Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 471
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
Веро Медикс, много бързо свършва, не прави почти никаква пяна, по принцип ползвам Ехо, ако с него карам по 2,3 месеца, то с Медикс не знам дали и 1 ще изкарам.
Е да ама Ехо хидро балсам така страшно суши ръцете, не благодаря.

# 676
  • до най-прекрасния мъж
Пробвайте Феъри или Прил. Напоследък мия с Прил, намира се и в големи туби по 4 кг и е гъсто и ефективно.

# 677
Веро Медикс, много бързо свършва, не прави почти никаква пяна, по принцип ползвам Ехо, ако с него карам по 2,3 месеца, то с Медикс не знам дали и 1 ще изкарам.
Скрит текст:
Пробвай веро Бинго - но да е от тези цитрусовите или зелена ябълка . После пиши. В някои магазини е и на левче

# 678
Аз след доста експерименти се спрях на Blazy. Вече не го сменям с нищо друго.
Изкарвам около 2 месеца с него. Мия всеки ден, по много. Но и гъбите сменям често, защото в един момент се скапват и не се пени толкова.
Доста често го намалят при нас на 1.50 - 1.70.

# 679
Скрит текст:
Пробвай веро Бинго - но да е от тези цитрусовите или зелена ябълка . После пиши. В някои магазини е и на левче
Fairy дезинфекцира добре, за Пърл и Фея не знам, но Бинго 1000% не препоръчвам. Веднъж майка ми пи от чашата ми, беше болна, измих я много хубаво, 3-4 пъти с гореща вода и студена вода и т.н
с това Bingo което си е гола вода. И после гледай антибиотици пак и пак докато се излекувам. И не съм се заразявала така като смених верото

# 680
Скрит текст:
Fairy дезинфекцира добре, за Пърл и Фея не знам, но Бинго 1000% не препоръчвам. Веднъж майка ми пи от чашата ми, беше болна, измих я много хубаво, 3-4 пъти с гореща вода и студена вода и т.н
с това Bingo което си е гола вода. И после гледай антибиотици пак и пак докато се излекувам. И не съм се заразявала така като смених верото
Ползвам Бинго от няколко години и определено съм много доволна . И не заради ниска цена .
Не мисля , че това че си се заразила има отношение с верото . Предава се по въздушно капков път

# 681
  • оттам, откъдето започва България
+ 1 за Веро Бинго!

# 682
Аз съм взела верото на Лидл с лимон. Харесва ми как мие, не свършва бързо. Даже и печката чисти мъжът ми с него. Направо блесна.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 18:34 от PeacockLove

# 683
Аз съм взела ядрото на Лидл с лимон. Харесва ми как мие, не свършва бързо. Даже и печката чисти мъжът ми с него. Направо блесна.
Това някакво веро ли е ?
  Инак имаха едно синьо и с балсам . Много го харесвах . Даже и евтиното им не е лошо . Инцидентно съм купувала и ето него . Едно дето ухаеше на ананас.
 А няма да купя Гушанска боза с подсладители . По -скоро ми я купиха - явно за да спестят някой лев . Уж не видели , че е с подсладители . Защо въобще произвеждат подобни боклуци с аспартам и натриев цикламат или как се пишеше . Че и двете цопнали вътре .

# 684
Веро, да Wink ама коректна пише глупости и после..айде в смешките на форума Wink

# 685
Ние си решихме проблемите със сухите ръце с Верона на Амуей.

# 686
Ние си решихме проблемите със сухите ръце с Верона на Амуей.
Това е крем или

# 687
Веро ,а иначе ползваме и лосион за ръце и тяло,предимно за ръцете, също много добре ни въздейства,пооправи сухите и напукани до кръв пръсти на майка.

# 688
Веро ,а иначе ползваме и лосион за ръце и тяло,предимно за ръцете, също много добре ни въздейства,пооправи сухите и напукани до кръв пръсти на майка.

Може ли линк и откъде го купувате

# 689
Ползвам Пур откакто се помня, качеството му никога не е било толкова ниско, колкото сега. Преди беше икономично и концентрирано, вече не е. Не че ще го сменям, но като казахте веро. Свекърва ми мие с Фея, ами същото. А феята си е по-евтина.
От както започнах да използвам турския му вариант - Pril съм доволна. Пак е на Хенкел, но качеството му ми напомня нашия Пур, преди да го развалят. За всяко ходене на пазар в Одрин ми е задължително в списъка за пазаруване.

Общи условия

Активация на акаунт