Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 625
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Последно ядох любимата си плодова пита, ами на нищо не приличаше. Кремът е все едно лепило за тапети- на цвят, мирис /за вкус не мога да кажа, щото лепило не съм яла/, но не бих посмяла повече да поръчам. По -добре прясна, па макар и не "маркова" торта

# 361
  • гр.София
+1 за тортите на Неделя. Поръчвахме за 1-вия и 2-рия рожден ден на малкия...ами толкова безвкусни не знам как ги направиха...Все едно ям пластмаса

Аз искам да се включа с разочарованието си от Родопска наденица на Житница. В началото като я пуснаха много ни харесваше, но от известно време е отвратителна. Пълна с кой знае какви неща. От известно време не бяхме взимали и миналата седмица реших да й дам шанс...ами няма да повторим повече. Непрекъснато плюех някакви твърди неща. Кой знае с какво слагат вътре

# 362
+1 за тортите на Неделя. Поръчвахме за 1-вия и 2-рия рожден ден на малкия...ами толкова безвкусни не знам как ги направиха...Все едно ям пластмаса

Аз искам да се включа с разочарованието си от Родопска наденица на Житница. В началото като я пуснаха много ни харесваше, но от известно време е отвратителна. Пълна с кой знае какви неща. От известно време не бяхме взимали и миналата седмица реших да й дам шанс...ами няма да повторим повече. Непрекъснато плюех някакви твърди неща. Кой знае с какво слагат вътре
Хрущяли най-вероятно сте плюла.

# 363
  • София
Никога  повече "Неделя" - от 4-5 години ;
+ 1 глас  за "Чочко"
+ 1 глас за "100-те грама сладки"

# 364
Лично на мен тяхната MicroSilver паста за зъби много ми хареса. А по темата - месото на Билла вече е отврат, телешките им кюфтета имаха супер гаден вкус. И топлата им витрина е под всякаква критика.
Не знам тук дали се говори за козметика, но преди време се излъгах да поръчам продукти на LR Health & Beauty. Много съжалявам, но за мен това са абсолютно безполезни продукти, поне тези, които аз поръчах, отвратителни парфюми и съмнителен бизнес. А дори Брус Уилис работи с тях.

# 365
  • пак там
Моят първи опит с Чочко стана и последен. Вярно, беше преди 4-5 години, но не повторих - стара, смрадлива торта. Купена от заведението в Слатина.

# 366
Като стана въпрос за торти ви показвам етикета нещо страшно противно.То киселее, смърди, смъди на езика, а после вкуса е на бензин.Кой позволява тези боклуци да ни се продават? А кой ги купува/яде?
Скрит текст:

# 367
Това съдържание е ужас...Аз не бих купила само като го прочета (но аз губя време да чета съдържанието на всичко- а не всеки има време/желание за това). И аз се чудя как изобщо подобни химични таблици се продават... Close

# 368
  • София
Мен още на палмова та мазнина ме изгубих.

# 369
И мен, че и хидрогенирана...а този инверторен захарен сироп исуит 71 аз за първи път го срещам Bowtie

# 370
преди години бях поръчала торта за градината на щерката от Лагуна. беше със сертификат и състав. ееее, няма такава гадост! изумях как е възможно да се продава нещо подобно.

# 371
На мен на Неделя и не само са ми хипер сладки - толкова сладки, че почти не усещаш другите съставки. Тези в кутийте в Билата и Кауфланд - също - горчат от сладост.

Сетих се, че като бях дете в зората на демокрацията тортите не бяха чак толкова сладки, явно захарта е била скъпа и пестяха от нея. Ами много по-вкусни бяха с по-малко захар, особено сметановите. И това не само в "Лучано", а и в най-обикновени сладкарници. Сега не знам дали изобщо има някъде обикновена сметанова торта с такъв вкус, че и да не е бълвано захар вътре. При все че уж стана модерно да се избягват сладките неща, смятах, че ще си вземат бележка, а те - не. Безглутеновата на Неделя не беше зле, но и тя много сладка. Дано някой от когото зависи това да чете тук. Simple Smile

Сетих се, че и бисквитите "Златна есен" бяха по-малко сладки като бяха още в сивата опаковка, после като ги преименуваха на "Златен сезон" ги направиха много по-сладки. А сега даже в лютеницата, киселите краставички и някои салами, луканки и меса слагат твърде много захар.

# 372
Аз веднъж бях в цех и видях как се правят торти и се отвратих. Всички продукти идват готови в едни варели, палмови масла, имитация на продукти и всичко това се оформя в търговски красиви торти. Вече асоциацията ми за торти е с тези боклуци. Най-добре е човек да се научи и сам да си направи...

# 373
Захарта те кара да ядеш повече (особено в салами и там където не я очакваш), а и реално не навсякъде слагат захар, слагат и всевъзможни (евтини) подсладители...които също прецакват вкуса, а и крайния потребител Grinning

# 374
Аз веднъж бях в цех и видях как се правят торти и се отвратих. Всички продукти идват готови в едни варели, палмови масла, имитация на продукти и всичко това се оформя в търговски красиви торти. Вече асоциацията ми за торти е с тези боклуци. Най-добре е човек да се научи и сам да си направи...

Така е.
Почти всички готови изделия използват сухи яйчени продукти. Аз пък знам най-често те как се правят - от развалени яйца смилани с черупките Sad и после изсушавани ....е минават през висока термична обработка т.е. да не са отровни ама...

Общи условия

Активация на акаунт