Професионални серии за коса 136

• 37 965
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
lunna pateka,
Благодаря, ще го видя крема на маракеш.

Всички продукти генезис миришат еднакво Simple Smile

ПС: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml
това ли е?

Да, това е прословутия в темата крем. На мен ми идва малко протеинов, но го ползвам, за да не ми цъфне косата... Иначе и крема на Мароканойл ми харесва, но там и миризмата ми е любима...Grinning

А кой ще сравни серумите Генезис и този от серията за дълга коса?

# 556
Момичета, един въпрос:
Ползвам серията Генезис, чудна е за мен.
Въпроса ми е коя серия на Керастас да взема, за да я редувам.
Косата ми е къдрава, суха, руси кичури, но е в задоволително състояние .
Или каква комбинация от шампоан-маска-финиш от различните серии мога да направя.
Например Ш  Денсифик, М Хронолоджист?
Благодаря
Дисциплин Кърл е идеална за къдрави коси, и аз съм с къдрава,не че я оставям често да е къдрава,де Grinning

# 557
Лунна, Принцесата е писала и за двата серума, а аромата на генезис и на мен ми идва мъжки 🤭, на екстеншънист ми е най- 🥰

# 558
Момичета, малко не по темата, но си търся маша, която да прави ефект на плажни вълни. Ако сте ползвали или ползвате такава ще се радвам да ми кажете марка и модел.
Я качи снимка, за да преценя Simple Smile

Нещо такова. Не много едри, но не и много ситни.

# 559
Здравейте, момичета! Simple Smile
Имате ли впечатления от този онлайн магазин – www.hair-shop.com – немски е, но в Internet срещам противоречиви мнения за него?
Аз съм поръчвала. Доволна съм. Имат хубави цени. Какво те притеснява?

# 560
Здравейте,
Някой ползва ли Olaplex 5 балсама и може ли да сподели мнение за продукта? Аз имам шампоана и много го харесвам. Ползва се малко количество и аз лично измивам само 1 път, т.к. се пени силно и може да утежни косата. Усещам го като хидратация на сухата си боядисвана, тънка коса. Ползвам го с хидратиращи маски/балсами, т.к.  с протеин не знам как ще се държи, а и не ми се експериментира.

# 561
Здравейте!
Може ли някой да ме ориентира на каква сума са равни 850 точки от Рибката?
Предстои ми утре ходене до магазина и да знам какво да набележа Simple Smile

# 562
Здравейте!
850:20=42.50лв.

# 563
Здравейте!
850:20=42.50лв.

Много, много благодаря ❤

# 564
Вилислава , с маша 32мм, големи кичури навиваш, решеш и готово Simple Smile

# 565
Още една промоция за слънцезащита, която си заслужава и е изгодна: https://www.arlen.bg/product/16134/komplekt-za-pat-slantsezashti … oleil-travel.html

# 566
Скрит текст:
Аз циментът го ползвам само като изправям косата с въртяща четка - така ми седи идеално права и гладка, пада тежко. Иначе във всички останали случаи си ползвам Нектара - мнооого по-хубаво мирише, омекотява, четката се плъзга лесно по косата, която става като коприна. Понеже ми е чуплива/къдрава косата, с Нектара седи по-добре, запазват се чупките/къдричките, иначе с Цимента ми седи по-права и някак не ми харесва.

Колкото до Марокан - всичко, което съм имала тяхно, мирише по един и същи начин (за мен е приятно, не е УАУ, Лалга повече ми харесва като аромат). На по-предните страници се обсъждаше Master Shine спрейчето (който има и UV защита) - на мен ми е един от любимите финиши (наред с O'Right). Мирише си на Марокан. Да, в началото при слагане малко утежнява косата, но след няколко минутки попива (описано си е и на опаковката). Аз не го пръскам директно, тъй като пръска малко на едри капки, ако си отблизо (а ръката ми все пак не може да пръска от голямо разстояние Smile), а си пръскам в дланите и разпределям по косата.

Фина, не много гъста коса, с поражения от изсветляване (на вече по-малко от половината дължина).
За този спрей на Мароканойл говориш, нали?
https://static.necy.eu/i/g/300x300/25238.webp
Купих го преди седмица и не мирише на Мароканойл, почти няма никаква миризма... Имам и други неща на марката и прясно сравнявам миризмата... Ееее не е същото...

Дааа, точно това е спрейчето! Simple Smile Объркала съм името, понеже в сайта на ЗР малко по-различно му е заглавието, но на снимката е същото. Прикачвам снимка:
Скрит текст:

Даже вчера пак си го слагах, със сигурност си има аромат - характерният на Марокан. От ЗР съм го купувала миналото лято. Може пък да му е обновявана формулата...

# 567
А някой поръчвал ли е от notino.de? Прекалено изгодно ми изглежда за истински продукти..
Аз съм поръчвала многократно -  парфюми и продукти за коса, но преди това сравнявам и с други немски сайтове, а и от Нотино УК съм поръчвала.

# 568
Много благодаря за отзивите за нотино. Ще поръчам и ще споделя опит после.

# 569
Приятелка ми подари нейното Керастазко олио, остатък 3/4 (тя е с многократно обезцветявана, много суха, много твърда коса и каза, че никакъв блясък не можело да извади от нейната коса)

Препоръки? На прима виста бих казала просто последна стъпка след сешоара/четката/пресата?
На ухание определено го докарва по мой вкус! Grinning

Харесвам и аромата на Терапист много!

Общи условия

Активация на акаунт