В извънредно положение, ще си направим бебчета - няма съмнение !~бебеправене 373~

• 29 461
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
при мен, за съжаление, радостта беше за кратко.
ЧХГ не нарастваше добре и от днес съм с яркочервено кървене.
Мисля да не опитваме повече. Има и други фактори, които поставят доста въпросителни за една успешна бременност и сега като от самото начало не тръгна добре... Не знам, много голямо тото е, а емоциите и разочарованието са тежки.

Затваряме секцията с лошите новини. Хайде сега от тук нататък само хубави! Hug

# 631
Съжалявам Тикълс. Cry

# 632
Съжалявам момичета,от цялото си сърце ви желая скоро това да е един лош спомен и най-голямата ви мечта стане реалност съвсем скоро!
Аз имам въпрос или ако може да ми помогнете с някакво обяснение ще съм ви много блгодарна.

На 9-ти и 10-ти  тестовете ми за овулация са положителни.Сега се връщам от ротинен преглед при Аг.Тя видя фоликул в дестният  яйчник с размер около 16мм. с вероятност да се спука следващите ден ,два.Видя обаче и течност ,която би трябвало да е последствие от вече спукан фоликул.Странно ми стана,че тя самата нямаше обяснение -хем изчакващ фоликул,хем течност от вече спукан такъв??!
Каза да продължаваме с опитите този месец и преди следващата овулация да я посетя отново.
Утре ще са ми готови и изследванията на ЛХ.
Ще пусна и отново ТСХ,защото както казах последното ми изследване е от февруари месец.
Изписа ми Richter Cycle Balance.
 Излязах ит кабинета с чувството,че този месец няма да има овулация,въпреки че тя не го потвърди след въпроса ми.
Благодаря ви!

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 15:25 от TD03

# 633
TD03 така стават разнояйчните близнаци.

# 634
И аз за близнаци си помислих 😃 За първи път ли се случва това?

Тикълс, ужасно съжалявам, не е честно наистина... Sad

# 635
Тикълс, Теди, много съжалявам за развоя Hug Нека от тук нататък ви се случват само хубави неща! Теди, дано мине безпроблемно операцията и бързо да се възстановиш. Тикълс, ММ все ме успокоява. че по-добре така, отколкото в по-късна седмица да се намеси природата....

TD03, много е възможно този фоликул 16 мм да е овулиралия, и сега да е в дегенерация, особено щом се вижда течност - при мен се  е случвало, и след 2 дена на прегледа фоликула го нямаше, а имаше жълто тяло. Не бързай да отписваш месеца.

От вчера лелката дойде и при мен, с пълна сила след 22дневен цикъл. Почна с много силни крампи и силно течение, с йога и магнезий засега успявам да издържам без болкоуспокояващи. Както си и знам БТ не лъже и позна с точност, за разлика от АГто. Продължавам с меренето, няма как да си пусна сама хормони, та ще разчитам на температурата да добия представа дали почват да се възстановяват репродуктивните хормони.

Редактирам се да пожелая успешна процедура на Fallingstars, и успешно бебеправене на всички момичета около О!

Последна редакция: пн, 11 май 2020, 14:08 от margolotta

# 636
Теди, успешна операция. Дано бързо се възстановиш и една успешна бременност много скоро.

Тикълс, съжалявам много. Толкова ти се радвах. Надявам се да си толкова добре, колкото усещам от писането ти. 💕

Далия, лека бременност пожелавам на теб. Simple Smile

На всички останали, знаете - здрави бебета, възможно най-скоро.

# 637
Теди и Тикълс, съжалявам за развоя на нещата при вас. Дано скоро се възстановите и всичко да е ОК.
Успешна процедура на Fallingstars.

Момичета, някоя от вас ползвала ли е Флуомизин вагинални таблетки. Аз съм с някаква инфекция и ми ги дадоха. Още след първата таблетка започна бледокафяво течение. После стана тъмнокафяво и снощи беше гранитено сиво (то стана като статия за изложба моето обяснение). Нямам никакви други оплаквания. Имам да сложа още 2 таблетки от общо 6. В листовката пише, че ако спра лечението може да стане по-зле инфекцията. А моят доктор е на работа чак в сряда. Никак не ми се ходи до спешното - разправии с полицейски пунктове, час шофиране в едната посока...
Та случвало ли се е на някого?

# 638
  • Dope Reach
Много, много положителна енергия към вас момичета! Съжалявам за този развой и при двете! Продължаваме да се борим! Heart

# 639
Здравейте отново добре съм .Операцията беше лапароскопска едната тръба е премахната казаха да се вардим 2-3 месеца и да действаме пак . Много благодаря на всички за подкрепата желая ви най вече здраве и само хубави моменти .Ще ви следя и чета прегръщам всички ви .

# 640
Filme,Nicole,Margo,благодаря ви момичета!:tulip:
За първи път ми се случва и затова не знам какво да си мисля.
Тук от вас мога да получа много повече информация/предположения ,отколкото при някой вечно бързащ и претупващ пациентите си лекар.
Днес 15-ти ден от цикъла теста за О отново е положителен(трети пореден ден),така че продължаваме с опитите и както каза Марго,месеца още не е отписан.

# 641
Теди, включвам се само да кажа, че и на мен първата ми бременност беше извънматочна, приключи с лапароскопия също, но ето 2.5 години по-късно си имам един сладък Матей змей 😊💙
Така че не се отчайвай! Ще стане другият път!

Тикълс, звучиш добре и мъдра, съжалявам много! 😕

# 642
Тикълс, съжалявам за случилото се. Дано това е последното ви изпитание.

TD03 постарайте се с ТМ и дано ни се похвалиш с двойна радост.

Аз бях на преглед, всичко е наред и започвам симулацията от тази вечер. Малко се притеснявам да си слагам инжекциите в корема, но ММ предложи да помага, та ще видим какви ще ги свършим.

Поздрави за всички!

# 643
Тикълс Съжалявам. Дано възможно най-скоро имате късмет с успешна бременност до край.

Чери При теб какво стана? Как си?

TD03 Късмет. Двоен шанс този месец Simple Smile

Нещо, тъжен понеделник се заформи. Аз още беснея заради отрицателният тест, май нервите ме тресът повече от ПМС.

# 644
Тикълс, съжалявам много! Хайде следващият път да е успешен, прегръдки!
TD03, действайте с пълна сила, щом имаш + тестове, нищо не е загубено Heart Exl
Марго, хубаво е, че ти е дошло само, дано и фоликулите да ги няма после. Стискам палци! Каква йога правиш за болките? На мен дишане и като цяло отпускане ми помагат много, но не издържам без хапче...
Fallingstars, стиснати палчета! Желая ти всичко да премине леко и успешно, дръж ни в течение Hug

Общи условия

Активация на акаунт