Animor, акушерките в Адела много ми се накараха за този цинк и аз го пиех и го давах на мъжа ми. Питаха ме от къде съм го измислила и казаха да го спираме.
Чери, много ме е яд, бях сигурна, че ще се похвалиш днес, но нищо ще е следващия месец,
princess_anomis, Честит пожден ден на патерици и успех, дано след две седмици си доволна и от друг тест
rave, това е малко, сладко чудоо,
Арвен, съжалявам, че ни “напускаш” но те разбирам, аз самата имах период от година и половина, в която не писах. Надявам се скоро да събереш сили, да се почувстваш добре и да се върнеш на “фронта“. Прегръдки.

# 338
Здравейте днес бях на преглед пак нищо не се видя.Кръвния ми тест е 9518 на 24.04 беше 884 .Добре ли се движа или твърде рано да се види на ехограф.

# 339
Арвен, съжалявам да го чуя! Успех занапред, пожелавам ти пътят, който остава до мечтаното детенце, да е кратък и лек!

Рейв, прекрасна шушулка, все така да си расте и хубавее! Ще гледам да пратя предполагаемите дати на лично, макар че с моята О нищо не се знае Astonished

Теди, колко дни закъснение имаш?

# 340
Теди съвсем нищо ли не видяха в матката? При тази стойност би трябвало да се види и с вагинален и с коремен ехограф. Всъщност не са видели сакче изобщо или не са видели ембрион все още?

# 341
Еха, доста сте се развихрили, четох с голям интерес Simple Smile
Марго, съжалявам много за това, което си преживяла, съчувствам ти, ужасно е трудно да се изправиш след такъв резултат. Но ти го правиш! Продъжавай да търсиш и да задаваш въпроси, начертай си нов път, който да следваш и това да те мотивира. Не се предвай, вярвам, че ще станеш майка! А това, че ще точиш пари от държава, в която вече не живееш не го мисли (макар че се възхищавам на хора като теб с това мислене, толкова са малко) Ако тук вярваш, че ще успеете, пробвайте тук. Сложи твоето спокойствие на първо място Hug
LittleCattely, съжалявам за МЦ, чаках с нетърпение вести от теб. С нови сили за следващия месец, нека да е ваш! А изследвания е много хубаво, че си решила да пуснеш, толкова доктори не се сещат едни елементарни хормони да пуснат... Успех!
ddnn96, добре дошла! Подробни хормонални изследвания правила ли си? А на твоя ММ?
Tedy_83, добре дошла и на теб! Започнала си да коригираш нещата и скоро ти пожелавам така желаното бебче. Наистина мненията на докторите за ову тестовете са различни, но според мен са много добър ориентир (те всъщност отчитат пика на хормнона ЛХ, но дали ще се случи овулация си е божа работа) Според мен си продължавай с тях, поне да си знаеш кога е.
Iveta_19, добре дошла! Щом е станало един път, ще стане пак. Много ме възмути лекарската грешка и неглижирането на бременноста. Много е важно да изберем точен и отговорен доктор. Почвайте изследванията, които вече са ти препоръчали Simple Smile
Stanislava92, моята АГ предписва Биофлора през устата. Успех ви желая, ще отрепеш бактерията и ще се утремите пак към целта.
Чери, докато четях и аз бях на тръни за твоя тест. Нищоо, с нови сили за новия месец Heart Exl
Sunflower92, много полезно инфо за онлайн записването в Надежда. И аз съм се чудила колко ли се чака за тях. Очаквам отзиви как е минал онлайн прегледа. Успех! Simple Smile
Рейв, това е най-хубавата снимка, която съм виждала скоро Two Hearts
Arven_89, много съжалявам, че така се развиват нещата при теб... Дългото лечение с антибиотици понякога играе лоша шега. Пробвай да възстановиш добрите бактерии и да дадеш шанс на тялото да се справи Hug
Dahlia_Divin, ее стига де! Секс през ден цял месец някой прави ли!? Струва ми се невъзможно Laughing
m-angel, благодаря за споделеното вдъхновение, определено душевната настройка е много ключова.

Момичета, при мен няма кой знае какво ново. Затрупала съм се с нови книги и чета ли чета, за да не мисля за разните му симптоми. Айде да пада това ИП и да почвам с ходенето по лекари Rolling Eyes

# 342
Здравейте днес бях на преглед пак нищо не се видя.Кръвния ми тест е 9518 на 24.04 беше 884 .Добре ли се движа или твърде рано да се види на ехограф.
Време е да отидеш при друг лекар и то още утре. В шеста седмица и 5 дни няма как да не намери поне сак.

# 343
Теди, според мен fillme е напълно права. Спешно ти трябва второ мнение.

# 344
теди +1 за мненията преди моето. Спешно второ мнение, при това ЧХГ ако не е в матката е животозастрашаващо, би тррябвало да се види даже и с коремен ехограф, проблемът е в задапаратното устройство и се чудя какъв е този АГ да не помисли за извънматочна. Стискам все пак палци да е най-малкото зло и проблемът да е в стара апаратура.
rave, прекрасна снимка, расте фъстъчето. Heart
Арвен, Hug

Общи условия

Активация на акаунт