Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 630
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Е ако един препарат не е ок, да се заклеймяват всички продукти без да са ползвани не ми се струва нормално.

Аз съм доволна от поне 3-4 техни препарата.

# 316
И аз съм доволна от това което съм ползвала на Медикс- за стъкла, обезмаслител, за ВЦ, за под, веро, течен сапун...със сигурност забравям нещо...Нямам съдомиялна и там няма как да имам впечатление.

# 317
На мен ми харесват на Медикс омекотителите Алвина и препарата за под Люляк.

# 318
И аз харесвам на Медикс продуктите за почистване.
Но няма да посегна към душ гелове те им в никакъв случай....

# 319
Не знаех, че имат душ гелове...течните им сапуни харесвам и верото.

# 320
Ползвала съм и разни почистващи на Медикс, но малко и нямам мнение. Cif са по-добри, като че ли. Поне тия за баня и кухня.
За съдове купувам Fairy, обикновено, други само се пенявят, но марки не помня в момента.

# 321
Сега потърсих и се оказа, че имат и шампоани, освен душ гелове.
Верото ми харесва и от много години ползвам. Също ползвам препарат за под и дамаски.
https://www.ivis.bg/medix-stilena-%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%B3%D0%B … D0%BB-p64540.html
http://pesteliv.com/category/553/medix.html

# 322
Медикс за стъкла ползвам от цяла вечност, добър. Гел за вц също ако е на промоция грабвам. Не е всичко кофти.

# 323
Душ геловете им имат химическа миризма. Пробвах тестери два, няма нужда да купувам от пълните размери....

# 324
Аз съм доволна от препарата за прозорци, за под обикновения и за ламинат/паркет, за фаянса който премахва котлен камък съм супер доволна как чисти и без миризма на хлор (че аз не понасям), течните им сапуни.

Иначе не знаех и аз, че имат шампоани и душ -гелове

И понеже темата е все пак какво НЯМА да купя, та ...аз използвам свежите дискове на Патето, за тоалетната и съм доволна. Само от този последния модел, който взех не съм никаква миризма нямаше. Дано просто е конкретния модел, а не да са ги развалили
Скрит текст:

# 325
  • Пловдив
Аз точно Fairy нар за съдове не бих купила повече, само рекламата му голяма. Нито се пени, нито е толкова икономичен, колкото се опитват да го лансират.

# 326
Единственото Феери, което наистина, ама наистина одобрявам, върши чудна работа и е икономично е Феери Платинум.

# 327
Не знам тук дали се говори за козметика, но преди време се излъгах да поръчам продукти на LR Health & Beauty. Много съжалявам, но за мен това са абсолютно безполезни продукти, поне тези, които аз поръчах, отвратителни парфюми и съмнителен бизнес. А дори Брус Уилис работи с тях.

# 328
Ми, ще работи... Кат му плащат... Laughing

И аз повече няма да купя таблетките за съдомиялна на Медикс. Определено не стават. Остават бели петна по чинии и чаши. С другите (Финиш и Сомат) такова нещо не ми се е случвало.

# 329
И аз не харесах таблетките за съдомиялна на Медикс.

Общи условия

Активация на акаунт