Какво повече НЯМА да купя - 17

• 88 799
  • 756
  •   2
Отговори
# 255
  • Ст.Загора
Скрит текст:
На нас пък брейското кисело мляко ни допада.

Никога повече няма да закупя такава четка, четката ми за зъби е по-мощна

Скрит текст:
И аз се подведох по рекламите и отзивите , наистина за нищо не става, при по силен натиск спира да работи. По темата , няма да купя захар на Фамилекс . Купих два пакета , в единия имаше дребни черни твърди нещица, отворих другия беше си добре .

# 256
Повече няма да купя кашкавал Ведраре от Лидъл или откъдето и да било другаде. Правих принцеси и половината тавичка беше с Ведраре, другата половина с последните остатъци от друга марка български, пак от Лидъл/ хвърлих опаковката и не помня марката/, пита от килограм. И ...изненада. Ведраре се стопи, все едно нямаше нищо върху филиите, другият хвана коричка. Чак сега си припомних, че винаги когато като дете съм хапвала принцеси с кашкавал, той е имал хубава коричка. От години не ми се е случвало да попадам на такъв кашкавал, а съм купувала какви ли не марки. Ужасих се от факта, че хем купувам нещо скъпо, хем се тровим. Сега съм в търсене на нещо свестно.
Медея се запича добре ,взимаме от една мандра.

# 257
Познах. „Верея“ вече нямат кисело мляко по БДС, поне не и според надписите на кофичките. В съдържанието е указано „краве мляко и закваска“, ама каква закваска, какво съдържа...
В BILLA го рекламират като кисело мляко по БДС. Thinking

# 258
Те могат да го рекламират както си искат, важното е какво пише на самите кофички. И на сайта на Верея също нищо не споменават за БДС.

# 259
И на кофичките 3,6% си пише БДС.

# 260
На новите ли? Откога? Специално разглеждах – няма такъв надпис.
И вкусът е различен. И изобщо – разведохме се вече с „Верея“. Simple Smile

# 261
  • до най-прекрасния мъж
И на кофичките 3,6% си пише БДС.
На старите пишеше, на новите не съм забелязала, а гледах, защото го взимам да квася с него. Според мен също не е БДС.

# 262
От може би повече от седмица са заредили от новите опаковки на Верея на които пише, че са по БДС. За мен има промяна във вкуса и е като стария, а не като серията, която не беше по БДС. Прилагам снимки на новата опаковка по БДС.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 263
А, това е нещо ново. Доскоро беше без този знак.
Чудя се дали изобщо да го пробвам. Минахме на ЛБ и Родопчанка вече.

# 264
Ами аз преди 2 седмици купих и видях, че е по БДС. Чак се зачудих, защото помнех, че тук коментирате, че не е. Явно периода, в който не е било, е бил кратък и съм го изтървала 😄

# 265
  • до най-прекрасния мъж
Аз си намерих Домлян в едно квартално магазинче и спрях Вереята, като видях, че не е по БДС. Това, което показвате, е ново и за мен. Сигурна съм, че има оранжево, което не е по БДС. Преди минути си идвам от Лидл и едно момиче пред мен имаше но лентата такива млека. Специално загледах кофичката, от това, като не е по БДС беше. Може би ги предлагат паралелно в подобни кофички.

# 266
И аз опитах вече Домлян - първото беше с някакъв висок процент масленост и нямаше надпис БДС.
Мога да кажа, че ми хареса. Вторият път улучих 3,6% и с надпис БДС - също беше добро.
Останах с впечатлението, че е нещо като Вереята - едните 3,6% са по БДС, другите не.
Вчера специално се загледах в млеката на Верея, но не видях да има от това, което сте
снимали. Вероятно изчакват да се изкупи наличното и после да си зареждат от най-новото.

# 267
  • София
Купих за проба  капсули Ленор / с червеното цвете/за цветно. Ароматът е като на сапун от соц. време.
Преди време продаваха на бройка, а сега се увътрих с 30 капсули - брррр!

# 268
  • Ст.Загора
Купих за проба  капсули Ленор / с червеното цвете/за цветно. Ароматът е като на сапун от соц. време.
Преди време продаваха на бройка, а сега се увътрих с 30 капсули - брррр!
  Хвърляй , иначе  целия гардероб се вмирисва, дори и омекотител не помага .

# 269
Няма да си купя никога повече такъв сутиен! Бясна съм му направо. Rage
Няма отлепяне... Боли, сърби... Дърпа се и без това разтегната от кърмене кожа... Като кола маска на гърдите е. След плаж хич да не се пробва... Ужас си докарах!

Общи условия

Активация на акаунт