Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 630
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Мили хора , няколко пъти вече ми се случва като правя смес за палачинки да намирам косми в сместа. От това брашно, космите са като на котка , дребни . Нямам животни в къщи , но не съм го и пресявала с сито.

# 346
  • оттам, откъдето започва България
Ползвала съм го това брашно, но косми не съм намирала. Hushed

# 347
Някакво подобие на кифла.Нищо общо с изображението на пакета.Наблъскано с ароматизатори.
Скрит текст:
А гони левчето.
И аз веднъж бях купила, само че с някакъв бял крем вътре, маскарпоне ли какво беше...е няма такава отврат...самия крем имаше вкус на гранясало...

# 348
Някакво подобие на кифла.Нищо общо с изображението на пакета.Наблъскано с ароматизатори.
Скрит текст:
А гони левчето.
И аз веднъж бях купила, само че с някакъв бял крем вътре, маскарпоне ли какво беше...е няма такава отврат...самия крем имаше вкус на гранясало...
ММ не ги хареса, хем е добро прасе, особено за такива боклуци...

# 349
Всякакви готови сладкиши, които съдържат мазнина или някакъв крем са ужасни. Предполагам, че ги правят с най-долнопробна палмова мазнина, консерванти, кондензирани млека и какво ли още не. Винаги, когато изям нещо такова, след това имам стомашни проблеми.

# 350
Аз пък много харесвах едни пасти "Идеал" с крем. От години не съм ги яла, не съм ги и виждала скоро. Дали се продават още?

# 351
Никога не съм ги виждала пастите "Идеал". Ако все още ги има е много вероятно  да нямат нищо общо като състав с тези преди години.

# 352
Има си ги. Но не знам как са на вкус сега, от години не съм купувала.

# 353
Повече няма да купя торта от сладкарница "Неделя". Имахме празник и поръчах торта 5 дни преди датата на доставка. Трябваше да я взема от магазина им. Получаването е след 12ч, но аз отидох в 18ч за да им дам време ако има забавяне. Торта нямаше. Никой от нацупените 18-годишни моми и леко нежно момче не се извини. Казаха само, че нищо не могат да направят. След 1 час отидох отново и торта все още нямаше. Прибрахме се. Добре че празника беше на следващия ден и можеше да реагираме. Все пак на другия ден в 11ч отидох пак и тя беше там. Взех я и никой не се извини, дори гледаха лошо. Защо отидох изобщо не знам. Не трябваше. Тортата беше 45лв и честно казано не много вкусна за тази цена. Вчера купихме торта от Чочко за 19лв с 1 парче повече от тази на Неделя и беше много тежка, напоена и дооста по - вкусна. Та аз с Неделя приключих.

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 11:16 от stelapopova

# 354
Неделя се самозабравиха в последно време. Мислят си, че са номер 1, защото масово ръсят пари за реклами, но всъщност конкуренцията им е голяма.

# 355
Аз пък много харесвах едни пасти "Идеал" с крем. От години не съм ги яла, не съм ги и виждала скоро. Дали се продават още?
Има ги. Никога не съм ги яла, но "доброто прасе" ги одобрява.

# 356
  • Пловдив
Неделята много отдавна ги зачеркнах от нашето домакинство...

# 357
  • София
Вероятно зависи от конкретния обект. За рождения ден на третата ми дъщеря преди месец направихме резервация в Неделя. Предварително избрахме 2 торти и платихме за обслужване. В точното време децата отидоха на място, поръчаха си други неща, както беше уговорено. После по даден от тях знак са им изнесли тортата, духнали са свещите, нарязали са я. След почерпката детето е платило, взело си е пакетиран остатъка от едната торта и готова за получаване тортата за вкъщи. Получила е някакви талони за отстъпка и рекламни материали (комплект формички за украса на торти/напитки, тефтерче с химикалка). Беше много доволна.
Единствено напоследък рязко увеличените им цени превят впечатление, но качеството си е на демонстрираното ниво - кафе-сладкарница за масовия вкус и без претенции за изключителност.

Разбира се, отчитам факта, че нашето семейство посещава сладкарници най-много 2-3 пъти годишно и нямам сериозни наблюдения над бранша.

# 358
Е, все пак е било на място. Аз поръчах онлайн и платих на място и си отнесох тортата у дома.

# 359
Неделя не искам да чувам.
На юбилея на татко поръчах..Любимата му.
Използвахме я само да запалим свещи и фоерверки.
Като я разряха миришеше на склад и на всичко друго, но не и сладкиш.
Със сестра ми поръчахме от заведението парчета на всеки торта маскарпоне, чудесна.
Някои от гостите даже повториха.
Никога повече неделя!

Общи условия

Активация на акаунт