В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 456
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
Анимор, много хубава точка Grinning Да расте, да дебелее и да се роди един хубав здрав бебок!
Рейвче хрумна ми юнско заглавие:
Юнско слънчице блести, теста грейва с две черти!
Хубава и бебеносна вечер момичета!

# 691
Всеки път като видя положителен тест за О тук ми трепва стомаха, винаги първоначално си мисля, че е за Б, докато не видя надписа lh. Та пожелавам ви наистина следващият положителен тест да си е за бременност Blush

Анимор, супер новини! Дано и след 2 седмици пак всичко е наред и така до финал Heart

Скрит текст:
Аз мислех да съм спокойна и да си чакам  прегледа в 8 г.с., обаче от вчера се филмирам жестоко и утре ще отида да ме видят. Още от преди година си имам една болка ниско в дясно с неясен произход. Да, обаче сега я свързвам а бременността, а не с друго и умирам от страх да не се окаже, че проблемът е тръбата и да е ИМБ. Нямам зацапване, болката въобще не е силна, но я усещам като много леко пареща и отива към свивката на крака. Реших да се палпирам (какви засукани думи знам, а Grinning) и в дясно си има болка при натиск, боцкаща, в ляво нищо. Отделно като си държа ръката там усещам някакво бълбукане, може и черва да са. Надявам се утре да се види нещо в матката, че ще се поболея от притеснение Cold Sweat

# 692
Момичета, доста сте се изписали. Ще се връщам да ви чета и да ви отговарям поименно.... Пожелавам ви + чертички на всички, които чакат и на бремените момичета лека бременост!

При мен, уж си засякох овулацията с тестовете и щракахме с мъжа през ден, ще видим....Дано.... 

Брат ми с жена си  и племенника си дойдоха, за рожд. ден на майка. Племенника беше РД на 25.04 направи 1 годинка и празнувахме неговият РД, на майка, и на др. роднини станаха много...ОХ голям сладур..

https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Frecepti.go … CFQAAAAAdAAAAABAD

Аз не го бях го виждала от миналата година и голяма радост. Нашите родители живеят в къща с двор, имаме си и куче кокер и Шошо се радва и голяма идилия. Аз работя във ВТУ -  почнах работа и съм от 9-14.00 и бързам да ги видя. Мойта стаха не спи казва, през час се буди сега му ра
стат зъбчета и голяма мъка.

# 693
Далия, когато забременях вторият път бях убедена, че е ИМБ , защото имах 1:1 болки ..а преди това вече бях имала друга извънматочна..

Оказа се, че е жълтото тяло и от него е идвала тази болка 👀

Та, дано и при теб е таака! 🤞

# 694
  • София
Момичета,дойде си ми тази сутрин. Не,че съм имала кой знае какви очаквания,ама това значи едно- че двете седмици след цикъл са ок да пробваме....и че и след този цикъл си оставам без опити,защото няма как да липсвам от работа два пъти за месеца, а той нямало как да отсъства на финала.  Мразя му вече и обекта,и работата,и всичко! Този месец преди година  си загубих бебчето в трети месец😥

# 695
Прави сте, аз му пускам по малко информация от време на време, някоя и друга статистика, че не става веднага. Не е съвсем необразован Simple Smile а с водолеите не знам какъв му е проблемът, уж не се разбирали с телци (като него). Казвам, е как не се, като кумът е водолей. Той пък бил кръшкач, дете кръшкач не искал 😂 а бе какво да ви кажа,  няма да се измъкне с това. Просто хем не искам още от първия месец опити да сме съвсем по часовник, хем не мисля да изпускаме съвсем.

Водолей и Телец са братски зодии и се разбират много добре, ако имаш смелостта да погледнеш себе си в огледало...зодиите са 12-наталната ни карта се движи от планети. Детето ви може да бъде Водолей с асцедент Скорпион и той да надделее. Тези мисли тотално трябеа да му излязат от главата или ако държи толкова да отиде на професионален астролог да му каже как точно стоят нещата Simple Smile

# 696
Princess_anomis,  усмихна ме рано сутрин - моят любимият е Водолей с асцедент Скорпион, аз съм Телец - по-верен от него няма. Въпреки, че си държи на свободата Simple Smile но е верен като куче Simple Smile разбираме се добре Simple Smile Но гледай да не се вманиачава много в хороскопи, че това от собствен опит може да вкарва в големи филми.
Лира, ужастно ми допада позитивизма ти, ще видиш, че този месец ще стане!
Далия, пожелавам Притесненията да ти са Напразни!
Анимор, тази снимка я приемам като за знак, че аз скоро ще се радвам на точица! Всичко да ти е наред, Безпроблемна Бременност ти пожелавам!
Съншайн, голям купон е било при вас, пожелавам да е все така весело в домът ти!
При мен все още няма цикъл, снощи МП към 11 ми вика - вече ти закъснява с два дни, питам как така, вика еми вече е другият ден ( т.е. 13-ти) 😆
Зърната ми бяха леко чувствителни, но не постоянно (извинявам се за описанието), а обикновено са постоянно болезнени, преди да ми дойде, а тази сутрин само при допир са болезнени.... Не се чувствам сякаш,че ще дойде, ама....

# 697
И аз от днес поглеждам смело и с надежда към новия цикъл. Sunglasses
За първи път опитах от евтините ибейски тестове за бременност. Много негативни мнения има, че давали фалшиви положителни (което не се случи), та доволна съм за тия пари като качество!
Относно мъжете, моя в началото (като мен) смяташе, че нещата стават бързо и не искаше и да чува за графици. Grinning
Държеше и Теленце да си направим, защото я харесва много тази зодия, ама нещо сметки си правихме без кръчмаря. Joy

# 698
  • София
Благодаря, Vicky,все се старая да вкарвам оптимизъм,ама това нищоправене и пропускане на месеци страшно ме сдухва. Една приятелка от тук ми беше казала,че има и нещо добро в това да прескочим датите на загубите си /при нея беше месец преди мен/,обаче.....всички знаем колко е трудно чакането. Ще трябва да търпя до  средата на юни чак 😥 Срам ме е от мен понякога колко ми тежи,а отстрани сякаш е нищо още един месец да почакам. Ама знам ли после какво ще стане,тази неизвестност...
И да добавя - силно ти стискам палчета да не ти дойде и да ни грейнеш с две чертички 🤗

# 699

Аз съм чист Телец - Луна, Слънце и Меркурий (наричат ги голямата тройка) са ми в Телец 🤣
Комбинирай това с Козирог и имаш най-верните приятели, които никога не отстъпват (е..аз малко повече, ама това защото съм “по-умна” и преценявам ситуацията 🤣)

Аз съм с големи болки в гърдите днес, остават ми 6 дни до очаквана лелка...дано не се появи!
Изключително щастлива и спокойна съм! ❤
С МП много откровено говорим за всичко и сме в това приключение ръка за ръка!

Нека имаме хубав ден, дами ❤

# 700
Лира, вярвам, че нещата се случват в правилният момент!
Мисля, че разбирам как се чувстваш, но все пак не се вторачвай в това, че още един месец минава. А в това, че още един месец може да правите секс в различни пози....без да се притеснявайте че ще "навредите" на зародиша. Може да е остаряло, ама нека да ни държи духа 😜
Аз много също  исках Телец, Скорпион, или Козирог - просто като че ли много ще им върви...
Ама, каквото дойде, все добре е Simple Smile
А Принцес, кой ти е Асцедента?

# 701
  • София
Така е,Vicky, ех,колко го чакам този правилен момент! Ама какъв секс,какви 5 лева - от октомври работи надалеч,направо ще се повредя от толкова суша, на 20-25 дни се виждаме за 3-4 дни,мъ-ка и диета 😂
Да не съм далеч и от другата тема - аз съм овне,той стрелец.Уж,много подходяща комбинация, ама по-запознати да кажат Wink

# 702
Уф, не ти е лесно, Лира Hug
Ама нищо, де после ще компесирате Wink
Подходяща връзка е, защо да не е подходяща - огън с огън. 🤔
Истината, е че не трябва да се взирате в хороскопите. Живота е такъв, какъвто си го направим.
И въпреки това, забележете - искам определена зодия за отрочето 😂

# 703
Здравейте Прекрасни! Последните няколко седмици ми се изсипа толкова много работа и ангажименти, нямах време да пиша, но чета редовно.....
Първо на кажа, че съжалявам за загубите на Тикълс и Теди! Вярвам, че Хубавото ще дойде много скоро!!!
Лира предполагам месеца ще бъде труден за теб.  Дано, когато ТМ приключи с работните си ангажименти и се съберете, бързо бързо да дойде така очаквания резултат!
При мен нищо ново под слънцето - лелката дойде по график и си тръгна.... Дъщеря ми снощи избухна в плач, защото тя много иска братче или сестричка. Ние често си говорим с нея на тази тема и тя горе -долу е запозната със ситуацията, казах и че не сме се отказали, но нещата не стават така бързо. Стана ми много мъчно....Cry
Относно зодиите, аз също много искам февруарско бебе Водолейче.... ММ е тази зодия. Ние с дъщеря ми сме родени през септември (а и кучето и то) и обявяваме банкрут. Тя има рожден ден, имен ден, първи учебен ден....и то не остава ред за мен да празнувам:wink:

# 704
  • София
Ех,biboche,милата малка душичка! Дано има с какво да я усмихнеш другия път! Заедно в мечтата сте и поне това е прекрасно. Аз работя с дечица и ми прави впечатление,че по-големите сякаш много грижовно се отнасят като разликата е 5-6 години и нагоре Simple Smile Вероятно не всички,ама такива батковци/каки виждам напоследък - защитнически настроени Wink

Общи условия

Активация на акаунт