Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 533
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
На Лидл и аз не бих купила месо повече. Купих един път кайма "Стара планина" и един път пържолки от каре - нарязани и пакетирани. И в двата случая котките се облажиха. Каймата беше много твърда, с миризма на лой, солена, въобще много неприятна за ядене. Карето така миришеше на мъжко прасе, че умрях от яд за продуктите, с които го сготвих - топено сирене, сметана, гъби, масло. Освен всичко бях го и мариновала. Е, поне котките нямаха претенции...

# 121
Луканка на Попов повече никога.Сурова, а цената й предполага по-високо качество както бяха преди.
Понеже пишете за Лидълското месо се сещам за една кайма от млади телета дето беше пълен боклук.
Затова и месо от Лидл и супермаркети не взимам.

# 122
Лидл понякога пуска уникално гадно месо, и аз съм се парила.

# 123
  • София
На една и съща марка ли един път е хубаво,друг път-не?
Не пазарувам често от Лидл,но бях взела намалено пилешко,което за първи път не пусна вода.

# 124
  • София
А аз се възмутих точно от пилешкото филе, което взехме от последната им промоция миналата седмица. Толкова вода пусна, че месцата се стопиха наполовина и вместо да се запекат в тефлоновия тиган, се свариха.

Купих и бекон за готвене пак от Лидл. Определено не съм яла по-солено нещо! Направо не се ядеше, а обичам солено и даже доста често прекалявам със солта.

# 125
Бях си набелязала тези пилешки филенца и съжалих, че не успях да стигна до Лидл.
Досега от месните им продукти съм опитвала свинска кайма, няколко пъти риба пъстърва на промоция, веднъж
пилешко филе, но на редовна цена.
Ами не съм вече мераклия да купувам пресни месни продукти от там, а каймата пък никога не
бих повторила.

# 126
Не разбирам защо в Лидл бялото пилешко месо е 11 лв/ кг, предвид че в месарския магазин е на 7.20 лв...

# 127
Пилешкото бяло месо е разделено на "бон филе" и само "филе". Поне в Лидл е така.
Първото го пускат с по-висока цена. Мисля, че и в други магазини е по същия начин, но
за точна цена не съм сигурна.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 19:39 от delpel

# 128
  • София
Контра филето е свинско. По-скъпото пилешко е бон филе - малките крехки филенца под основното по-сухо бяло месо. Така и не знам колко е в месарските магазини. Около нас има 2 магазина за месо, но не съм видяла нещо под 10 лв. Всички етикети са двуцифрени.  Всъщност даже бяха 3, но единият фалира доста бързо. И месото е с такъв вид, че без пари да ми го дават, не бих го взела. Логично е да им застоява.

# 129
В нашият месарски носят всеки ден ново месо, не се застоява. Но съм убедена в цената на пилешките гърди, защото купувам често. Като видях цената в Лидл просто зяпнах.

# 130
Контра филето е свинско. По-скъпото пилешко е бон филе - малките крехки филенца под основното по-сухо бяло месо.
Олее, сега видях какво съм написала. Blush
Бон филе имах предвид.
Сега ще го оправя.

# 131

За първи път ми се случва червило да ми изгори устните. И то червило на Loreal! Купих си го на промоция за 5,50 лв от ДМ и като се намазах започна паренето. Първо се зачудих защо така пари и като го близнах се оказа, че червилото е смесено с ментол, има вкус на мента.

Много неприятно ако трябва да пия и вода с него...

# 132
Това мисля, че е червило за обем. Те са с такъв парещ ефект.

# 133
  • София
Точно, Plump са за обем и са с такъв ефект. Не изгарят наистина устните. Търсен ефект е това, не грешка.
Аз ползвам балсам с ментол и ми харесва. Но го ползвам поради други причини и той няма Plump ефект. Simple Smile

# 134
  • София
И аз първия път, когато използвах такова червило се изплаших, че ми горят устните Laughing

Общи условия

Активация на акаунт