Какво повече НЯМА да купя - 17

• 87 430
  • 756
  •   1
Отговори
# 735
Аз холандски зеленчук или плод с вкус не съм срещала, честно казано.

# 736
  • Пеликания
Пак не се знае колко са холандски. Аз съм яла най-невероятните чери домати в Холандия.
В Лидл съм виждала как един ден на домати на клонка пише Турция, на следващия Полша.

# 737
Холандските круши от Лидъл винаги са били много хубави на вкус за мен. Скоро не съм купувала обаче...

# 738
  • до най-прекрасния мъж
Най-вкусните чери домати съм яла в Турция, в края на май месец. Странно, но факт, бяха супер сладки и приятни. А и супер евтини - 1 лв за кило.

# 739
  • Пловдив
Синята класическа Боровец от години е с развален вкус.

# 740
То е от толкова отдавна, че май не помня ориджинала.
Но пък цъфнаха модификации - някаква оранжева?

# 741
  • София
Подсетихте ме за вафли Ная с какао. Определено не.

# 742
Вафли Фокус. Изобщо вкусът не е близък до този, който помня от малка.

# 743
  • до най-прекрасния мъж
То е от толкова отдавна, че май не помня ориджинала.
Но пък цъфнаха модификации - някаква оранжева?
Оранжевата е с портокал и е от много отдавна. От време на време си я хапвам. Но определено вече почти няма вафла, която да ми хареса. Затова и рядко ям вафли.

# 744
Подсетихте ме за вафли Ная с какао. Определено не.

преди 15 г. и повече си спомням, че пробвах точно вафли ная с кокос и много ми бяха харесали. в една голяма кутия, ммммм. сега кой знае и те с какъв вкус са.

# 745
  • Countryside
Почти всички масови вафли и бисквити са с палмова мазнина, така че избягвам. Вафла ако ми се дояде купувам на Хармоника, намират се и обикновени бисквити без палмова мазнина (със слънчогледово олио), но са два пъти по-скъпи от палмовите. Успокоявам се, че ядем по-малко количество Joy

Щолен харесвам, но на Кухенмайстер ми е прекалено сладък и марципана им е малко. Жалко, че в България не продават щолени на  марката Нидерегер, техния щолен е разкош.

# 746
Аз пък харесвам обикновените вафли Ная повече от другите обикновени вафли (вкл. тези на Боровец - и те имат разни нетунквани с какао, с ванилия, с лимон, с вкус на крем брюле - опитах почти всички, но не ме впечатлиха). Иначе на Боровец харесвам тази с фъстъци, както и едни с халва.

# 747
  • Sofia
Като видя рекламата на Ная с това хлапе и ми се отяжда 😬
Скрит текст:

# 748
Да, за съжаление почти всички вафли и бисквити на пазара са пълни с палмова мазнина, на всичкото отгоре хидрогенирана и още куп други ароматизанти и оцветители. Аз също бях голям почитател на вафлите като цяло, но от много отдавна не ям. Купувам си хубав шоколад, като ми се прияде сладко.

# 749
Все още ли акото става зелено от вафли Ная 🙂

Общи условия

Активация на акаунт