В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 544
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
И аз подкрепям момичетата, не исках да звуча назидателно, но щом става въпрос за седма седмица, е много важно да разберете къде е. Ако този лекар не може да го види, търси друг, с по-добра апаратура, не отлагай. Трябвало е да се види още преди седмица с това закъснение и тези стойности.

# 346
Докато се вредя да пиша, минали 5 страници Joy
eeyoreeeee, нямам някави притеснения, но искам да знам какво става с мен. До сега не бях пускала никави изследвания. А днес две на куп Flushed LH, FSH и E  на трети ден - оказаха се ОК според Денис в другата група. Витамини Б12 и фолиева к-на - ОК, но дефицит на витамин Д. Док. ще каже какво да правим, мисля, че е поправимо. Сега наред ми е ЩЖ за проверка Grinning
Донякъде се поуспокоих, като видях резултатите Innocent
Rochellka, пускат спокойно, моят баща днес е в София на преглед и манипулация.
margolotta, изпращам ти хиляди виртуални прегръдки! Страхотна си! Не се предавай Flowers Four Leaf Clover
Адмирации за тези думи..струва нечестно да точа пари от държава, в която вече не внасям почти нищо и да взема средствата на други, които са по-нуждаещи се. Yellow Heart Ако всички бяха като теб, света щеше да е различен, тука май всеки гледа да източи каквото може Neutral Face Подкрепям Одри, приеми, че съм внасяла и аз за теб Simple Smile
ddnn96, Tedi_93, Iveta_19, добре дошли, да не се застоявате, въпреки, че тук е много приятно Grin
Sunflower92, много обНАДЕЖДАващо Heart Благодаря за инфото. Изглежда скоро положението ще се стабилизира и ще можем спокойно да пътуваме, но това е много добър вариант. Успех на консултацията! Дано получиш това, което търсиш.
Mrs. Cherry, толковата те мислих и чаках една хубава снимка с две розови.... много съжалявам Sleepy дано следващия месец е вашия.
princess_anomis, честит рожден ден на патерици! Щом си доволна от тестовете за О, захващайте се за работа! И след две седмици, от другия тест да си happy
rave, имаш си най-якото три-сантиментрово лудаче, с главата надолу хихихи Heart
***Alessandra***, на мен също ми изрязваха бенка, но нищо не съм пила... странно, дано и ТМ не пие Confused
m-angel Heart ще я търся тази книга, имам нужда от точно такова нещо.
violet4e Heart

# 347
теди +1 за мненията преди моето. Спешно второ мнение, при това ЧХГ ако не е в матката е животозастрашаващо, би тррябвало да се види даже и с коремен ехограф, проблемът е в задапаратното устройство и се чудя какъв е този АГ да не помисли за извънматочна. Стискам все пак палци да е най-малкото зло и проблемът да е в стара апаратура.
rave, прекрасна снимка, расте фъстъчето. Heart
Арвен, Hug
Нито в матката нито в тръбите .Питах я за извънматочна тя ми каза че не се поставяло такава диагноза просто така .

# 348
Наистина иди при друг лекар. Не може в 7г.с. да не вижда нищо. Та при мен в 6та даже пусла видяхме...
Арвен, ти си боец, само това ще ти кажа Heart

# 349
Теди,с това ЧХГ трябва да има поне сянка,да не кажа че направо трябва да е убедена че е вътре. Отиди на второ и трето мнение. Стискам ти палци всичко да е наред,но според мен изобщо не чакай.

# 350
Арвен, ти си много силна жена, възхищавам ти се!

Теди, на 19 дни закъснение не може да не се вижда нищо. Отиди на друг доктор с по-добра апаратура. Поне сакче би трябвало да има вече. ЧХГ е много високо, на 10000 чхг ние имахме вече сърдечна дейност.
А ако е извънматочна, не се знае къде може да се е закрепило и от раз положението може да стане много опасно за теб самата! Не подценявай ситуацията, при ИМБ не дай си Боже времето не е в твоя полза.

# 351
Арвен , силни прегръдки Hug Дай си необходимото време . Правиш всичко по силите си да се случат нещата , аз вярвам , че усилията ти ще бъдат възнаградени във времето . Понякога пътят е трънлив , но ти не си от хората , които се отказват Kissing Heart
Меги , мисля те Heart
Диди 💙💙 , много ми харесва как си сменила сърчицата със синички Blush
Рейв , твоето малко човече  ми дава надежди Heart
На всички нови момичета - добре дошли и успех.
На всички момичета , с които се знаем от преди , не мога да изброя всички имена , да не пропусна някой , пращам виртуални 💋💋💋 и HugHugHug

# 352
princess_anomis честит юбилей - прекрасна връзраст - дано за следващия РД си мама. какъв е този SPEM план? Астрологията е много интересна, аз винаги съм се увличала да чета ... благодаря за инфото Simple Smile ще насочим извънредна доза положителни мисли и желания тогава.
rave - Yellow Heart ах каква весела снимчица, палаво човече Wink

Оставям линк към видео, където е обяснено подробно, но:
- започваш да следиш овулацията (правиш през ден секс)
-положителен тест за О-секс всеки ден, през 24 часа (е..горе долу 🤣) първите три дни след позитивният тест, ден почиваш, после пак и след това чакаш.
https://youtu.be/9bVjrOKemig

Тази вечер правих втори О тест, още по-наситен. Захващам се!
Благодаря ви!

# 353
princess_anomis, честит рожден ден на патерици. Желая ти здраве и скорошно забременяване Simple Smile Доста инфо си ни писала и за астрологията и за SPEM план, благодаря Hug
m-angel, мерси за идеята за книгата Hug
Чери, наистина очаквах чертичките, но явно следващия път Hug
На всички останали пожелавам много здраво да поработите и добри резултати после Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз си чакам цикъла и заповед от ЦАР за първи инвитро опит, но мисля този месец да си поработим, въпреки всичко и ей така за удоволствие Wink Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 354
Арвен 🤗 Много се надявам всичко да се подреди и да си в играта съвсем скоро.

princess Ако не греша май на теб забравих да честитя РД. 🌹
Скрит текст:
Аз съм Телец 😁 Преди години ми правиха личен хороскоп, според който трябва да съм родила вече. Какво ще се случи на 7.05? Дано да са хубави новите неща, че казват че с ретроградна та Венера може да преосмислим връзките си.  Горко на половинката, от началото на месеца съм го подкара.

Теди Стискам палци всичко да е наред.

Sunflower92 При кой се падна в Надежда? Надявам се да не е Персенска.

Аз преди няколко часа ви казах, че този месец съм се ядосала за малкото ни опити. Но после си спомних, че този месец пусках хормони и LH беше доста висок, на границата та май и без опити си е бил обречен месеца. Ами късмет.

Мисля да почна приема на инозитол, но този път дозата, която Denis препоръчва.

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 21:17 от Пълнолуние

# 355
Момичета, забравих да спомена, че вярвам и в ангелски числа/нумерология.
Никога през живота си, а забелязвам такива неща доста редовно, от типа на 11:11,22:22 ( всичко съм виждала), не бях виждала 333
Видях го на 3 места, днес, когато теста за О ми е позитивен.
Импулсивно реших да проверя какво означава:

Лягам си с тази мисъл ❤
Прегръщам ви всички!

едит: видях и часовника на скрийншота 😂

# 356
Пълнолуние, при д-р Тихомирова съм. Simple Smile

# 357
Sunflower Дано да имаш късмет с нея и да ти обърне нужното внимание. Моя приятелка беше при Цветков, но едната и процедура беше при Тихомирова и не беше останала впечатлена. За жалост завърши с отрицателен тест, но май и Цветков имаше грешка, но Тихомирова не и обърна нужното внимание. Нормално е да има положителни и отрицателни мнения за всеки лекар. Така, че стискам палци Flowers Four Leaf Clover

# 358
Арвен, дай си време, колкото е нужно! Вярвам, че нещата ще се наредят, а тогава ние ще сме тук и ще те чакаме! 🤗
Пълнолуние, чета тук там доста негативни коментари за Персенска. С първата ми бременост бях при Сигридов, тогава той беше в Надежда, кабинетът му беше до този на Персенска и тогава  / преди 7 години/ тя се спрягаше като много надежден специалист.
За високо LH - зная, че е предвестник на поликистоза. Има ли и друго обяснение? Инозитол за какво е? Питам, защото ноемри месец правих тестове за О и после ги зарязах. Тогава всичките 5 бяха много положителни. До сега при прегледи от АГ всичко е било нормално- не съм имала кисти и такива чудесии.

# 359
Привет лейдис 😘
Маргота много съжалявам за това през което минаваш, стискам палци за следващата стимулация. И на мен ми предстои стимулация, изключително много съм притеснена как ще реагирам на нея. Пия една добавка, която уж подобрява качеството на яйцеклетките. Има много доволни момичета от нея. Изписа ми я АГто. Fh pro women. Малко е скъпа, но се надявам да има ефект от нея.

Чери пожелавам ти следващият месец да е твоя!!!

Принцес аз почти всеки ден виждам часа да е 11:11 или 22:22 не знам как го правя, но ми се случва много често. И като децата винаги си пожелавам нещо 😂
Ха познайте какво само 😱

Марианка уби ме с тая книга. Винаги съм искала да имам момиченце, да е цялото розово и да му връзвам опашки и да сменям роклички. Моя мъж е на корено различно мнение. Често сме спорели и на шега. Но от както бях диагностицирана, вече съм на друго мнение. Искам да е живо и здраво. С пола божа работа, каквото дойде, няма да го върна!

При мен нищо ново. Чакам цикъл след хистерото. Но го няма никакъв вече 7 дена. Е такова нещо не ми се е случвало. Закъснявало ми е макс до 5 дни. По примцип съм с редовен цикъл. Миналият месец закъсня с 5 дни. Но с тоя бих рекорда. Колкото повече го чякам, толкова повече не идва. Умирам от гърди и напрежение в яйчниците, но резултат йок!
Имахме един единствен контакт след 20 ти ден от цикъла, но беше без еякулация. Така че напълно изключвам варианта да дъм заченала непорочно 😂 и то по някаква голяма случайност 😂😂😂

Хубав вторник момичета, бъдете здрави и бременни ❤❤🥰🤰🏻

Общи условия

Активация на акаунт