Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 457
  • 756
  •   2
Отговори
# 690
  • Mediterraneo
Верото на Лидл е едно от нещата, които категорично не харесвам и не купувам. Няколко вида са, нито един не става. Аз ползвам половин литър сигурно цяла година, защото имам миялна, но това на Лидл нито се пени, нито мие, за да сапунисам добре нещо, отива голямо количество.

# 691
Верото на Лидл е едно от нещата, които категорично не харесвам и не купувам. Няколко вида са, нито един не става. Аз ползвам половин литър сигурно цяла година, защото имам миялна, но това на Лидл нито се пени, нито мие, за да сапунисам добре нещо, отива голямо количество.
Явно нещо са го променили . Преди бяха хубави .  Дори това евтиното .
Но от година - две веро не съм купувала оттам. Аз станах фен на Бинго . Чаши и всичко блести все едно са мити в съдомиялна .

# 692
За Амуей ползвам една позната,която е дистрибутор,но мисля имат и сайт.

# 693
  • София
този балсам така заплита косата, че едвам се разресва човек.

# 694
този балсам така заплита косата, че едвам се разресва човек.
Откакто ползвам това https://marvi.bg/shop/biopharma-urban-style-silker-%D1%84%D0%BB% … -200-%D0%BC%D0%BB
Направо се родих! Лесно разресване, мека и блестяща коса

# 695
Нито един продукт от асортимента на Родна стряха. Толкова надценено българско производство друго не знам да има.
Аз съм упорито животно и успях за пробвам почти всички продукти.
Май без сладката.
Никъв шанс да ми вземат и стотинка повече, ако ще и на мега промоция.
"Родна стряха" е просто марка на Лидл, нищо повече. Това е маркетингов подход, с който да се прилъгват хората да купуват, защото хем е българско и хем уж много качествено. Не съм купувал кой знае колко продукти "Родна стряха", но със сигурност няма да купя повече шипков мармалад. Изключително менте!

# 696
Pervoll-не изпира дрехите ми,изобщо
козметика за лице на Ейвън и Орифлейм
скъпи марки козметика за лице,например Dior или GIVENCHY определено ще избягвам,не правят нищо по-различно от всички останали марки
ще допълвам списъка...
И аз забелязах, че Perwoll наистина е много зле. Имам чувството, че само освежава и ароматизира. Следващият път ще си купя от най-евтиния прах за цветно пране, да видим какъв ще е резултата.

# 697
Ютия Тефал!!! Е такова чудо не бях виждала. Това не се плъзга по дрехата, това залепва! Купена от Кауфа на промоция за 30 лв. Пълен боклук! Не мога и да я върна...
Днеска купих на промоция Филипс за 34 лв. Да видим тя каква ще излезе...

П.п.: аз и тигани Тефал никога повече няма да купя! Всичките са деформирани и залепващи след половин година ползване.

# 698
Повече няма да купя Млечен шоколад - синия (Монделийз), който помня някога, че беше хубав.
Сега е ужасно сладко, няма вкус на шоколад, няма вкус на нищо.
Май и Милка няма да купя - ужасни.
Милка, Своге, Синия млечен шоколад, който някога ядяхме с удоволствие, отдавна не стават за нищо. Аз като цяло продукти на Монделийз не купувам, защото са пълни с палмова мазнина, ароматизанти, оцветители и всякаква друга химия. На всичкото отгоре и вкусът им е много зле.

# 699
Аз съм взела ядрото на Лидл с лимон. Харесва ми как мие, не свършва бързо. Даже и печката чисти мъжът ми с него. Направо блесна.
Това някакво веро ли е ?
  Инак имаха едно синьо и с балсам . Много го харесвах . Даже и евтиното им не е лошо . Инцидентно съм купувала и ето него . Едно дето ухаеше на ананас.
 А няма да купя Гушанска боза с подсладители . По -скоро ми я купиха - явно за да спестят някой лев . Уж не видели , че е с подсладители . Защо въобще произвеждат подобни боклуци с аспартам и натриев цикламат или как се пишеше . Че и двете цопнали вътре .
Произвеждат ги, защото се купуват и много малко хора поглеждат етикета. Във всички газирани напитки ги има тези боклуци.

# 700
Ютия Тефал!!! Е такова чудо не бях виждала. Това не се плъзга по дрехата, това залепва! Купена от Кауфа на промоция за 30 лв. Пълен боклук! Не мога и да я върна...
Днеска купих на промоция Филипс за 34 лв. Да видим тя каква ще излезе...

П.п.: аз и тигани Тефал никога повече няма да купя! Всичките са деформирани и залепващи след половин година ползване.
Можеш да я върнеш, ако пазиш бележката. Няма да ти направят проблем.

# 701
Аз бележката я пазя, ама е минало вече над месец, от както съм я купила. На какво основание ще ми я приемат? Ако кажа дефектна, не връщат пари, пращат я за ремонт. Rolling Eyes

# 702
  • София
Аз бележката я пазя, ама е минало вече над месец, от както съм я купила. На какво основание ще ми я приемат? Ако кажа дефектна, не връщат пари, пращат я за ремонт. Rolling Eyes
"Без проблем ще заменим продукта или ще ви върнем парите срещу представяне на касова бележка. Замяната на електроуреди се извършва в срок до три месеца от закупуването им."
https://www.kaufland.bg/uslugi/klientski-obeshtaniya.html

# 703
  • Mediterraneo
Разбира се, че можеш да я върнеш. Дори като дефектна.

# 704
Трябва да видя датата на бележката. Дано да не са станали 3 месеца... Rolling Eyes Благодаря! Аз си мислех, че е един месец срокът за връщане.

Общи условия

Активация на акаунт