Какво повече НЯМА да купя - 17

• 88 825
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Не бих си купила отново това какаово масло,което е крем за тяло ,не като другите масла и мирише отвратително.

# 271
Зрял боб на марката Изи, закупих го от Кауфланд, буквално го варих 5 часа и пак не увря напълно.

# 272
  • София
Зрял боб на марката Изи, закупих го от Кауфланд, буквално го варих 5 часа и пак не увря напълно.
Предполагам това заключение правите, след като сте го били накиснали във вода за една нощ и сте го варили в херметическата тенджера.

# 273
Предполагам това заключение правите, след като сте го били накиснали във вода за една нощ и сте го варили в херметическата тенджера.

И защо?
Аз варя боб винаги без накисване и  без херметическа тенджера за не повече от 2-3 часа. Аз също няма да приема за нормално 5 часа варене...

# 274
Киснат е 1 час, с други марки и без киснене не ми се е случвало такова чудо, до 2 часа максимум.

# 275
Ако не е в херметическа тенджера, не е варене на боб ли?

# 276
  • София
Само предложих варианти, за да си обесня дългата продължителност на приготвяне.Явно е до сорт боб.

# 277
  • Пеликания
Оф аз взех на Родна стряха, 4 часа в кукъра и още дрънчеше, а беше накиснат цяла нощ. Няма да повторя определено. Ама така е като ме мързи да отида до пазара и да взема от бабите Grinning

# 278
  • София
С бобът на Изи и аз имам подобно преживяване, повече нищо тяхно не съм купувала.

# 279
Не знам, дали това е правилната тема и дали няма друга тема, за интернет пазаруване, но бях подведена от добрия вид на интернет магазина. Никога повече...
Скрит текст:

https://chocolana.com

80 грама шоколад Imp за 22 лева.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 08:09 от Camille Clo ♥

# 280
Няма да купя повече кисело мляко Войвода , на вид и консистенция го докарва като лепило за тапети, гаден вкус нямаш нищо общо с вкуса на кис. мляко.

# 281
Не знам, дали това е правилната тема и дали няма друга тема, за интернет пазаруване, но бях подведена от добрия вид на интернет магазина. Никога повече...
Скрит текст:

https://chocolana.com

80 грама шоколад Imp за 22 лева.

Аз не разбрах от какво сте недоволна и кое ви е подвело?!?
Защото би трябвало цената и грамажа да сте ги видели преди да поръчате, та от кое сте недоволна вкуса?
Защото точно тези дни разглеждах друг сайт с подобни стоки и да, цените са в този диапазон, това се води поръчков персонализиран подарък.

# 282
  • София
Аз съм поръчвала от там, точно такива бонбони. Доволна съм, а и преди поръчка всичко е видно, и цена и грамаж.

# 283
  • Sofia
И ние много харесахме изпълнението на поръчката и вкусовете на шоколада.

# 284
Онзи ден поръчахме такива бонбони от друго място за предложение за брак - "Тя каза Да" , ясно пише цена и грамаж и брой бонбони. Не разбрах и аз кое ви е разочаровало

Общи условия

Активация на акаунт