Какво повече НЯМА да купя - 17

  • 87 614
  • 756
  •   1
Отговори
# 390
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
  • Мнения: 4 136
Изначално топените сирена, технологично се произвеждат от "отпадъка" в производството. Емулгаторът е задължителен, понеже не е измислен друг начин за хомогенизиране на тази маса от млечни продукти, без търговски вид.
Купунав изключително рядко, и съм наясно, че си купувам боклуче... Както и с кренвиршите....

# 391
  • Мнения: X
Така е. Аз от роден производител не купувам топени, не можем да ги правим явно в България. Всичките български топени сирена за мен имат гаден вкус с недостатъчно сол и са като нещо средно между разтопен кашкавал и масло на вкус. Нищо общо с Hochland например което може и да е вредно, но поне има вкус. Смеещата се крава също има вкус. Но пък можем да правим хубаво сирене крема (от Пазарджик май беше оригиналът).

# 392
  • Мнения: 305
Днес си купувам кис.мляко Лазарова(смених оранжевата Верея като я развалиха).Разбивам,дупча 2 дупки и отпивам и щях да повърна.Втората глътка я изплюх и в кофата.Пълен отврат,пресечено,не кисело,с послевкус на мръсна канална вода,неразбита гадост на бучки. Като го казах в магазина на майка ми ме чу една жена и каза, че такова пресечено било тия дни и искаше да разбере от касиерката към кой да се обърне....Партида ли не знам какво,но е боклук.Някоя да го е купувала тия дни...?

# 393
  • Мнения: 27 783
Маслини без костилка.
ММ обича маслини и често купуваме. Напоследък всички маслини без костилка за меки и разкиснати и вмирисани...Не знам костилката дали ги предпазва от разваляне, но всеки опит за купуване на маслина без костилка е неуспешен у нас.

# 394
  • Мнения: 12 311
Маслини без костилка купувам и съм много доволна от тези, които са печени на грил. Има такива с билки и пикантни. Въпреки, че не ям люто, купувам и от пикантните - след 2-3 дни не са толкова лютиви.

# 395
  • Мнения: 16 689
Много ги харесвам тия гриловани маслини без костилка. Но не са за всеки вкус, защото са стабилно овкусени с билки и чесънче, но пък, който обича подправки, в случая основно риган, ще остане много доволен. Те май се водят нещо като туршия. Мисля, че турците така ги предлагат като туршия от маслини.

# 396
  • София
  • Мнения: 6 308
"Чудното" прясно мляко на Верея престоя отворено 10 часа в багажника на колата в юлските жеги и още седмица в хладилника. Щях и още да го чакам да се развали, но съпругът ми, не разбрал, че експериментирам, го изпил.

# 397
  • Мнения: 4 163
"Чудното" прясно мляко на Верея престоя отворено 10 часа в багажника на колата в юлските жеги и още седмица в хладилника. Щях и още да го чакам да се развали, но съпругът ми, не разбрал, че експериментирам, го изпил.
И още цял, нали 😀

# 398
  • София
  • Мнения: 6 308
Мда, ще опитам с нещо друго - гъби, удар ... Joy

# 399
  • Мнения: 8 172
За 3 лв.нещо такова беше лосион на velnea с помпичка (бадем ..)от лили...
Ужасен аромат 😒😂😂😂мажа си петите с него само ....иде ми да го джасна

# 400
  • Мнения: 444
"Чудното" прясно мляко на Верея престоя отворено 10 часа в багажника на колата в юлските жеги и още седмица в хладилника. Щях и още да го чакам да се развали, но съпругът ми, не разбрал, че експериментирам, го изпил.
Ами да ти кажа какво щеше да отчетеш като резултат 3-4 седмици след началото на експеримента, тъй като ние рядко пием прясно мляко и два пъти ми се случи да го забравям за дъъълго в хладилника. Та, след въпросните седмици на повърхността се отделя водичката, а на дъното остава гъста желирана бяла субстанция- нещо подобно на нишесте. Първия път не усетих мирис на вкиснато, а втория - едва доловим. Ако отново купим от това чудо на химичните технологии и се застои в хладилника, обещавам да го изчакам поне 2 месеца. Кой знае какво ли ще открия след толкова време!

# 401
  • Мнения: 33
Шоколадите Roshen и изобщо всичките им продукти са доста по-евтини от всички останали, което е подозрително евтино. В подобни случаи цената винаги е за сметка на качеството. Освен това заради Чернобил големи площи от Украйна са замърсени и голяма част от техните продукти намират реализация именно в България, където контрола е никакъв. Атомните електроцентрали се строят винаги в близост до големи водни басейни, за да се охлаждат. Чернобил е на река. Нали се сещате, че тази река разнася радиационното замърсяване навсякъде. Иначе, Milka от много години е пълна, безвкусна химия. А торти, пасти и подобни у нас са може би нещото с най-много боклуци, събрани на едно място. Аз предпочитам Riter от серията им с 3 съставки и ION, както и на Лидл някои от шоколадите. Задължително обаче чета съставките преди да купя.

# 402
  • Мнения: 27 783
Шоколадите Roshen и изобщо всичките им продукти са доста по-евтини от всички останали, което е подозрително евтино. В подобни случаи цената винаги е за сметка на качеството. Освен това заради Чернобил големи площи от Украйна са замърсени и голяма част от техните продукти намират реализация именно в България, където контрола е никакъв. Атомните електроцентрали се строят винаги в близост до големи водни басейни, за да се охлаждат. Чернобил е на река. Нали се сещате, че тази река разнася радиационното замърсяване навсякъде. Иначе, Milka от много години е пълна, безвкусна химия. А торти, пасти и подобни у нас са може би нещото с най-много боклуци, събрани на едно място. Аз предпочитам Riter от серията им с 3 съставки и ION, както и на Лидл някои от шоколадите. Задължително обаче чета съставките преди да купя.
Добре, че не ям такива неща отдавна.
Детето го ограничавам за сега, колкото мога.

# 403
  • Мнения: 7 849
И в млякото съдържащо се в рошен има радиация?

# 404
  • Мнения: 33
И в млякото съдържащо се в рошен има радиация?
Напълно е възможно. Факт е, че са доста по-евтини от всички други. Аз лично не ги купувам.

Общи условия

Активация на акаунт