Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 440
  • 756
  •   2
Отговори
# 75
А оцветителя защо не ти хареса? И аз съм си купила лилав, но от друга марка и само го гледам, не съм се решила да се направя все още.

# 76
Аз ползвам такива дискове от години и до сега не съм имала оплакване. Не знам каква пяна очакваш от тях.

# 77
Потребителка се беше оплакала от каймата на Била, че и котките не я искали, за последния месец успях два пъти да си купя от същата и два пъти свинско месо. В срок на годност, изглеждаше добре, не е развалена, но при готвене такава смрад... Просто не става за ядене. Не ми се мисли с какви химии ги обработват, но съм много бясна.

# 78
Аз също харесвам дисковете, особено зеления. Пяна не мисля, че е нужно да прави. Той дезинфекцира и освежава. Има по силен аромат от синия и лилавия.

# 79
  • Пловдив
И аз съм си ползвам патето и съм доволна от него.

# 80
Аз също харесвам дисковете, особено зеления.

Този с аромат на лимон, нали? И аз го харесвам.

# 81
  • Пловдив
А като ги лепнете после как чистите тоалетната?

# 82
Ами, аз например не търкам кой знае колко – рядко и ако се налага. Обикновено вечер преди лягане обливам отвътре с Доместос и на сутринта изплаквам. Тоалетната чиния свети.
Понякога дискчето пада, ако е останало малко от него. Слагам ново и това е.

# 83
  • Пловдив
Ами...бях пробвала веднъж и се затрудних в слагането на тоя диск, та не повторих.

# 84
  • София
И аз харесвам дисковете. Лентичките не ги харесвам обаче. Мирис има, но едвам ги залепям и лесно падат. Взех веднъж за проба и се върнах пак на дисковете.

# 85
Искам да кажа колко съм разочарована от сайта https://bqlo.bg/!

Поръчах две мъжки тениски от там. Качеството е ужасно. Картинките въобще не са с наситени цветове и са по-малки. Не си заслужава 15лв бройката!

Ще покажа и снимки:

Вместо:  https://bqlo.bg/product/1406

Вместо: https://bqlo.bg/product/1522

# 86
  • Пеликания
Мен ме загубиха отдавна като клиент когато първо от 7,99лв. ги увеличиха на 10лв. мисля, че беше. Не знаех, че вече са станали 15лв.

# 87
Да, 15лв са и доставката е 5лв, което според мен е прекалено много - да платиш реално 20лв за една... буквално кирлива тениска, която се разтяга и с некачествена материя. Писах им, че не съм доволна и искам да ги върна, но не вярвам да стане. Не видях и в сайта им информация за това, а във фейсбук страницата явно умишлено са си махнали опцията за рейтинг. Уж са много известни, много си поръчват...

И да изясня за картинката, която най-много ме подразни. Значи в сайта им първо няма информация колко голям е печатът. На снимките е показано как картинките заемат доста голямо пространство отпред, което би следвало логично да е така за всеки размер тениска (защото никъде не се упоменава размера на примерната тениска от сайта). Да не говорим, че и няма опция какъв вид тениска да бъде - нормал фит или слим. А за цветовете - просто катастрофа е на живо.

За жалост не помислих за всички тези подробности преди да поръчам, затова съветвам други да не правят моята грешка!

# 88
  • Пловдив
И аз си патих с тях, въпреки, че ме предупредиха...трикото на дамските по-става, ама мъжките станаха за парцал Confused

# 89
Точно мъжки поръчах и аз.

Общи условия

Активация на акаунт