В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 455
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
А Принцес, кой ти е Асцедента?

Стрелец! ❤

# 706
Ехаа, значи успяваш във всичко което започваш! Стрелецът дърпа нагоре, а Телецът завършва всичко започнато....
Бибоче, вярвам че другият месец ще зарадваш малката.
Уф, малко ми е притеснено. Имам 37 t°, малко ми е кофти, имам чувството че ще ми дойде.... Последните седмици МП ме хваща че имам t, но досега не съм я мерила. Вярно че от време на време имам проблем с гърлото, но не вярвам да съм заразна. По-скоро си мисля че е възможно да съм бременна, защото първият път когато забременях пак имах такива t -37.1.... не знам, какво да мисля...

# 707
Каква хубава тема сте подкарали. Много обичам зодии. Вярвам в тях макар да не стигам до крайност. Аз съм рогат овньо с асцедент козирог и има много рога. Той затва ММ често ми вика ел коменданте прибери малко рОгите! Joy
Той е рак....ей богу...В тази черупка като се прибере, и само щипе с щипките. Не е лесна зодия, злопаметнички са, настроения меланхолични ги лашкат, лесно се засяга пък трудно му минава хахаха, но много верни, преданни на семейството, отговорни, работливи и страхотен баща!
Нашето детенце е стрелче огнено и щуро, когато започнахме да я правим си бях харесала 3 поредни зодии та да ми е спокойно когато и да е термина- стрелец, козирог и водолей. Харесвам ги. Сега опитвахме почти година ама пак стрелче стана Heart Eyes
Аз не искам само риби, близнаци и скорпион.

# 708
Лира моята дъщеря е на почти 11г. и ако Дядо Боже е решил да ни дари с още една рожба, те ще живеят в отделни светове! И това е нещото, което леко ме дърпа назад.... Но пък дъщеря ми е толкова любвеобилна и толкова силно желае да имаме бебенце, и като че ли тя ме нахъсва да продължаваме борбата.

# 709
  • София
Biboche,тъкмо няма да е толкова трудно да си разделят мама 😉 Има много хора около мен с първи деца на 20+ и второ/трето между 4 и 9 годишни. Голяма любов са Heart Хем каките и батковците са на вълна студентство/работа и т.н.,обаче Господ си знае...

# 710
Бибоче, аз бях по-голяма от нея, когато се сдобих с братя и сестри и е прекрасно, защото вече по-осъзнато гледаш на нещата, няма ревност, а и ще ти бъде голяма упора в отглеждането. Според мен не се отказвайте Blush

# 711
  • София
За мен е пълна идиотщина някой да цели конкретна зодия за детето си и като цяло да има претенции.
Има даже случаи когато не се правят опити в определени месеци, за да не е еди каква си зодия. No Mouth

Не стигат всичките трудности по този път, ами да се мисли и за зодия - просто безумие.

На мен ми е абсолютно все едно.
Иначе, аз съм стрелец, а ММ - телец.
Живот и здраве, бебчето ще е стрелец.

Вики, температурата си е направо класически симптом.
При мен това беше първия признак и даже доскоро я поддържах.

бибоче, тази разлика може само да те радва. Ще си имаш голяма и грижовна кака, която ще ти помага. Purple Heart

Едит: Тикълс, вярвай ! Heart

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 12:47 от rave

# 712
при мен, за съжаление, радостта беше за кратко.
ЧХГ не нарастваше добре и от днес съм с яркочервено кървене.

здравейте, момичета. Цитирам себе си, за да припомня каква беше ситуацията и да разкажа какво се случва сега. Написах ви, че ЧХГ не нараства правилно. По-конкретно ЧХГ се удвояваше на 60 часа, после на 100, което вече говореше за неразвиваща се бременност. В понеделник започна и кървене и всичко изглеждаше ясно и за мен и за доктора ми. Решихме, че ЧХГ вече намалява и се изчиствам. От думите ми и вие сте разбрали, че нещата са приключили. Изключително много благодаря за подкрепата и всички окуражителни думи, които продължавам да чета. Чувствам се длъжна да се включа да разкажа как се развива ситуацията.
В понеделник започна кървене, което във вторник премина в леко кафеникаво зацапване, днес няма нищо. Във вторник пуснах ново ЧХГ да видим как намалява и за изненада на всички, не беше намаляло, а се беше удвоило от последната стойност за 53 часа, като резултатът от вторник отново е нисък, предвид бавното покачване - 828. Оттам на преглед, но все още не се виждаше нищо нито в матката, нито в тръбите. Докторът не ми дава никаква надежда за нормално развиваща се бременност, но въпреки това, аз си тая някаква мъничка такава. По принцип съм вечният оптимист, но съм подготвена за всякакъв сценарий вече. Утре пак проверка на ЧХГ и преглед, като си ми е свито и за варианта извънматочна и се надявам вече да стане ясно каква ще е развръзката.
Ще ми се да мога да разкажа нещо хубаво и да ви дам надежда, че понякога нещата се случват по на пръв поглед невъзможен начин..
Извинявам се, че не се включвам по обсъжданите теми, но в момента съм тотално блокирала.
Следва продължение..

# 713
  • София
Здравейте, надявам се приемате нови попълнения. 😊
 Имам дъщеричка на 4 г и вече се реших на второ. Не че се чувствам готова на 100%, ама щом имам съмнения и се чудя, може би пък му е дошло времето.
  Преди 5 г единственото, с което започнах бяха тестове за овулация и прием на фолиева киселина - и сега мисля да процедирам така.
  Това ми е тестът от днес, така че мисля да започваме опитите

Първият път се получи от първия месец опити, чак не можах да повярвам, но сега да видим, може и да е повечко време.
  За протокола аз съм на 28г, зодия риби, дъщеря ми е овен, по термин телец, но не го дочака, за което още ме е яд. Много успех на всички ви желая!

# 714
Tickels, това на кой ден ти е чхг-то? От начало и при Кийпчето имаше проблем с удвояването, ама слава богу всичко е наред. Та не се отчайвай напълно.
Иначе за зодиите, ние сме риби и дева. Аз съм лудост, шум и емоция, а той е тишина и спокойствие. С времето се научихме да се разбираме много добре. Живот и здраве чакаме два скорпиона, та вероятно ще ни разкажат играта, но каквото такова 😁

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 13:08 от Диди 💙💙

# 715
Тикълс, стискам палци развръзката да е положителна 🍀🍀🍀
Относно зодиите, аз съм стрелец, ММ е водолей. Разбираме се много и се допълваме . Аз съм по първична и все бързам, той е спокоен и винаги обмисля действията си. За дете, няма значение какъв пол или зодия ще е. Важното за нас е да се случи чудуто и да се роди живо и здраво.

# 716
Диди, ако правилно съм хванала О с тестовете и изчисля 14 дни преди да го броя за закъснение, то последният резултат е на 6 или 7 дневно закъснение. Проблемът е и това забавяне от 100 часа, кървенето, лигавицата не изглеждала добре и като цяло ... не знам .. хем се опитвам да не се навивам, хем имам някакви теории, които ме карат да се надявам. Rolling Eyes

# 717
Винаги има надежда, може да в боец и да се пребори. То е супер рано да се види каквото и да е. Може даже точка да няма още. Стискам палци всичко да е наред. ❤

# 718
Тикълс, много стиснати палци, дръж ни в течение 🍀🍀🍀

# 719
Тикълс, много ве надявам да се развият добре нещата! Стискам ти палци ❤
За зодиите, в нас подозирам, че ще е война - аз съм овен, ММ теле, а бебчо, живот и здраве - скорпион. Овен и телец вече ни е трудно да се споразумеем понякога, а представям си като се намеси и малкото скорпионче 😂

Общи условия

Активация на акаунт