Какво повече НЯМА да купя - 17

• 88 777
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
Не е хубава марката им "брей".
Взех яйца. Еми някак ми стоят изкуствени, на вкус...

# 226
О, яйцата и ние купихме. Не знам  защо е така, но и ММ и свекърва ми, които обожават яйца, ги харесват.

# 227
О, яйцата и ние купихме. Не знам  защо е така, но и ММ и свекърва ми, които обожават яйца, ги харесват.
Аз ги варих, за добавка към зелена салата.
Жълтъка им стои като изкуствен в средата и е лепкав. Хубавите яйца имат друга консистенция, самия жълтък се рони на трошички, а тези "брей" твърдосварени са като с пластелин вътре.

# 228
Да, и ние ги варихме. Жълтъкът им е светложълт, но не е имало такова усещане за лепкавост... Точно се ронеше на трошички 🤔

# 229
Лютеницата им (на Брей) сякаш не е лоша. Тази едросмляната. Чудесна добавка за кьопоолу става от нея. Разбира се, не е като домашната, но става. Поне така ми се стори.

# 230
  • София
Ааааа извинявайте, не съм прочела правилно!

# 231
Предполагам, че никога не бих купила сладкото им от зелени орехчета...ако продължавам да не го намирам, защото до съответните етикети са наслагали от всякакви други видове сладко! Ужас, днес търсих, търсих, но голяма бъркотия беше. Не че подредбата на другите им сладка си отговаряше на етикетите с имена...На вид обаче сякаш ми допадна сладкото им от зелени смокини и може да го пробвам.

# 232
  • в кукувиче гнездо
Лютеницата Брей, едросмляна, не ми хареса. Много силно мирише на кимион. Чудя се защо има хора, които купуват изобщо пакетирана кайма и месо от витрината на Кауфланд, при положение, че се знае в какви химии и боклуци киснат месото.

# 233
Сега ме замисли. В тази която опитах нямаше дори намек за кимион. Била обаче с моркови. Не знам за една и съща ли говорим. Пп Аз хич не обичам кимион, освен на кебапчета и то в много малко количество, инак започва да ми се гади от миризмата и вкуса. А може да е до партиди, знам ли. Всъщност ми е все тая, защото аз лютеница не купувам, правим си домашна.

# 234
  • София
Сега ме замисли. В тази която опитах нямаше дори намек за кимион. Била обаче с моркови. Не знам за една и съща ли говорим. Пп Аз хич не обичам кимион, освен на кебапчета и то в много малко количество, инак започва да ми се гади от миризмата и вкуса. А може да е до партиди, знам ли. Всъщност ми е все тая, защото аз лютеница не купувам, правим си домашна.
На самия етикет пише, че е с кимион. Поне на тази, която купих аз. И тъй като потърсих снимка в нета, се оказа, че са различи видове:

Moята беше в голям буркан. Изяде се, но не знам дали ще повторя.

# 235
Таня, да, тази която опитах също беше от голям буркан, но разбрах, че имала и моркови и на някои им сладняла. Не усетих кимион. Според мен не беше лоша и ставаше за хапване. Някак приличаше на лютеница и пипера(чушките) се виждаше и усещаше. Не беше някаква гадна доматено - нишестяна каша. Но, аз лютеница отдавна не купувам и не се вълнувам особено от състав и вкус на предлаганите в магазинната мрежа.

# 236
Аз пък обичам кимион Grinning Но още не съм опитвала от лютеницата Брей.

# 237
И аз бях чела, че много кимионеста била ама тази, която взех нямаше грам кимион в нея. Беше. Хубава. Много, много гъста.

# 238
"Брей" е просто бранд,иначе всичко се произвежда от добрите стари производители на дадения артикул.Киселото им мляко е дело на производителя на "Саяна",примерно.На мен дори и наименованието не ми харесва,много "селяндурско" ми звучи,не искам.да обиждам никого,но като че ли смятат българина за елементарен парапитек,дето цъка и брейка на ден що види.

# 239
А тв рекламите на марката бих казала, че направо задминават по този показател... Close

Общи условия

Активация на акаунт