Професионални серии за коса 136

• 37 918
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
Слънцезащитните на Керастаз не съм ги ползвала, не мога да кажа. Но най-вероятно ще са балансирани, не ми се вярва да се чиста хидратация, но нека кажат тия, които са ги ползвали...
Чиста хидратация се усеща когато косата се разлигави и омекоти още при измиване. Когато шампоана не премие, не втвърди и не заплете косата, когато няма това "напомпващо" с протеин чувство... И когато при две поредни миенета това чувство се задържи....Как обясних само...Grinning
Рядко са тия шампоани на Керастаз специално, техните са по-скоро балансирани с превес към хидратация или протеин...

# 631
Руса мама, Ш Bain Satin 1,Маска Masguintense Irisome
Хард маската долу, в средата пише thick. Ако твоята пише fine, е слабата, която на мен ми е едно нищо.

# 632
  • Варна
За плътната е, но явно не е това моята серия.

# 633
Anelia20,

Kerastase soleil е хидратираща серия.

# 634
Здравейте,
Искам да Ви попитам- използвали ли сте продукти на Lalga и по-специално продуктите им за изтощена коса, както и ампулите им с алгае за възстановяване?

Лалга е една от най-коментираните марки в тази и предната тема. Общо взето са харесвани продукти, балансирани с превес на хидратация. Поне при мен така се държат. Имат силна и приятна миризма, маската е гъста и икономична. Аз лично ги харесвам доста, с тънка права коса съм, боядисвана с безамонячна боя...Grinning

# 635
Здравейте,
има ли някакъв код за отстъпка в Арлен?

Преди малко ползвах FNL10, лови за продукти извън промоция 😉

# 636
Руса-Мамма,
Защо не си вземеш Remoisturizing на Philip Kingsley - или 200, или 75 мл.
Или другия вариант - Moisture Extreme.
Те заспиват с маската, която искаш да ползваш и единият е много подобен и на шампоана на Kerastase.

# 637
Аня Филипова, благодаря за информацията!

Бях обещала да споделя резултат при ползване на спрея-мъгла за плажни къдрици на Керастаз.
Така... Косата ми е чуплива,но къдрици нямам дефинирани. Измих с хидратиращ шампоан и маска,след това нанесох тоника на скалп на ФК, Маракеш за връхчета и накрая напръсках със спрея. Оставих сама да изсъхне. На долният пласт се получиха вълнообрязни къдрици. На горния - не! Явно не съм напръскала достатъчно и равномерно! Със смесени чувства съм. Ще видя утре как ще се държи косата. Но все пак,при условие,че на част от косата ми се появиха къдрици,значи проблема не е в спрея,а в този,който го впръсква...

# 638
Здравейте момичета,

Бих искала да споделя с Вас мнението си след първо боядисване с боята Oway.Oпределено е супер откъм мекота, добър блясък, никакво  дразнене на скалпа, няма мирис, няма щипане и другите съпътстващи леки дразнения при  чувствителен скалп след боядисване с безамонячна боя.
Взех за корените 7,1 и за дължините 8,1 на база досегашния ми опит с цветовете на Иноа, но и тази боя се оказа нетрайна като цвят и буквално след две седмици съм отново ръждиво-кафява или по-скоро едно такова измито, златно средно русо.
Естественият ми цвят е на ниво 7.
За съжаление въобще не ми харесва цвета и сега за да спася останалите бои поръчах пепелен коректор с надеждата да слагам по-мъничко в двата цвята и докато намеря друг вариант за себе си си.
Освен това боята не ми покри белите коси, по-малко от 30 % са.
Толкова исках да намеря моята боя и да спра търсенето, с чувствителен скалп съм и изборът ми съответно е ограничен.

# 639
боята Oway. .... 7,1 и за дължините 8,1 ... но и тази боя се оказа нетрайна като цвят и буквално след две седмици съм отново ръждиво-кафява или по-скоро едно такова измито, златно средно русо.
Скрит текст:
Естественият ми цвят е на ниво 7. ...За съжаление въобще не ми харесва цвета и сега за да спася останалите бои поръчах пепелен коректор с надеждата да слагам по-мъничко в двата цвята и докато намеря друг вариант за себе си си.
Освен това боята не ми покри белите коси, по-малко от 30 % са.
Виж в това ми мнение съм описала някой неща, които може да са ти от полза, със същия ест.цвят и търсен ефект съм.
https://bg-mam.ma/p/1188915/40703614
За да се покрие бял косъм се препоръчва да има чист цвят 7 ;  съотношение 1:1 с оксиданта ; По дълго време да се стои с боята. При мен синия коректор даде страхотен резултат  ( преди слагах 1 см последния път сложих 3 см. )

Някой с мнение за олиото на ORIBE ?

# 640
Сърдечно благодаря за бързия и много полезен за мен отговор , Casual !

Моля да ми помогнеш още мъничко :
Т.е трябва да взема и една чиста седмица и да смесвам за корен 7, 0  и 7,1 , като добавя и  3 см коректор , аз поръчах пепелен , но сега с този син се обърках , вие споделихте, че сме в еднаква гама и искаме студено рус цвят.
Аз се бях засилила дори към виолетово коректор, само да нямам златно в косата Sad.
Изпозвах оксидант 6%.
Боядиса ме фризьорката, която ме правеше с Иноа, но за сметките колко оскидант , пита мен.
Как да направя ?
Аз не искам по-светъл корен, защото някак прозира косата ми,защото съм с тънък косъм , искам плътен цвят, а за дължините съм ок да са дори и 9, но без обезцветяване няма как да стане това, затова се отказах .

Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip
https://

Последна редакция: вт, 19 май 2020, 10:16 от tedibo

# 641
Casual,
Много ми е любимо олиото, както и цялата серия Gold lust.
То е много подходящо за по-плътна коса. Дава блясък, справя се с фриза, успява да придаде жизненост на сухите краища, икономично е, ароматът му е прекрасен, както на почти всичко на Oribe. Най-важното е, че реално подобрява състоянието на косата. Заслужава си.

# 642
От къде мислите да поръчате Орибе? Много интересни неща, особено това олио.

# 643
Бях обещала да споделя резултат при ползване на спрея-мъгла за плажни къдрици на Керастаз.
Така... Косата ми е чуплива,но къдрици нямам дефинирани. Измих с хидратиращ шампоан и маска,след това нанесох тоника на скалп на ФК, Маракеш за връхчета и накрая напръсках със спрея. Оставих сама да изсъхне. На долният пласт се получиха вълнообрязни къдрици. На горния - не! Явно не съм напръскала достатъчно и равномерно! Със смесени чувства съм. Ще видя утре как ще се държи косата. Но все пак,при условие,че на част от косата ми се появиха къдрици,значи проблема не е в спрея,а в този,който го впръсква...

Скрит текст:
При тая комбинация и ред,няма как да ти се получат къдрици.Предполагам,че имаш предвид двуфазното олио за плажни къдрици.Това че е за плажни къдрици,не значи че ще ти дефинира къдрици.Продукт за оформяне и дефиниране на къдрици и продукт за плажни къдрици са две различни неща,това вече сме го коментирали.Това първо,и второ,миеш с хидратация,после мажеш протеин и после пак пръскаш с хидратация...
Продуктите за плажни къдрици съвсем леко начупват правите коси и обикновено са с много "сол" и силикон.затова косите изглеждат на клечки и като мръсни.Ако искаш наистина къдрава коса, си вземи продукт за оформяне и дефиниране на къдрици

# 644
Като говорим за безамонячни бои, аз се боядисвам сега с Иноа 8.1. Обаче забелязвам, че последните няколко бои не ми правят същата косата. Или са сменили формулата или оксиданта нещо са го развалили (понеже купих също нов от 1л). Стария оксидант вършеше по-добра работа. Сега цвета жълтее повече, въобще нищо пепелно няма още в началото. Мисля и аз да сменям боята... Просто не знам коя да пробвам. Може би на Лакме безамонячната или на Wella? Някой да е ползвал подобни?

Общи условия

Активация на акаунт