Какво повече НЯМА да купя - 17

• 88 950
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Вкъщи харесват точно тази, обаче в малките опаковки по 30 грама. Но фаворит им е вариантът с фъстъци. Simple Smile Голямата халва с фъстъци не им харесва много, защото фъстъците май са на по-дребни парченца (или пък бяха цели фъстъците?)...

# 301
Не ми хареса тази халва  от Тмаркет
Много твърда и ронлива

Може да е от партидата или нещо друга причина,но аз преди няколко дни купувах такава и не беше твърда,хареса ми.

# 302
2 в 1 мицеларна и розова вода на Билка. Пари и щипе на очите. Сега се чудя какво да я правя.

# 303
Ако пари само на очите, избягвай тази зона и използвай само за лицето. Ако ти пари и щипе на цялото лице и не ти понася- не виждам какво да я правиш. Можеш и да я подариш на някой евентуално...

# 304
грамаж не виждам в линка, но може и да има някъде.
Явно съм муня, не видях никъде грамаж. За 270 лв./кг не бих поръчала онлайн. За 135 евро килограма бих избрала от физически магазин за белгийски шоколад. Вкусовете не могат да се сравняват, но съм капризна, признавам си.

Не съм отваряла линка,  ако наистина не пише грамаж не е коректно, но аз лично бих се обадила да питам преди да поръчам.
Иначе както споменах, точно тези дни гледах друг сайт, в който си имаше упоменато много подробно грамаж състав и т.н. на всичко, там не е само за бонбони а има шоколади и фигурки и цените са от този порядък, шоколада изрично пише, че е белгийски.

# 305
Аз също смятам, че е редно да има ясно написан състав на бонбоните и грамаж, въпреки че бонбоните обикновено са по около 10 грама единия и не се изненадвам, че е толкова грамажът. Като се позагледах и по други сайтове, всичките праскат подобни цени, но това не значи, че не трябва да пишат грамаж и състав.

# 306
2 в 1 мицеларна и розова вода на Билка. Пари и щипе на очите. Сега се чудя какво да я правя.
за чистене на бели  кожени изделия са ми препоръчвали мицерална вода. И бели маратонки. За последното го бях пробвала - доволна съм.

# 307
  • Mediterraneo
Няма да купя повече ароматизатор за тоалетна на Бреф от този тип

купих на промоция 3 броя с по две в опаковка. Добре, че ми излязоха супер евтини, да не ме е яд. Измива се бързо, като първо свършват крайните топченца.
Отдавна ползвам Бреф, но тези

От тях нямам оплаквания.

# 308
  • София

И аз така се нахендрих, само че с 2 тубички на промоция... Толкова съм доволна от интимния гел, защо такава излагация при мицеларната вода?

# 309
  • София
Скрит текст:

купих на промоция 3 броя с по две в опаковка. Добре, че ми излязоха супер евтини, да не ме е яд. Измива се бързо, като първо свършват крайните топченца.

От тях нямам оплаквания.
И аз ползвам от долните, но почти не ги намирам. Бях се запасила преди време и като ги потърсих, май има само тук-там изостанали и то от единичните с кошнички, които са най-неизгодни. Такива тройни с или без кошница не мога да намеря.

Благодаря за предупреждението за мицеларната вода. Като нищо щях да я купя. Страшно доволна съм от пастата за зъби Билка. Ако имате проблем с венците, Билка е по-добра от Лакалут.

# 310

От тях нямам оплаквания.

Аз съм много доволна от топчетата на Bref, но за сметка на това от тези на Alvesta - не. Много бързо заминават.

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 22:38 от bubastet

# 311
В нас не одобрихме силната и натрапчива миризма на Медикс от този вид Майка ми също е взела от тях и мнението ѝ е същото. На всичкото отгоре са и две в опаковката и направо ще ги хвърлям.
Бяхме много доволни от Амби пур, но отдавна не съм го виждала.

# 312
  • гр.София
+1 за Ами пур. Съжалявам, че изчезна от магазините. Сега ползваме или топчетата на Бреф, или Доместос, но свършват много бързо и миризмата им е много натрапчива

# 313
Нищо на Медикс. Поне препаратът им за съдомиялна нищо не мие! Евтините таблетки от Лидъл са в пъти по-добри.

# 314
Що, бе, Медикс имат и добри продукти. Обезмаслителя им например е доста приличен.

Общи условия

Активация на акаунт