Професионални серии за коса 136

• 37 969
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Принцес, моят Марокан (кафява к.) също беше от “твоя” продавач, май и последна бройка хванах тогава. Половин кило замина почти,  но още ме мъчат съмнения... изрязани кодове... не знам. Откъм аромат не ме впечатлава, за мен е по-ориенталски, но не задушлив и не се запазва. Не съм ползвала други продукти на марката.

# 541
Принцес, моят Марокан (кафява к.) също беше от “твоя” продавач, май и последна бройка хванах тогава. Половин кило замина почти,  но още ме мъчат съмнения... изрязани кодове... не знам. Откъм аромат не ме впечатлава, за мен е по-ориенталски, но не задушлив и не се запазва. Не съм ползвала други продукти на марката.
От notino.de ли?

# 542
  • Варна
Не не е от Нотино,а от един евреин Grinning. В качеството на продуктите му нямам грам съмнение. Сума народ през годините сме поръчвали от него и никой не се е оплаквал иначе не бих го публикувала. Относно ароматите-много относителна работа е това....Спомням си спора за аромата на хидратиращата маска на Шоу Grinning. На мен продължава да ми мирише на детско нишесте,а на Лунна и мирише на капучино.
 Не намирам обявите на моя човек обаче в момента ни в Амазон ни в ибей......странна работа.

# 543
На Марокан имам шампоан и балсам за обем поръчани от Англия и изкъпя ли се с тях аромата остава до следващо миене /мия я през ден/.

# 544
Успях да върна злополучното олио от ОЛХ.
Много кофти се получи, усетих дори че сякаш и продавачът се чувстваше неловко от създалата се ситуация.
Мисля си дали и него не са го подвели, че му дават оригинали.
Хубав ден!

# 545
Момичета, един въпрос:
Ползвам серията Генезис, чудна е за мен.
Въпроса ми е коя серия на Керастас да взема, за да я редувам.
Косата ми е къдрава, суха, руси кичури, но е в задоволително състояние .
Или каква комбинация от шампоан-маска-финиш от различните серии мога да направя.
Например Ш  Денсифик, М Хронолоджист?
Благодаря

# 546
  • Варна
Генезис е серия,която може да се ползва дълго самостоятелно при безпроблемна коса като описаната. Ползвай еластисайзър чат пат,някоя ампулка Наши филър за кичурите....Ако искаш просто и друга серия Керастаз пробвай Хроноложист. Също е с хубав баланс.
 За смесване на серии....трябва да се пробва защото всяка коса реагира различно. Ш Денсифик при мен се комбинира добре с всички керастазки маски от Хрома рич до Терапист,но аз съм руса и чумата рядко се впечатлява от силни продукти. Денсифик обаче иска силна маска след себе си и с неговата си се комбинира май-най-добре.

# 547
  • София
И моите две маски на Марокан миришат различно и имат разлика в цвета.

Тази отляво е малко по-бежова и аромата и е малко по различен и не толкова силен от оригиналния марокански (понеже съм ползвала шампоана и балсама от серията).
Но се съмнявам да е менте защото ефекта и върху косата е много добър освен това я взех от Galleria, съмнявам се Кондаков да продава менте.
Втората маска е по-светла на цвят и аромата е по-силен. Нея имам от размените с една мила съфорумка.
Сега съм се омазала с нея.
Не знам, странно е това нещо с Марокан.

# 548
Момичета, малко не по темата, но си търся маша, която да прави ефект на плажни вълни. Ако сте ползвали или ползвате такава ще се радвам да ми кажете марка и модел.

# 549
Момичета, малко не по темата, но си търся маша, която да прави ефект на плажни вълни. Ако сте ползвали или ползвате такава ще се радвам да ми кажете марка и модел.
Я качи снимка, за да преценя Simple Smile

# 550
Princesata,
точно ти се надявах да ми отговориш, сърдечно благодаря  Flowers Hibiscus
Еластайзер имам и ползвам, наистина не толкова често... ама Simple Smile
А тези ампулки на Наши- какви са, от къде се взимат?
Мерси много още веднъж!

# 551
Маската Денсифик не изсушава ли като шампоана? Аз съм чела за комбинация Шампоан Денсифик с маска Дисциплин. А Дисциплин хидратира и приглажда доста.

# 552
marigold_ , не знам, не мога да схвана кои продукти са хидратация и кои протеин. Само знам, че се завършва с хидратираш продукт.
А от финишите на керастаз кой да взема, използвам термозащитата на генезис?

# 553
marigold_ , не знам, не мога да схвана кои продукти са хидратация и кои протеин. Само знам, че се завършва с хидратираш продукт.
А от финишите на керастаз кой да взема, използвам термозащитата на генезис?

Като имаш термозащитата, вземи само някакво олио за финиш. Не ти трябва друг финиш на Керастаз, по-скоро крема за връхчета на Маракеш, за да не цъфтят...

Вчера най-после ми пристигна серума на Генезис, ей това голямо шише било...Grinning Доста са се постарали откъм миризма, силна е, обаче на мен ми бие на мъжки автършейв или на духи от 80-те години...Stuck Out Tongue Closed Eyes
Така ли миришат и другите неща от серията? Ш. реших да не вземам, но сега се чудя маската ли или балсама да взема?!? Май балсами на Керастаз рядко съм пробвала и не знам ще ми бъде ли достатъчен?
Значи тествах серума на суха коса, не омазни, но направи клечки. Вие само след баня ли го ползвате?

# 554
lunna pateka,
Благодаря, ще го видя крема на маракеш.

Всички продукти генезис миришат еднакво Simple Smile

ПС: https://www.zlatnaribka.com/marrakesh/marrakesh-intenzivna-grizh … -preventer-118-ml
това ли е?

Общи условия

Активация на акаунт