Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 467
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
  • в кукувиче гнездо
Близо до цеха на Битоля живеят наши приятели. Колкото пъти минем там, смрадта на мърша е нетърпима. Не бих се престрашила да си купя техни неща.
Мирише на месо, на мърша никога не ми е миришело.

# 631
  • София
Аз казвам как ми мирише на мен. Всеки преценява. Сурово прясно месо ми мирише различно. За мен миризмата е на мърша и редовно улични кучета разнасят разни кокали и вътрешности наоколо, което лично на мен ми е белег за хигиената при производството.

# 632
Хубаво пилешко - пасищно от ферми. Сносно - например на Джиев, макар скоро да не съм взимала.

# 633
На Родна стряха има само два продукта, които купувам - цеденото кисело мляко и мармалад от шипка. Всичко друго, което съм пробвала е отврат.
Сладкото с люти чушки е хубаво,  както и кашкавала зрял 45 дни.

# 634
  • до най-прекрасния мъж
На Родна стряха има само два продукта, които купувам - цеденото кисело мляко и мармалад от шипка. Всичко друго, което съм пробвала е отврат.
Сиренето вакуум също, както и ориза, ябълковият оцет, лютеницата.

# 635

Взех меденки с мед и сладко цели смокини Родна стряха за мъжа ми, че обича, та като ги замъкна ще имам отзив.
Аз киселото мляко 3.6% БДС взех и ми харесва.

# 636
Всеки има право на лош вкус, както и да пръска повече пари за продукт с аналогични компромисни качества 🙃

# 637
CeraVe хидратиращ измиващ крем-никакво измиване не усетих,с комбинирана кожа съм,за по-суха ще е супер
олио за лице distillery на AVON-страшен мазньоч,някакъв ад беше,добре че беше на мостра

# 638
Всеки има право на лош вкус, както и да пръска повече пари за продукт с аналогични компромисни качества 🙃

Аз имам промито небце Disappointed, факт.
Кое мляко тогава?

# 639
CeraVe хидратиращ измиващ крем-никакво измиване не усетих,с комбинирана кожа съм,за по-суха ще е супер
олио за лице distillery на AVON-страшен мазньоч,някакъв ад беше,добре че беше на мостра

За Ейвън не знам, но точно това на Сераве определено не е за комбинирана кожа, тъй че не трябвало да взимаш точно този продукт. От една аптека при поръчки онлайн са ми пращали техни мостри, измиващата пяна на Сераве е за нормална до комбинирана кожа, измиващият им крем, и май всички измиващи кремове принципно, е подходящ за суха кожа.

# 640
така е,и затова я подарих,не очаквах да е толкова хидратиращо Grinning
още нещо което не бих си купила,и не знам дали останалите имат такъв проблем-Термална вода на Ла Рош,когато я напръскам мирише на плесен : (
ползвала съм на Виши и нямаше такова нещо

# 641
Никога повече няма да купя масло без лактоза. Отврат. Чак като го отвори детето осъзнах каква глупост съм направила. Масло без лактоза какво е? Палмова мазнина някаква...

# 642
Не знаех, че има такова 🤔

# 643
Не знаех, че има такова 🤔
В момента е на промоция в Билла. Има вкус на между гранясало и химикал някакъв...

# 644
Повече няма да купя Млечен шоколад - синия (Монделийз), който помня някога, че беше хубав.
Сега е ужасно сладко, няма вкус на шоколад, няма вкус на нищо.
Май и Милка няма да купя - ужасни.

Общи условия

Активация на акаунт