Паник атаки след раздяла

• 4 378
  • 41
  •   1
Отговори
Здравейте, преди няколко месеца се разделих с приятеля ми. Той има дете от бившата си жена и живее с него. Бях много привързана към малкия, живяхме заедно. Проблема беше там, че след 2 годишна връзка осъзнах, че приятеля ми не иска да има други деца... А аз съм на 30 и нямам свое. Както и да е, изнесох се от тях и всичко приключи. Лошото е, че от доста години съм с паническо разстройство. Дълго време бях добре, но сега като останах да живея сама постоянно имам паник атаки. Не мога да спя, чувствам се много зле. Започвам да се замислям да се върна при него, но аз искам дете... Не знам какво да правя Sad

# 1
  • София
Не бих се простила с имането на дете, за да угодя на мъж. Това би било яко потъпкване на личността ти, заради което след още някакво време ще се намразиш.
Не си стара, гледай напред и не се връщай при човек, който ще ти напомня за неизпълненото желание само с присъствието си. И него ще обвиняваш и намразиш, а няма нужда да си влошавате отношенията още и да се мъчите.

# 2
А дали има шанс да си промени мнението относно това да има друго дете?

# 3
  • Бургас
За паник атаките читав психотерапевт, най-добре когнитивно-поведенчески. За връзката - рестарт в никакъв случай. Чела съм и предишната ти тема, явно доста време ти трябваше да осмислиш нещата и откъснеш, прочети в интернет за зависимите личности...

# 4
Потърси психолог за паник атаките. Не взимай решение да останеш без дете заради друг. Ще съжаляваш един ден, но ще бъде късно. Като се върнеш при него само ще прикриеш проблема, няма да го решиш. Ами ако един ден започнеш да получаваш паник атаки, заради чувство на неудовлетвореност?

# 5
Следвай си мечтата. Мъже много. Не се страхувай, няма да останеш сама.

# 6
  • София
Портокалке, спомних си те. Водеше делата на тоя пухльо. Още тогава ти замазваше очите. Не се връщай за нищо на света.

Само се чудя защо все си седиш на 30 от миналата година.

# 7
А той иска ли те обратно?
Потърси помощ за паник атаките първо. Успех!

# 8
И що да е пухльо? Той дете обещавал ли е, или май беше - ще видим, не сега.
Тя е живяла с очаквания. Сега - да се връщала ли?
Ми, върни се, ако смяташ, че с детето и баща му се чувстваш добре.
Иначе - как го виждаш това с намирането на нов мъж, потенциален баща? Това също е важно. Освен някоя бг мама да ти намери мъж и да гарантира, че ще ти тръгне животът както тя е предрекла.

# 9
Пожелавам ти много сили, времето лекува!

Паник атаките при теб как точно се изразяват?
Аз страдах много преди няколко години и много ми помогна предимно смяната на начина на живот, спорт и премахване на стреса. Последното си го направила, остава да мине емоционалния шок.

Ще се справиш, взела си правилното решение! С времето ще се почувстваш по-добре, ако можеш си промени малко средата, колкото е възможно това в сегашната обстановка.

# 10
Когато писах предишната тема бях на 29,но го закръглих на 30 Simple Smile Вече съм на 30. Не, че има някакво значение. Да, той говореше, че иска да имаме дете и т.н, но явно просто съм му била удобна и ме е мотал.. В момента съм сама не защото ми липсва мъжко внимание и кандидати, а защото имам нужда от време преди да започна нова връзка. Не искам да си хвана някой просто за да не съм сама..
Просто тея паник атаки много ме тормозят

# 11
То имаше май и някаква американска мечта на бившата му, с перспективи да вземе детето, та не му е дошло от нищото това нежелание за дете в момента. Ако си била с него само заради обещаното,и мислиш, че ти нищо не си взела и само си използвана, каква точно ти е дилемата?

# 12
  • София
Милиони хора живеят с паник атаки и ги лекуват.
Много хора живеят с паник атаки и са хронично нещастни.
Ти избираш.

# 13
Иди на психолог. Не прави компромис с живота си и си намери друг, с когото да си щастлива изцяло.

# 14
  • София
Ауууу, колко си лош!

Общи условия

Активация на акаунт