Какво повече НЯМА да купя - 17

• 88 923
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Вчера извадих  сапун купен преди няколко месеца от Лидл. Опакован в красива прозрачна опаковка
с картинка  манго.
Е, не съм улучвала досега такава смрад - на гранясало овнешко, освен това започна да се разпада
в самата поставка за сапун. Троши се на  мазни парченца и залепва по ръцете.
След няколко часа го изхвърлих, че не се понасяше.
Не съм влизала скоро в лидълската тема и не знам дали е коментиран такъв проблем.

# 331
  • София
Погледна ли срока на годност?

# 332
Да, погледнах  - януари 2022г.

# 333
  • София
Странно, случвало ми се е само със сапуни с изтекъл срок или с такива оставени с отворена опаковка.
Но и сапун от Лидл съм взимала само 2 пъти - едни с плътна опаковка с ягоди отгоре.

# 334
  • Sofia
Лентичките за депилация на лице на Велнеа, отвратителни са. Като цяло харесвам продуктите на марката, не са скъпи и са с добро качество, но това нещо е ужасно - освен, че не маха окосмяването, лицето ти после става червено и не спира да лепне, не бих повторила повече.

# 335
Има ли тема за препоръка на хранителни продукти,от които сме доволни?

# 336
  • София
Има ли тема за препоръка на хранителни продукти,от които сме доволни?

Има тема "Какво ще купя отново", но в нея се обсъждат и нехранителни продукти.

# 337
Киселото мляко Саяна дали може да се използва за епилиране?
https://www.youtube.com/watch?v=s5c4jv2Ev1o&ab_channel=SloMo
За ядене не става...

# 338
Питки кръгли кашкавал вакум 0.5 кг на Млекаря 75. От години сме клиенти. Повече не. След като преди месец купих отвратителен кашкавал и сигнализирах на собственика, лошото качество продължава. Мирише кашкавалът на някаква гадна химия /антибиотик или нещо друго не мога да преценя/, горчи и на вид е като трески, дървен. Загубиха ме.

# 339
Киселото мляко Саяна дали може да се използва за епилиране?
https://www.youtube.com/watch?v=s5c4jv2Ev1o&ab_channel=SloMo
За ядене не става...
На Саяна май нищо не става. Излъгах се да взема едно кашкавалено роле. По-гадно на вкус никога не съм яла. Няма да повторя, заобикалям продуктите им, а като гледам в темата и други не са доволни от тази марка.

# 340
За първи път се разписвам в тази тема..
Кайма Попов, в тарелка, 500 гр - пълна отврат! Сякаш ядеш гума. И преди сме купували и не е била лоша, но сега..

# 341
Аз много съжалявам за покупката си на стъклочистачка StarLight. Пълна глупост, не чисти, само замацва. Не всмуква изобщо.

# 342
  • София
салам Бургас на Тандем. Отиде в кофата. Тея хора що не си проверяват с какво месо правят колбасите. Един път ок, друг път не.

# 343
  • София
Питки кръгли кашкавал вакум 0.5 кг на Млекаря 75. От години сме клиенти. Повече не. След като преди месец купих отвратителен кашкавал и сигнализирах на собственика, лошото качество продължава. Мирише кашкавалът на някаква гадна химия /антибиотик или нещо друго не мога да преценя/, горчи и на вид е като трески, дървен. Загубиха ме.

Вероятно някоя от кравите е била болна след отелване и е лекувана с антибиотици. Но не би трябвало млякото й да се ползва като суровина.

# 344
Някакво подобие на кифла.Нищо общо с изображението на пакета.Наблъскано с ароматизатори.
Скрит текст:
А гони левчето.

Общи условия

Активация на акаунт